Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

wallaa bizim hiç bişey yapmamaışlar açıkçası kaynana biraz beceriksiz bilmez öyle şeyleri ya da bilmemezlikten geliyor diyelim...

bu topiğin adını damat tarafı hiç birşeye karışmayan nişanlılar diye mi değiştirsek ne :)

graceful benim kayınvalide de seninkinin aynısı,geçenlerde onlarda çarşaf seti vardı benimkinin yatağına serilsin diye babası almış çift kişilik çıkmış o da neyse dedim kayınvalideye nişanlımın çeyizine koy o da evlenirken evimize getririr.Ayyyy söylediğime pişman oldum ne koyması aslaaaaa (bu asla yı öyle bastırarak söyledi ki sanki çıkar çiğerini sök koy demişim hay Allah ya) erkeğe hiçbirşey yapmam.Bizde yapılmaz demesin mi.Ay kendimi öyle kötü hissettim ki pişman oldum huylarını biliyorsun ne tenezzül ediyorsun diye,ben de biliyordum vermeyeceğini de sadece cevabını merak etmiştim.

Akşama kayınvalideler yemeğe geliyorlar sabahtır açamadım kızlar nasılsınız

yoruldum uleyn sabahtan beri
saten sinir oluyorum bunlara bazen şu saat diyorlar ya geç geliyorlar ya çok erkenklava:. annem normal yemekler yaptı fasülye vs bende çayın yanına kekle poğaça yaptım aman hiç uğraşasım yok yeter bunlar yaws:dilcikar:
Sen naptın uğurcum gün nasıldı ?j

aman yorulma bacım boşver hazr bısıler alıverseydın
kek neyım
yapmışsın daha nolcak
fasulye derken kuru mu nan evde gaz sızıntısı olmasın:roflol:
benım berbat
mesaıdeyım 6da cıkcam
ve nışanlım aradı yaırn gel ev buldum bak dedıakannehir
gtmek ıstemıyom bahane arıyom

:roflol:
Uğur manyakmın git gör beğenirsen en azından yavaş yavaş düzersiniz içini. Düğüne kadarda taksitler sıfırlanmış olur hem.

sen laz mısn olm kafa basmıyı senınde:aman lazlar ustume atılcak sımdık bende lazım gelınım artık espırık edım ha saldrman hemen
neysem
olm düğün bellı deıl mal mıyıkta kira odeyek onun yerıne esyaya öderız hıc deılse az borcla evlenırıız

ev alcak halımız mı var nan
ev alcak para olsa benım usak 2. gun evlenırdı benımde daha nısanlanalı 4 ay oldu sankı yıl geldı ona

Hortum nikahı olacak o zaman sizin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eeey aşk iştek

selam kızlarsss
naparsınız bakalımm

biz yarın nişanlımla gelnlik damatlık davetye bakmaya gidicez fatihee
çok heyecanlıyım ilk kez gelinlik deniycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…