Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

jelatinlerden parlamış biraz.
2 tanede kırmızı abajur aldık yatak odası için ama onlar kapalı kutuda açamadım paketini
o yüzden de çekemedim

nerdesin kız sen?

ben de aldım aynı peçetelikten izmir ikeadan. çok hoş. bi de içinde kırmızı peçetelerle süper olur valla

kızlar benimki istemedi traş makinesi boşuna yordum sizi klava: kızabilirsiniz

cnm ya bikaç gündür işlerim vardı.
vaktim olamadıki gireyim.
özledim sizleri valla.
evet bende kırmızı koyucam peçete.
ztn herşyeim kırmızı siyah oldu:)

em cnm valla kırmızı abajur die aldığım mumlar vardı ya görmüştün sen
onları salona koyucam
şimdi başka aldım ben ama bu kez abajur :) mum değil yani.

evet cnm bitti sayılır:)
ben görürsem dayanamam alırım.
herkes önce eşyaları alır sonra aksesuvara geçer benimki ters oldu ama ben çok seviyrm böyle şeyleri.
önce aksesuv. sonra eşyalar alıncak bizde:)
bilmiyrm ki alıncak kafamda bikaç şey daha var. bakalım bulabilirsiem burdan alıcam. yarında havlu alıcam yine

ama canım sen kafaya koydun salon siyah kırmızı olcak die.ben karasızım almıyorum o yüzden

ama canım sen kafaya koydun salon siyah kırmızı olcak die.ben karasızım almıyorum o yüzden

cnm şöyle bişey ben aslında bütün odaları dekore attım aklımda.
o yzden hep birbirine uyucak şeyler aldım.
problem yaşıyacağımı sanmıyrm.
mesela koltuk tak. beyaz olucak ya da büyük ihtimal yataşın köşe koltukları var ya beyaz görmüşsündür öyle olucak.
yemek odası siyah olucak üzerlerinde de siyah kırmızı objeler.
koltuk takımı ya beyaz ya da siyah olur.
o yzden bir problemim yok aldıklarım ikisine de uyar
cnm karar verirsin çıkıp gezince bir fikir olur kafanda

bende konsolun aynasını ayrı düşünüyorum
hani şu duvara monte edilenlerden 3 lü

evet onlardan da vardı.
fiyatlarıda uygun.
ama biz ikimzde kırmızı syah gördük mü atlıyrz direkt. kararsız kalsakta bunlar daha hoşumuza gitti böyle aldık.

canım çok güzel köşeler hem modern duruyor. kırmızıyı ben de beğenmiştim. çok da modern duruyor. bi de yataşta kahverengi var o çok güzel . salon kahve tonları olur herhalde benim. belki oturma odası daha renkli bişiler olabilir

ben almadım ya daha
ama mobilya alınca alırım ona uygun ne bilim hiçte gözümde canlandıramıyrm aslında
mobilyada karar vermeyince aksesuarda almıyom işte kafamçokkarıştı

bende hep şu vardır.birşey alırken neyi nerde kullanırım.
ister kıyafet olsun ister dekor işinde mutlaka kafamda tasarlarım.
o yüzden hiç problem yaşamıyrm. sonuçta bende ne renk mobilya alırım die düşünsem almazdım hiçbişey.
evet cnm kahvesi benimde hoşuma gitmişti ama ben yıllarca herşyi kahve tonlarında kullandım o yüzden evi siyah beyaz ve kırmızı kombinasyonu yapıcam.
çünkü mobilyalar alındıktan sonra benim vaktim kalmayabilir.
sıkıntı çekmek istemiyrm boş evede girmek istemiyrm itici geliyor bana

Sonbaharcım bayıllldım güle güle kullanman nasip olur inş tatlımm. Tatlı kabuslar kızçelerim.

Hatunlar zaman herşeyi çözer ama şu beklemek olmasa. Hepsi geçecekkkk (Bi geçmişe bakayım dedim bakmaz olaydım keşkem bunalım bunalımklava: aa ferah olun birazcıkkkaydirigubbakcemile2 iş bulamayanlar hayırlı bir yere başlayacaksınız, parada biriktirceksiniz, düğün yapacaksınız hatta ev-araba bile edineceksiniz:lepi: sanki bilmiyorsunuz bunları yaws hihoyyyt)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…