Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

aman ne bileyim yaaa bekle beklee ömür geçiyor off yaş oldu 25 ne zaman evlencem yolumu bulacağım aile olacağım bekle bekle düzelmiyor ki her şey dört düörtlük olmuyor işte...akannehir

aman ne bileyim yaaa bekle beklee ömür geçiyor off yaş oldu 25 ne zaman evlencem yolumu bulacağım aile olacağım bekle bekle düzelmiyor ki her şey dört düörtlük olmuyor işte...akannehir

canım yaaa annelerimizin bile bir sürü eksiği yok mu ki kaç yıllık evliler sorsan boşverrr önemli olan sevgi saygıopuyorumnanaktan

evet ben de öyle düüşünüyorum artık... her şey tamam olacak dşye birşey yok.. en iyisi biran önce yola koyulmak...:asigim:

yatak örtüsü
yemek takımı(misafir-günlük)
çatal bıçak set8misafir-günlük)
nevresim takımları
pike seti
bornoz seti
çaydanlık
tencere setleri
cezve seti
sahan seti
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
ıvır zıvır örtü havlu seccade vs şeyler tamam
beyaz eşyaların tamamı
hazır durumda

sizce çok eksiğim kalmış mı ?!

küçük ev aletler:ütü,su ısıtıcısı,tost mak ,elektirk süpürgesi vs...
bardak çeşitleri
dekoratif eşyalar
mutfak ıvır zıvırı,saklama kabı,süzgeç vs...
diye düşünüyorum ama sizce?

ben yatak örtüsü almam nevresim takımları da bence ilk etapta çok fazlaya gerek yok zaten hepsini bir arada kullanmayacaksın değiştirecek ve bir makine olacak kadar olsa yeterbence çok birşey yok yaaa eşyalar ne durumda mobilyalar yani

gracecim ne kadar paran var o da önemli bu ıvır zıvırlar kolay ucuz ama bir arada epey masraflı diye düşünüyorum

anladım cnm hayırlısı olsun ben de bugün 1 uyku seti 1 battaniye ve 1 bornoz seti aldım...Bunlardan erkek tarafı da yapıyo mu

wallaa bizim hiç bişey yapmamaışlar açıkçası kaynana biraz beceriksiz bilmez öyle şeyleri ya da bilmemezlikten geliyor diyelim...

slm kızlar nasılsınız.
dün ikea ya gitmiştik nişanlımla bikaç bişey aldık eklim.

bu 7l, foto çerçevemiz.

peçeteliğim

bence askerlikten önce evliliği 1 kere daha düşünün derim ...
bnm ailem vermeyiz dedi askerliğini yapacak dedi. zaten kısa dönem ya
e bende evlenmem o sıkıntıya giremem açıkcası evliyken

çok güzelmş güle güle kullan sonbahar.
ikea da çok güzel şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…