yakup avşar burnumu yaparsa böyle olucakmış yorum lütfennn

saka bır tarafa gozumde dev gıbı olan yakup avsar emre ılhandan sonra bırden vazgecdım.adam yapmıs valla daha ne denırkı fıatıda guzel daha dogrusu 9.000 lere gore guzel

benimde vazgecmem o sebepten.. o parayi verebilirim istdedikten sonra fakat benim istedigim burun tipini aslinda istanbulda bi cok doktor yapa bilir diye düsünüyorum...hani ondan baska hic bi doktor yapamazsaydi derdim normal dir o fiyat ama bence fuzuli bi harcama olur..

tasarimim meltemmmm:

hem senin fotona hemde yakup beyin tasarimina tasarim yaptim ama foto pek kaliteli olmadigindan güzel cikmadi
istersen daha düzgün bi fotonu ekle yaparim

fıstıkım senin yaptığım tasarım daha güzel çok beğendim çok başarılısın
biz tasarımlara sana yaptıralım öyle doktora gidelim böyle istiyoruz deriz kaydirigubbakcemile3

bence o ikinci tasarimlar anormal sekilde oyulmus, yani dr oyle yapsa kesin sonradas o dusme dedikleri meydana gelir..

fıstıkım senin yaptığım tasarım daha güzel çok beğendim çok başarılısın
biz tasarımlara sana yaptıralım öyle doktora gidelim böyle istiyoruz deriz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 tsk ettim cnm sevindim begendigine zemuszemus
tasarimci fstk herkesi beklerrrr:) topicmi acsam napsam tasarima gel diye kaydirigubbakcemile3

bence o ikinci tasarimlar anormal sekilde oyulmus, yani dr oyle yapsa kesin sonradas o dusme dedikleri meydana gelir..

zaten doktor böyle yapcak diye bisey yok
kavisli nasil olur diye yapilan bi tasarim bu

bence çok güzel olmuş yüzü daha yumuşak gösteriyor
başarılı doktor ne yaparsa yapsın burun düşmez böyle yapılan ve çok sağlam burunlarda var bildiğim
yakup avşar hiç kavis yapmıyor nedense hep dümdüz aşağıya inen burunlar yapıyor

başarılı doktor ne yaparsa yapsın burun düşmez böyle yapılan ve çok sağlam burunlarda var bildiğim

bide burun cok uzun oluyo
bence kesinlikle o cihaz yüzünden öyle oluyo düz kesiyo heralde

zaten doktor böyle yapcak diye bisey yok
kavisli nasil olur diye yapilan bi tasarim bu

yapmiyacagini biliyorum(yapmazlarda), benimki sadece bir yorumdu
madem kavisli nasil oluyomus diye bakicaklar, daha gercekci bir fotoshopla daha iyi fikir verir bence.

zevkler ve renklertartisilmaz, kavisli guzel olmustur ama bana gore fazlaca anormalin disinda oyulmus gibi geldi,
dr neyaparsa yapsin diye birsey yok, sonucta etten kemikten olan bir burun var. dr lar oyle herseyi yapmiyor canm,
y, avsarin belki bu tip burunlari yapmada bi bildigi vardir dimi? belkide onun tarzi ama hic boyle oyuk (bu fotoshoptaki kadar anormal) yapacagini sanmam.

Son düzenleme:
maniac .!.:
madem kavisli nasil oluyomus diye bakicaklar, daha gercekci bir fotoshopla daha iyi fikir verir bence.

daha iyi bi photoshopla gercekci bi burun yapabiliyosaniz kendiniz yapin benim elimden gelen bu, ayrica benim buraya bi tasarim yapma mecburiyetim yok arkadaslar acaba kavisli nasil olur demisler bende koydum
hem ben tasarimimi istedigim gibi yaparim ister yapmacik ister gercekci konunun sahibi bisey dememis sen neden bu kadar alevleniyosun anlam veremedim, madem bu kadar gercekci bi tasarim istiyosun kendin yap koy o zaman

maniac .!.:
zevkler ve renklertartisilmaz, kavisli guzel olmustur ama bana gore fazlaca anormalin disinda oyulmus gibi geldi,
dr neyaparsa yapsin diye birsey yok, sonucta etten kemikten olan bir burun var. dr lar oyle herseyi yapmiyor canm,
y, avsarin belki bu tip burunlari yapmada bi bildigi vardir dimi? belkide onun tarzi ama hic boyle oyuk (bu fotoshoptaki kadar anormal) yapacagini sanmam.

