Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

Neyse kizlar iyi geceler hepinize yarin görüsmek üzere bu basligi cok sevdim Ben :) blackcim kendine dikkat et canim.. Hepiniz öpüldünüz kizlar Allah rahatlik versin

bosver etme Allah hak ettigini versin de gec en guzeli... Canim Ya umarim öyle bisey yoktur..

umarım canım sıkıldı neyse

Neyse kizlar iyi geceler hepinize yarin görüsmek üzere bu basligi cok sevdim Ben :) blackcim kendine dikkat et canim.. Hepiniz öpüldünüz kizlar Allah rahatlik versin

iyi uykular menekşecim

umarım burdaki yalnız kalpleri zamanı geldikçe tek tek sahiplendiririz

İyi geceler canım bende kaçarım birazdan :) yakında memlekete gidicem dönünce uğrarım ben sık sık

inşallah.. her gece dua ediyorum. ah etmiyorum ama sadece bana yaşattığını yaşamasını diliyorum. ve bir de pişmanlığını görmeyi. sonra bazen inancım azalıyor. pişman olmaz ki diyorum o gayet keyfinde. ama Allah büyük diyorum yeter ki ol desin.

ben henüz yeni birileriyle tanışamadığım için güven-güvensizlik kısmını deneyimleyemedim

Selam bir yalnız kalp daha geldi aranıza. İnancını hiç azaltma, sabır.

olayınız nedir bilmiyorum ama bu yazdıklarınızı kendi kendime tekrar ediyorum..

Yalnızlık Allaha mahsus ama biz kulları da yalnızken huzurluyuz..mavi patikli odunun biri yüzünden ne huzur ne neşe kalıyor..
olsalar der olmasalar bi dert..

Selam bir yalnız kalp daha geldi aranıza. İnancını hiç azaltma, sabır.

nikin ne kadar güzel

sabrımın sonundayım sanki.off yarabbim. dün gece sanırım üzüntüden hastalandım sabah karın ağrısı mide bulantısıyla uyandım. baya bi geçmeyince apandisitim patladı sandım. aslında üzüntü + açık kalan pencereymiş. gece anlamadan üşütmüşüm:)

hoş geldin bu arada:)

mavi patikli odun mu? şirinler gibi mi yani? eğer bu bir genel tabir değil de bir eski sevgiliyse, ondan bu şekilde söz ediyor olman henüz nefret etmediğini gösterir. ben hiç insancıl sıfatlar kullanamıyorum ondan sözederken. bizim olayımız, eskidi çürüdü geriye bir suret bile kalmadı..

Teveccühün canım benim. Kafan o kadar dolu ki fark edemedin tabiki de.İyileşmek zaman istiyor.Aylar geçti ben de hala leyla haldeyim.Uzun süreceğini kabullendim sabrediyorum.Başka şeylerle ilgilenip arada acı veren(ler)in hayatına lanetler edip devam ediyorum

genel bir yorumdu o mavi patikli odun :))
nefret edemiyorum evet canımı yaktı mı yaktı..Allah büyük benimde hakkımı sorar elbet.

senin de sanırım hüzünlü bir ayrılık hikayen var sorup da yaralarını deşmek istemem ama anlatmak istediğinde dinlerim. yüzümüz gülsün artık Allahım..

şu son 6 saattir umrundışı olan kişi ne yapıyor:93:

ne face bakıyorum ne whatsapta online'ım ..onun profiline online saatine de bakmıyorum.
ne yapıyor bilmiyorum ama bildiğim şey hiç umurunda değilmişim..hiç.
Allah aşkına söylesene nasıl olurda özür dilemez..karşıma çıkmaz demez ki ben yanıldım hislerim olmadığı halde sana açıldım..ya özür dilesin başka birşey istemiyorum.
haftaya istanbula gelecekmiş ama benimle görüşmez..aramaz.. heralde.
başkasına akıl vermek ne kolaymışş aptal gibiyim şuan.
ergen kızlar gibi 1 haftanın hesabını yapıyorum ama kırgınlığım o kadar büyük ki anlatamam..

sanırım olay şu: sen bu kişiden hoşlanıyordun. o da sana karşı duyguları olduğunu söyledi ve sonra da aslında öyle olmadığını bişey hissetmediğini mi söyledi? eğer öyleyse ne büyük kişiliksizlik örneği..çıktınız mı bu kişiyle?

not: şuanda konunu okudum. bu adamın ne yaptığı belli ddeğil. ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu? hiç gözüm tutmadı. ilgilenen bir adam böyle kıvırmaz. seni üzer bu insan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…