Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ii bakalım pınar yarın paylaşırsın bizle

ya kızlar şu strawberyy den parfüm almak istiyorum baya indirim var. nasıl güvenli olur mu ki

Gittiler :teytey: Akşam güzeldi artıkın saldım iyice kasmıyorum onlar gelecek diyekaydirigubbakcemile2 ee 15ay oldu:bbo: Ama nişanlıma ayar oluyorum geriyor beni byüklerin yanında:1ninca:. Em hiç bi fikrim yok bu aralar duyuyorum bayağı burada sadece

neden geriyo kız nişanlın büyüklerin yanında :))

emcim hiçbi fikrim yok

iyi geceler kızlar nasılsınız
ohh ne güzel gececiliği bitirdim rahatladım gece çalışmayı hiç sevmiyorumda:lepi:

Ben yokmuşum gibi davranıyor çilek ya hatta o kadar seviyeli ki milletin yanında.
iyi geceler essra

Bu topicin yegane ziyaretçici olarak(aga kimsecikler yokk) GÜNAYYYYYYDIN millet:)

selam kızlar
duydunuz mu bilmiyorum ama
20 kasımda bime güral porselenin günlük yemek takımları geliyo
6 servis, 6 yemek, 6 kase
güzel deseni falan 45 TL haberiniz olsun.

selam kızlar
duydunuz mu bilmiyorum ama
20 kasımda bime güral porselenin günlük yemek takımları geliyo
6 servis, 6 yemek, 6 kase
güzel deseni falan 45 TL haberiniz olsun.

he ya çilek. ben de istiom onlardan geçen kalmamıştı üzülmüştüm. nişanlıma dedim sen al ordan gitcek bi parça çeyiz azalsın

emcim bakalım işte 20 kasımda bimin önündeyim saat 9 da :roflol:
dur bakalım sitesinden desenini bulursam ekliyim buraya

güzel ama canım iki desen de beğendim ben gerçi gece gördüm bi de gündüz bakiim kırmızılı bişilerdi.nişanlıma yetişir inşallah

ya ben şöyle ççekli filan istemiyorum günlük takım için daha modern dpor renkli birşeyler istiyorum ama nasıl ki bimdekiler sizce ?

kızlar desenleri güzel ne klasik ne cıvıl ortası işte
ben alıcam karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…