yakup avşar burnumu yaparsa böyle olucakmış yorum lütfennn

arkadaşlar yorumlarınız için çok tşkler bende ağrım olmasın mikro cihazlarla ypıyor fln diye düşünmüştüm ama çok pahalı araştırmaya devamkaydirigubbakcemile3

bencede yakup avsarın burunları standart olmus herkesde aynı burun dıkkat edın bakın goreceksınız kısı gozetmeksızın her gelene aynı sekıl...bende emre ılhan dıyorum ama korku var o baska

bende tam bunu demek istedim cnm
bende ilk baslarda emre ilhana olmak istiyodum sonradan zühtü demire karar verdim istanbula gitmis olsaydim emre ilhana olurdum cok iyi diyolar onun icin bide cok ilgili mail araciligiyla görüstük cidden cok ilgileniyo hastalariyla

kesınlıkle emre ılhan demı...bende gonderıcem resımlerımı fıatıda uygun 4.500 sanırım..bakalım benım meaıllerede cvp gelıcekmı :)

kesınlıkle emre ılhan demı...bende gonderıcem resımlerımı fıatıda uygun 4.500 sanırım..bakalım benım meaıllerede cvp gelıcekmı :)

emre ilhanin fiyati fix cnm herkese ayni fiyat.. evt 4.500.. hemen cevap verir cok ilgili gercekten banada hemen cevap gelmisti cok sasirmistim acikcasi sositososito

arkadaşlar yorumlarınız için çok tşkler bende ağrım olmasın mikro cihazlarla ypıyor fln diye düşünmüştüm ama çok pahalı araştırmaya devamkaydirigubbakcemile3
evet meltem hiç kavis yok canım burnunda
herhalde yakup bey tek tip burunlar yapıyor ucunda hafif kavis olsa çok güzel olur
hem emre beyde mikro cihazlarla yapıyor
eğer emre beyin sitesini dikkatle incelersen görürsün canım
çok pahalı doktor her zaman iyi doktor demek değildir

bence cok doğal duruyor verdiğin paraya deger
hep aynı tip burunları görmnekten sıkıldık prototip hepsi senin çok güzel olcak eminim

Meltem başka doktorada tasarım yaptır ve ekle bence. Bende merak ettim biraz kavisli olsa nasıl olurdu diye

gecen sene daha 2.500 € istemisti simdi okuyorum 8.000-9.000 ytl istiyormus yuh yani bi burun icin cok para bence arkadaslarin dedigi gibi istanbulda cok doktor var arastir derim..

arkadaşlar yaptığınız yorumlardan sonra emre beyi düşünmeye başladım araştirim emre beye ameliyat olan varsa resmini koyabilir mi ark lar?

bence cok doğal duruyor verdiğin paraya deger
hep aynı tip burunları görmnekten sıkıldık prototip hepsi senin çok güzel olcak eminim

ewt arkadaşa yürekten katıylıyorum..burun tasarımın ben de çok beğendim son derece doğal..kavisli olsun burun delikleri küçülsün falan filan diyorlar..yani gitmişken çene de yaptır kaş ta kaldırt bari :)) şaka bi yana arkadaşım ben cidden beğendim ve doğal buldum amaa bu burnu başka bir doktor uygun bir fiyata da yapabilir..bence başka doktorlarla da görüş derim ben fazla para vermemek için..ama tasarım bence güzelll..

tasarimim meltemmmm:

hem senin fotona hemde yakup beyin tasarimina tasarim yaptim ama foto pek kaliteli olmadigindan güzel cikmadi
istersen daha düzgün bi fotonu ekle yaparim

Son düzenleme:
Resımı neden makıneyle pcden cekıp eklıyorsun yanı normal eklemıyorsun? Onu anlamadım.
Ve bence evet burun dogal olmus ama güzel degıl ve okadar para verılcekse daha ıyı olabılır ama asıl tasarım önemlı degıl doktorun sana yapacagı burun önemlı kı bır kac kısıde dıle getırmıs yakup beyın yaptıgı burunlar standart hepsı bırbırıne benzıyor.
Yakup beyın hastaları kızmasın lütfen.

gecen sene daha 2.500 € istemisti simdi okuyorum 8.000-9.000 ytl istiyormus yuh yani bi burun icin cok para bence arkadaslarin dedigi gibi istanbulda cok doktor var arastir derim..

bır sene ıcınde kücük dılımle beraber büyük dılımıde yuttum

arkadaşlar yaptığınız yorumlardan sonra emre beyi düşünmeye başladım araştirim emre beye ameliyat olan varsa resmini koyabilir mi ark lar?

Emre beye bende ameliyat olucam Meltemcim. Serenades, Sezoss, Hambospara var bu forumdan Emre beyin hastaları hatırladığım..Onların fotolarına bakabilirsin...Ben onlara bakarak karar verdim.. Fiyatları da makul. Yani daha makul...Onunla da görüş derim ben...

Meltemm yapilan (y. avsarin tasarimi) gayet guzel, hatta cok uyumlu olmus yuzune,
keske yaptiklari tasarimlarin tipatip aynisi olsada hemen tasarimlardan yola cikip ameliyat masasina yatilsa..

emre ilhanin fiyati fix cnm herkese ayni fiyat.. evt 4.500.. hemen cevap verir cok ilgili gercekten banada hemen cevap gelmisti cok sasirmistim acikcasi sositososito

insallah cnm.ben bır ara dırek yakup avsar dıe tutturmustum..esımın kafası sıstı artık her gece ,sonra ne zaman hadı dedım durdum esımde tamam ne acelen var falandedı...adamın fıyatı sabıt degılkı dedım her 6 ayda artıs var.2010 gırıs zammına takılmım dedım nasıl falan olmusdu eyvahedigeldismile

saka bır tarafa gozumde dev gıbı olan yakup avsar emre ılhandan sonra bırden vazgecdım.adam yapmıs valla daha ne denırkı fıatıda guzel daha dogrusu 9.000 lere gore guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…