- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
2 taraf birbirinin dilini zaten bilmiyor ben ne cevirirsem onu anlıyacaklar ama fransa yla uzaktan yakından alakaları yok mutlaka anlasılır diye düşünüyorum onlar anlamadan ben söylesem daha az şiddetli atlatırız diye düşündüm.Beyaz yalanlardan olmaz bişey. Durumu idare et bi süre. Sevgilinide uyar. Birbirinizin dedikleri tutsun.
cok tesekkürleroyyyyy aileler tanışmadan söylemeniz lazım ama nasıl? benb bir düşüneyim
Ailenin tepkisini sen daha iyi tahmin edebilirsin. Tabiki anlatıp endişeden kurtulmak daha iyi. Topla cesaretini ve anlat. Hayirlisi olsun inşallah.2 taraf birbirinin dilini zaten bilmiyor ben ne cevirirsem onu anlıyacaklar ama fransa yla uzaktan yakından alakaları yok mutlaka anlasılır diye düşünüyorum onlar anlamadan ben söylesem daha az şiddetli atlatırız diye düşündüm.
babası arap annesi rus. internetten tanıştık. aileme internetten diyemediğim için yalan söyledim.Konu çok kopuk sanki. Nereli bu adam, nerden gelmiş, nasıl arkadaş oldunuz??
cok sağolun, inşallah.Ailenin tepkisini sen daha iyi tahmin edebilirsin. Tabiki anlatıp endişeden kurtulmak daha iyi. Topla cesaretini ve anlat. Hayirlisi olsun inşallah.
yok müslüman zaten babası arap olduğu için müslüman.valla benim fikrim din olarak karşı gelmemişler olumlu karşılamışlar internetten tanışmayı itiraf etseniz biraz tepki olur ama çok büyük bir tepki olmaz diye düşünüyorum
müslüman - hristiyan evliliğine her aile onay vermez çünkü
Umarım olmaz dediğiniz gibi.Hakkınızda Hayırlısı olsun kardeşim. Akışına bırak çok kafana takma. Evlendikten sonra söylesen de olur sıkıntı olmaz bence
siz nerde yaşıyorsunuz? Yurt dışında yaşıyorsanız sorun olmaz bence, ama evlenmeye kesin kararlıysanız ailenize doğruyu en kısa zamanda anlatın.babası arap annesi rus. internetten tanıştık. aileme internetten diyemediğim için yalan söyledim.
Bi yalan söyledim hata ettim zaten cıkcak yarın öbürgün yalan olduğu enazından önceden vicdanın elvermedi söyledim işte deyip daha az tepki görürüm belki diye düşündüm.oteli satmışlar de.
İzmirde yasıyorum ben.S
siz nerde yaşıyorsunuz? Yurt dışında yaşıyorsanız sorun olmaz bence, ama evlenmeye kesin kararlıysanız ailenize doğruyu en kısa zamanda anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?