bencede yakup avsarın burunları standart olmus herkesde aynı burun dıkkat edın bakın goreceksınız kısı gozetmeksızın her gelene aynı sekıl...bende emre ılhan dıyorum ama korku var o baska
kesınlıkle emre ılhan demı...bende gonderıcem resımlerımı fıatıda uygun 4.500 sanırım..bakalım benım meaıllerede cvp gelıcekmı :)
evet meltem hiç kavis yok canım burnundaarkadaşlar yorumlarınız için çok tşkler bende ağrım olmasın mikro cihazlarla ypıyor fln diye düşünmüştüm ama çok pahalı araştırmaya devamkaydirigubbakcemile3
bence cok doğal duruyor verdiğin paraya deger
hep aynı tip burunları görmnekten sıkıldık prototip hepsi senin çok güzel olcak eminim
gecen sene daha 2.500 € istemisti simdi okuyorum 8.000-9.000 ytl istiyormus yuh yani bi burun icin cok para bence arkadaslarin dedigi gibi istanbulda cok doktor var arastir derim..
arkadaşlar yaptığınız yorumlardan sonra emre beyi düşünmeye başladım araştirim emre beye ameliyat olan varsa resmini koyabilir mi ark lar?
emre ilhanin fiyati fix cnm herkese ayni fiyat.. evt 4.500.. hemen cevap verir cok ilgili gercekten banada hemen cevap gelmisti cok sasirmistim acikcasi sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?