belkide elinden öyle kavisli bi burun gelmiyodur kim bilir diger bütün doktorlar kavisli yapabiliyo bi yakup avsar yapmiyo neden acaba?
ayrica yakup bey hastalarinin fikirlerine pek önem gösterdigini sanmiyorum cünkü bikac kisi yakup beye daha kalkik veya daha kavisli olsun burnum demis fakat yakup bey kendi bildiklerini okumus buda bence hic dogru bisey degil sonucta o burun hastanin olcak ve nasil bi burun istiyosa onu yapmali
ayrica photoshopa takmanada bi anlam veremedim bu sadece fikir olsun diye
arkadasin burnu biraz uzun ve photoshopla kavisli ancak bu kadar oluyo diger türlü yine düz oluyo
daha iyisini yapabilen varsa yapsin ben bu kadar yapabiliyorum..laelaelaelaelae

Son düzenleme:

allah vergisi (doğal) etten kemikten olan bir burunun kavisli hali nasıl çökmüyorsa doktorlarda bunu başarabilirler canım
sana örnek vereyim emre bey çok güzel kavisli temeli sağlam burunlar yapıyor demek ki yapılabiliyormuş

belkide elinden öyle kavisli bi burun gelmiyodur kim bilir diger bütün doktorlar kavisli yapabiliyo bi yakup avsar yapmiyo neden acaba?
ayrica yakup bey hastalarinin fikirlerine pek önem gösterdigini sanmiyorum cünkü bikac kisi yakup beye daha kalkik veya daha kavisli olsun burnum demis fakat yakup bey kendi bildiklerini okumus buda bence hic dogru bisey degil sonucta o burun hastanin olcak ve nasil bi burun istiyosa onu yapmali
arkadasin burnu biraz uzun ve photoshopla kavisli ancak bu kadar oluyo diger türlü yine düz oluyo

sana da katılıyorum canım
ve yaptığın oyuk kaydirigubbakcemile3 tasarımlar çok hoşuma gidiyo opuyorumnanaktan

allah vergisi (doğal) etten kemikten olan bir burunun kavisli hali nasıl çökmüyorsa doktorlarda bunu başarabilirler canım
sana örnek vereyim emre bey çok güzel kavisli temeli sağlam burunlar yapıyor demek ki yapılabiliyormuş

sana da katılıyorum canım
ve yaptığın oyuk kaydirigubbakcemile3 tasarımlar çok hoşuma gidiyo opuyorumnanaktan

tsk ettim cnm kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

daha iyi bi photoshopla gercekci bi burun yapabiliyosaniz kendiniz yapin benim elimden gelen bu, ayrica benim buraya bi tasarim yapma mecburiyetim yok arkadaslar acaba kavisli nasil olur demisler bende koydum
hem ben tasarimimi istedigim gibi yaparim ister yapmacik ister gercekci konunun sahibi bisey dememis sen neden bu kadar alevleniyosun anlam veremedim, madem bu kadar gercekci bi tasarim istiyosun kendin yap koy o zaman

lutfen konuyu abartip tartisma konusu yapmayin!
bende biliyorum herhalde o tasarimin bakmak amacli yapildigina, onada yorumumu getirdim ''
madem kavisli nasil oluyomus diye bakicaklar, daha gercekci bir fotoshopla daha iyi fikir verir bence.[/
demisim acik ve net.(yoruma ve elestiriye acik degilseniz ulu orta koymiyacaktiniz ozaman)

ben hem kimseye neden bole yaptin yada cirkin yapmisin oyle olmaz boyle olur diye birsey demedim! ben sadece bu fotoshoptaki oyuklugun abartilmis bir sekilde standardan disa cikilip buyuk ihtimal dr un yapmiyacagini soyledim.

