yakup avşar burnumu yaparsa böyle olucakmış yorum lütfennn

Tasarımı güzel olmuş gerçekten ama bence estetik ameliyatına bu kadar fazla para vermene hiç gerek yok devlet hastanelerinde bile artık istediğin gibi yapılabiliyo ve ssk lıysan bi de çok çok ucuz (: Senin için hem para hem de estetik yönünden çok iyi olur ben devletleri tavsiye ediyorum sana çünkü yaptıran arkadaşlarım da çok memnunlar (:

bence yakup beyin yaptığı tasarım güzel olmuş. ama tabi çok kalkık burun seviyorsan o başka. çünkü çok kalkık bir burun değil ama hoş gözüküyor.:)

Tasarım güzel değil bence burun deliklerini küçültebilir hemde dünyanın parası .. Ona kadar ne iyi doktorlar var sen bilirsin cnm yinede.

Ben genel olarak Yakup Avsarin "tarzini" begeniyorum, yalniz bu sefer gercekten biraz fazla "dogal" olmus...az daha kücük olabilir bence...umarim senin icin en iyi ve en dogru dokroru secer ve sonunda istedigin burna sahip olursun...bol sanslar sana:teytey:

bence doktorla hasta arasinda dialog cok onemli diye dusunuyorum hastanin ne sitediyini bilmesi cok onemli benim kontrolum 5 dk surdu burnumda solunum yollarinda sorun yoktu doktro bey bana sordu nasil bir burun istiyosun hos duygu sanki dukkandan bir sey alacakmisim gibi ben de soyledim hocam cok kalkik istemem kemeri alin ve kucultun ucunu tam 5 dk sonra tasarirmim cikti ortaya ve ben bayilacaktim gorunce ve her kez cok beyendi belki de abrtiyorum ama benim gozlerim doldu orda bundan guzel olur dedi doktor hocam dedim bundan guzel olmamaz bu kadar guzel olsun yeter benim dusuncem bu bu arada cok heyecanliyimmmmmmm cok az kaldi resimlerimi yuklerim birlikte bakariz tasarimdan guzel mi olmus inszemuszemus

Melteme ikinci yapılan tasarım (kavisli olan) daha çok yakısır bence ama öle bi burun saglık açısından ne gibi yan etkiler doğurur bunu bilemeyiz tabi Yakup avşar çok fazla oynamıyor burunla, olabildigince dogal görünmesinden yana belki ya da saglık olayını da gözardı etmiyodur bilemiyorum.Çünkü sadece estetik görünüm degil daha sonra burnun çökmesi ya da burun ucunun duşmesi nefes almakta zorluk gibi problemlerle de karsılasılabiliyor.Ama fiyatları çok yüksek dediginiz gibi risk az diye bende ona ameliyat olmayı dusunuyorum maddi açıdan çok külfetli olsada:(

ben yorum yapmiyim en iyisi gene yanlis anlasilirim bazi arkilerden...ama diyecegim sudur ki onemli olan senin icine sinmis olmasi boyle bir burun istiyorsan kafan karismamali ...once nasil bir burun isteigin onemli ona karar ver..bizim karar vermemiz onemli deil senin mutlu olman onemli...ssaygilar

burun amelıyatı fıyatını bılen varmı

ben buaralar bu konuya kafayı takmıs durumdayım 4 ten baslıor ve devam edıyor sınırlama yok gıdebıldıgı kadar gıdıyor :)))) bırkac doktoru arayıp fıyat ıstedım sekreterlerı ortalama fıyatları verdı bana he bırde burdan amelıyat olan arkadaslardanda fıyat aralıklarını ögrenebılıyoruz :))))

Back
X