- Konu Sahibi sekerparee
-
sanırım olay şu: sen bu kişiden hoşlanıyordun. o da sana karşı duyguları olduğunu söyledi ve sonra da aslında öyle olmadığını bişey hissetmediğini mi söyledi? eğer öyleyse ne büyük kişiliksizlik örneği..çıktınız mı bu kişiyle?
not: şuanda konunu okudum. bu adamın ne yaptığı belli ddeğil. ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu? hiç gözüm tutmadı. ilgilenen bir adam böyle kıvırmaz. seni üzer bu insan..
yalnızlık benım alanım oyleee alıstımkıı biri olsa nasıl davrancagımı bılememmalum, yalnızlık Allah'a mahsus..ama ben hala yalnızım, bu işte bir yalnızlık var diyen arkadaşları iki lafın belini kırmaya bekliyorum:101:
Cnm ben senin topiginide okumuştum var mı bi gelisme?Evet aynen öyle..üstelik evlenmek için dahs yakından tanıyalım birbirimizi dedi..ve az ilgi az yakınlık derken hepten sustu.
2 saat önce küstük mü diye mesaj attı..müsait zamanında ararsın konuşuruz dedim..1 saate arıyorum dedi aramadı :))
Birşey olacağı yok ama dinlemek istiyorum ne gerekçe sunacak.
Evet aynen öyle..üstelik evlenmek için dahs yakından tanıyalım birbirimizi dedi..ve az ilgi az yakınlık derken hepten sustu.
2 saat önce küstük mü diye mesaj attı..müsait zamanında ararsın konuşuruz dedim..1 saate arıyorum dedi aramadı :))
Birşey olacağı yok ama dinlemek istiyorum ne gerekçe sunacak.
yalnızlık benım alanım oyleee alıstımkıı biri olsa nasıl davrancagımı bılemem
Ben geldim wuhuu ne uzun konuşmalar olmuş ☺☺☺
Hosbulduk tatlım nasılsın bakalım?en nefret ettiğim insan tipi. bir saate arıyorum ama arayan yok. ne güzel. çok olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama hiç iyi enerji almadım bu kişiden. ama dinle tabii. bakalım derdi ne.
öyleyse hoş geldin
hoşgeldin
Hosbulduk tatlım nasılsın bakalım?
Bugün ku istanbul havası gibi yani 😂dalgalıbi iyi oluyorum sonra bi ağlama isteği, sonra bi keyifsiz böyle devam edip gidiyor..
yalnızlık benım alanım oyleee alıstımkıı biri olsa nasıl davrancagımı bılemem
Bugün ku istanbul havası gibi yani 😂
Ooo o zaman colde yetisen kaktus actirsin birileri sana tez zamanda ☺☺Aminn ☺☺☺tabi korkup kacmazsak ☺☺☺benim daha çok çöl iklimi gibi oluyorgündüz kavurucu sıcak, gece dondurucu ayaz.. ama bir arkadaşın sevinçli hikayesini okudum az önce. bana da umut oldu. insan yeniden sevebiliyor.. allahım ne olur bize de mükafatımızı yolla
Cnm ben senin topiginide okumuştum var mı bi gelisme?
çok nadide bi çiçek olsun evetOoo o zaman colde yetisen kaktus actirsin birileri sana tez zamanda ☺☺Aminn ☺☺☺tabi korkup kacmazsak ☺☺☺
Bi tane çocuk var yani sözde var. Bole arada yazıyor falan ona olan begenimi ayakta tutmak için sanırım ama bilmiyor ki ben çabuk vazgecerim. Günlerce yazmadım diye dün yazmış seni bu aksam aricam diye tık yok. Sonra sabah yazmış arayamadim sole bole. Problem yok ben zaten arayacagini unutmuşum dedim. Demekki bunların hepsinde var tuhaflık. Sende hemen açma canım telefonunu arasın 1 2 kereArarsa ve derdini anlatırsa olacak evet :))
Tabikide tıpkı senin gibi 😊😊çok nadide bi çiçek olsun evetaminn:)
anemmm başlığımı buldum
Bi tane çocuk var yani sözde var. Bole arada yazıyor falan ona olan begenimi ayakta tutmak için sanırım ama bilmiyor ki ben çabuk vazgecerim. Günlerce yazmadım diye dün yazmış seni bu aksam aricam diye tık yok. Sonra sabah yazmış arayamadim sole bole. Problem yok ben zaten arayacagini unutmuşum dedim. Demekki bunların hepsinde var tuhaflık. Sende hemen açma canım telefonunu arasın 1 2 kere
Tabikide tıpkı senin gibi 😊😊
Hosgeldinnnnn☺ ne kadar süredir bir aradasinizmerhaba kızlar :) yalnız kalpler deyince bende geleyim dedim.. öküz mü öküz bir sevgilim var.. çok seviyorum onu bakarsanız.. çok mutlu olduğum anlarda yok değil ama bazen hesaba vurunca mutsuzluklarım çok daha fazla geliyor.. yalnızlıktan ölecekmişim gibi geliyor bazen.. hatta bazı konularda o kadar birbirimizden bambaşkayız ki ne anlatıtğımı bile anlamıyor.. önceden yalnızlık sadece tek başına olmak hayatında kimsenin olmaması sanırdım ama değilmiş.. gözünün içine baktığın biri olsa bile yalnız olabiliyrmuşsun
hoş geldin bakalımmyaşınızı alalım hemen
çok zarifsin, bilmukabele:93:
merhaba kızlar :) yalnız kalpler deyince bende geleyim dedim.. öküz mü öküz bir sevgilim var.. çok seviyorum onu bakarsanız.. çok mutlu olduğum anlarda yok değil ama bazen hesaba vurunca mutsuzluklarım çok daha fazla geliyor.. yalnızlıktan ölecekmişim gibi geliyor bazen.. hatta bazı konularda o kadar birbirimizden bambaşkayız ki ne anlatıtğımı bile anlamıyor.. önceden yalnızlık sadece tek başına olmak hayatında kimsenin olmaması sanırdım ama değilmiş.. gözünün içine baktığın biri olsa bile yalnız olabiliyrmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?