konu sahibi buraya zaten bilseydi yardim veya yorum istemeye gelmezdi, bizde yardim amacli yorumumuzu yapiyoruz. yanlis anlayip ''al ozaman kendin yap'' yok ''size ne'' gibi tavirlarla asil siz alevleniyorsunuz,
sizce neden doktor kendi bildigini yapmis o bahsettiginiz kisilerde?
doktor koca ameliyati yapacakta elinden bi kavis yapmak mi gelmiyecek? demekki doktorun bir bildigi var yada onun tarzi demisim degilmi diger yazimda..

photoshopa ben degil, benim yapmis oldugum yoruma takilan sizzsiniz , dogal olarak ikinci defa nedemek istedigimi acikladim ama anlamamis oldugunuz suanki yazmis oldugunuz atismalardan belli.

Kendiniz diyorsunuz, Allah vergisi burun durdugu yerde neden dussun??
ama biri gerektiginden fazla kikirdak veya baska bisey alidiginda oydugunda o burun ALLah vergisi kadar saglam olurmu?

ben doktorlar kavis yapamaz yada yakup avsar yapmaz demedim! yazdiklarimi dikkatli okuyup cevap verin, sirf yazmis olmak icin yazmayin.

GEREKTIGINDEN FAZLA, ABARTILI OYULURSA BU RISKE GIRER diye soyledim! bu photoshoptada bu boyleyse bu resmde hayal kurup istemesinler diye, ki doktor zaten kendi bildigini ve gerektigi gibi olani yapacaktir!

burda herkes bir foto uzerine photoshop yapiyorsa, veya bazi konular tartisiliyor yorumlaniyorsa benimde photoshopa yapilmis olan gorusumumede saygili olun..

yeterince acik oldugumu dusunuyor ve bu konu uzerinde birdaha yazmak istemiyorum!

ayhh bende tasarım yapmazsam ölürüm :))) yakup avşarın tasarımı doğal ama azcik daha küçük olsaymış daha iyi olurmuş gibi geldi..
3551.jpg

pardon maniac hanim ama ben zaten doktor böyle bi burun yapmicak bu sadece fikir edinmek icin yapilan bi tasarim dedim ama bana cevap veren siz oldunuz konuyu tartismaya cevirende siz oluyosunuz bu durumda madem tartismak gibi bi niyetiniz yok bana cevap mevap vermeyin o zaman

pardon maniac hanim ama ben zaten doktor böyle bi burun yapmicak bu sadece fikir edinmek icin yapilan bi tasarim dedim ama bana cevap veren siz oldunuz konuyu tartismaya cevirende siz oluyosunuz bu durumda madem tartismak gibi bi niyetiniz yok bana cevap mevap vermeyin o zaman

canım boşver büyütmeye gerek yok :mymeka:
salla gitsin sositososito olumunekankayizsmile

bide estetiğinizi yapabilsem tam süper olcak :))))

anaaaaa ona da mı göz koydun :jeyyar:
yapma etme doktorlarımızın ekmeğine taş koyma kaydirigubbakcemile3
tasarım yapmakla kal opuyorumnanaktan

phptoshoplu olan daha ii, yakup beyinkini beğenmedim, çok büyük ve uzun geldi bana, doğal ama böyle olcaksa doğal olmasın yanii....genelde incelediğim kdrıyla her dr.un bir tarzı var ve o tarz burun yapıyor, biri hep kavisli biri hep düz, bnm edindiğim sonuç bu, bu nedenle tarzını tespit edip seçmek lazım herhalde

burda kavisli olanları doğal bulmayan ve beğenemeyenler var, kimide kavisli isteyen var

sen ne istiyorsan o dr.u bul cnm, ayrıca photshop çok başarılı

Back
X