yakup avşar burnumu yaparsa böyle olucakmış yorum lütfennn

meltemmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
11
0
86
İstanbul
kafamçokkarıştı lütfen yardımcı olun yaptırmalı mııym?yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarr...:teytey::teytey:

Eklentiler

• $Meltem-0272.webp
    $Meltem-0272.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 608
yakup avşarın ameliyatları 6 buçuk 7 milyar mış pahalıda geldi açıkçası önerebileceğiniz başka doktor varmı istanbulda?

slm. bende araştırıyodum.işyerindeki bir arkadaşımın vasıtasıyla Sadullan KARUn ile görüşütm. yaptığı ameliytları gösterdi gayet güzeldi. ayrıca özcan deniz ve kızkardeşlerininde burunlaru yapmış fiyatıda çok uygun istersen bir görüş fikrin olur. bende düşünüyorumda henüz maddi olarak ayarlama yapamadım.

kafamçokkarıştı lütfen yardımcı olun yaptırmalı mııym?yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarr...:teytey::teytey:

Yaptığı tasarımın %90 benzeri olur canım, doğal bir burun kimse anlayamaz estetik olduğunu, fiyata gelince ortalama iki buçuk dört bin arasında değişiyor fiyatlar, bunlar göz önüne alındığında biraz daha pahalı.:smiley-cool:

yakup avşarın ameliyatları 6 buçuk 7 milyar mış pahalıda geldi açıkçası önerebileceğiniz başka doktor varmı istanbulda?

ben yurtdisinda kaliyorum ameliyat icin trye gelicem cnm o yüzden sürekli arastiriyorum emre ilhan'a karar vermistim ama simdi zühtü demir'i düsünüyorum cünkü zühtü bey ankarada bizde trde hep ankarada kaliyoruz eger istanbulda olsaydi evimiz emre ilhana olurdum..

yakup avsarin fiyatlari oldukca pahali cnm galiba 8000-9000 arasiymis

tasarım çok doğal,çok hoş olmuş ve size de yakışmış..
Para konusuna gelince İstanbul da olmanız büyük bir şans..birçok iyi doktor var orda istanbulda ameliyat olacakalrın seçeneği çok ve şansı çok fazla..

cnm ben 30.12.2009 tarıhınde Dr.Yusuf Cana oldum cok memnunum.tafsiye ederim en ufak sıkıntı çekmedım

tasarım güzel ama fiyat cok pahalıı bencedee ist gibi yerde secenekler daha cokk aynı tasarımı başka bi dr daha ucuzaa yaptırabilirsin tabi sen bilirsin içine sinmeside lazım dr un..

Bence de çok pahalı arkadaşım.Adı duyulmuş doktorlar fiyatlarını iyice arttırıyorlar ben kendi doktorumu tavsiye ederim muhammed barış.Balıklı rum hastanesinde KBB uzmanı ve çok memnunum istersen fotoğrafımıda koyarım senin için fikir olur hemde uygun fiyat daha ne isterizzz opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $18863_245653423382_763298382_4244480_6323054_n.webp
    $18863_245653423382_763298382_4244480_6323054_n.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 101
Resimde gördüğüm kadarıyla çok problemli bir burun değil
Acaba yakup avşar için burnun durumu önemli değil mi? fiyat konusu standart mı? fisfisfis

Resimde gördüğüm kadarıyla çok problemli bir burun değil
Acaba yakup avşar için burnun durumu önemli değil mi? fiyat konusu standart mı? fisfisfis

yakup bey galiba cok ünlenmesi ve kullanndigi teknik yüzünden o kadar cok para istiyo
galiba fiyatlari standart cünkü bi yerde fiyatlarini ocak ayinca dahada arttiracagi yaziyodu ki zaten fiyatlar almis basini gidiyo 8000-9000tl arasi bence bi burun icin cok fazla :1shok:sonucta yakup beyde burun estetigi yapiyo diger hekimlerde :olmaz:
ya yakup avsarin yaptigi burunlar bana cok uzun geliyo galiba o mikro cihaziyla burnu kestikten sonra daha fazla kücültmüyomu ne bilmiyorum ama ben pek begenmiyorum yakup avsar burunlarini güzel burunlari var tabiki ama bu benim fikrim :kahve:
ayrica fiyatida kim ne derse desin bence cok abartili..:delphin:

Bence burun bıraz uzun durmus.
Kavıs falanda yok tabı kavıslı olup olmamasını sen ıstemısındır.
Fstk'a katılıyorum.
Sahsen o fıyata daha güzel bır burun olması gerekıyor.
Tasarıma bakıldıgında bence o parayı camdan assagıya atmıs olursun.
Ama tabı sen karar vereceksın buna bız sadece düsüncelerımızı yazarız.

Bencede tasarım çok çok güzel değil,biraz uzun ve burun deliklerinin biraz daha küçültülmesi lazım gibi tabi senin beklentilerin doğrultusunda tasarım yapılır herhalde.ıstanbuldasın seçeneklerin çok fazla, biraz daha araştırıp daha uygun fiyata bulabilrsin canım........

bencede yakup avsarın burunları standart olmus herkesde aynı burun dıkkat edın bakın goreceksınız kısı gozetmeksızın her gelene aynı sekıl...bende emre ılhan dıyorum ama korku var o baska

Back
X