Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

wallaa biz yanyana olsak daha az harcıyacağız paraları... napalım artık yolumuzu çizmek istiyoruz bir şeklde 2011 diyorduk biz işte askerlik davası var diye ama sanırım o durumda artık beklenmeyecek.. tabii tam belli değil ama konuşup kesinleştireceğiz bakalım

ben mecbur asker yolu beklemicem çünkü onun 7 yıl filan tecilli bir yıl da askerden dönmesini beklesem 8 yıl evlenemem yoksaakannehir

grace ben benimkini kandıramıom işyerindekiler adamın kafasına girdi askere git evlen diye benimki de gitcem gelcem sonra evleniriz diyor yoksam eylüle lepik yolcuydu ama ağustosa lepikin nişanlısı askere yolcu olcak

grace izmirde oturmak istiodun sen nolcak peki? ordan iş bulabilcek mi nişanlın? ben kesin trabzondayımmafoldumben

em geç deme içime oturuo benim takvime bak bayılcam heeakannehir
zeynep de erken olabilir dio grace kafa da aha ben tek kaldım olmazki böle kınıyorum sizi:mymeka:
moral oluodunuz nan siz bana moralmen çöktüm yarın sevgilime çemkircem kesin:tomato:

kız lepi baktımda 23 yaşındasın
ben 25 benim adam 28 yaşında. biz artık evlenem 2010 da geç kaldık

ama canım siz benim geç dediğime bakmayın. işleri yoluna koymadan olmaz tabi. hele bi de işsiszlik varsa hiç olmaz. benim ki de işsiz bekledi baya. zor oluyo. ileri yoluna koyup evlenmek en iyisi. ya bizim işler oturdu zaten. benimki de mühendis kız çok iş aradı telekoma girdi ama

ben vallaa çok başınınn etini yedim evlenelim hadi hadi diye sonra bıraktım nşandan beri sesim çıkmıyordu bir baktım kendi bu mevzuları açmaya başladıı artık bekleeylim diyor bende sitemiyorum beklemek ... olsun herşeyi tamamlarız genciz daha yaparız yaaa napalım gönüller bir olsun yeter ki..

benimki mühendis ben mühendis o işli ben işsizkaydirigubbakcemile3
ben yakında bulurum inşallah ya çok isitoyurm iyi bir işe girmek para kazanmak.
ozaman daha rahat olcaz ama askerlik önümüzde engel evlenmeden gitcem diyor bişey de diyemiyorum artık kendi kararı ne diyimki askere gidecek o

grace kuzu sizin ev kira mı olacak sizin ev mi olcak.
hoş ikiniz de çalışıyorsunuz sanırım sorun olmaz size pek iki maaş olunca

sakura şimdiki aklım olsa müh olmazdım eşek oluosun müh olunca en güzeli kadın için öğretmenlik bileydim şimdi buakdar .. yırtıcağıma gider ana okulu öğretmeni olurdum .
okulu bile 1. likle bitirirdim valla ama işte artık çok geç:)

ya kızlar inşallah en kısa zamanda iş bulursunuz? bu memlekette ii okullar bitirenlere para yok valla. sinir oluyorum. grace seninki de kendi mi yapcak her şeyi, lepi seninde mi öle

ay sorma canım yaaa adı var işte söylerken havalı bi başka bi özelliği yok sen ne mühendisisin

hakılısın canım. gerçi ben öğretmenim . ama ne güzel yüksek puanlarla girmişsiniz takdir ederim sizi. inşallah layık olduğunuz yerlere gelirsiniz

bizim kira canım ama ben öğretmenim o özel sektörde satış müdürü çok şükür çok bir problem olmayacak borçsuz harçsız olmaz belki ama yine de altından kalkıcağımz kdr bişeyer yapmayı düşünüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…