- Konu Sahibi sekerparee
-
Bucugunu yesinler😊😊😊😊24 buçuk
hep söylerim.. iki kişilik yalnızlık en zoru, en yaralayanı.. katlanmak zorunda değilsin. insan sevildiğini hissetmek istiyor. ben bazen yalnız bırakıldığım zamanları hatırlıyorum da, hayatımda biri var ama yoktu. yolda insanlara bakardım, çiftlere.. herkesi mutlu sanırdım. oysa ne hikayeler var o birkaç saniyeliğine yanımızdan geçen yüzlerde..
çıtırcan senii
evet öyle gibi geliyor ama biliyor musun
sanki heemen hepsi mutlu gibi
oysa neler yaşanıyor içlerinde bilmiyoruz tabi:26:
senin de sanırım hüzünlü bir ayrılık hikayen varsorup da yaralarını deşmek istemem ama anlatmak istediğinde dinlerim. yüzümüz gülsün artık Allahım..
evet değil mi, gerçekten mutlu görünüyorlar. ama bak mesela burda sorunlarını paylaşan mutsuz olan pek çok kişi, senin beni yanımızdan geçen insanlar..görünen gerçek çoğu zaman gerçek değil..
kısmetim de çıtır olsa şööyle ne güzel olcekkapalı mı kapalı şansıma
kutsanmış insanı bekliyor gibiyim ya da sizin dediğiniz gibi çöldeki nadide çiçeği hehe
artık gelsin
Hosgeldinnnnn☺ ne kadar süredir bir aradasiniz
ama yanımdaki degilkii :/ yalnızım sonuc olarak :))))senin kalbin doluymuş az önce konuna baktım
evet değil mi, gerçekten mutlu görünüyorlar. ama bak mesela burda sorunlarını paylaşan mutsuz olan pek çok kişi, senin beni yanımızdan geçen insanlar..görünen gerçek çoğu zaman gerçek değil..
ben artık kısmet kapalılığına inanmaya başladım. bir ara kahve falı baktırmıştım kadın kısmetin kapalı dedi, herşeyin yarım kalıyor dedi. gerçekten doğru. bir uygulama verdi ama zor geldiği için yapmadımasma kilit alıyorsun üzerine dua okuyorsun sonra sirkeli suyla yıkanıorsun vs evde asma kilit olsa belki yapabilirdim de şimdi anahtarcı nerden bulcam öyle kaldı..
hep söylerim.. iki kişilik yalnızlık en zoru, en yaralayanı.. katlanmak zorunda değilsin. insan sevildiğini hissetmek istiyor. ben bazen yalnız bırakıldığım zamanları hatırlıyorum da, hayatımda biri var ama yoktu. yolda insanlara bakardım, çiftlere.. herkesi mutlu sanırdım. oysa ne hikayeler var o birkaç saniyeliğine yanımızdan geçen yüzlerde..
Herkesin zaten söyle bir ilişkisi var herhalde 😊😊 bende bu şekilde tempoda 5 yıl ilerletebildim iliskimizi sizin sonunu inşallah mutlu bir evlilikle taclanir😊😊Hoşbulduk :) 3 yılı geçti.. arada ayrıldık barıştık falan ama sonuçta kendimi yine onun yanında buldum :)
Herkesin zaten söyle bir ilişkisi var herhalde 😊😊 bende bu şekilde tempoda 5 yıl ilerletebildim iliskimizi sizin sonunu inşallah mutlu bir evlilikle taclanir😊😊
:) teşekkür ederim.. aslında yalnızlık birazda burada başlıyor bende.. adam kaptan yılın en az 6 ayı zaten denizde.. geldiğinde de ya ben fazla ilgi delisiyim ya o çok öküz bilemedim şu an :) evlilik fikri çok güzel geliyor insana ama iş ciddiye binince ne düşünürüm onu bilemedim..
Bir arkadaşım var eşi onunda kaptan onlarda bole 6 ay ayrilar ☺☺ onsuzluga zor ama 6 ay benimle en azından diyor. Aklıma o geldi
Çok yalan söylendi bana yani.Çok.Kuvvet verdiğin için çok teşekkür ediyorum.Hayır anlamıyorum yani, yalanın da bir sınırı var.
ama yanımdaki degilkii :/ yalnızım sonuc olarak :))))
işte o yüzden biraz da önemsiz olmalı galiba yalnızmışız evliymişiz çocuk varmış yokmuş
çünkü her insan kendi hayatını yaşıyor evli çocuklu işi mükemmel insanın hayatında kimbilir ne derdi oluyor demi
çünkü ben kiminle konuşsam normal hayatta kimse her şeyim tamam çok mutluyum diyemiyor hep bir dert var herkesinin kafasının bir köşesinde
eheh bunu keşfettiğimden beri amaaan diyorum biliyor musun itiraf ediyorum,
Çünkü başıma ne gelirse gelsin hep iyiyi beklerken yanında kötü bişeyler olacak kötü olurken iyiiii o sebepten kötüye takılmadan iyi tarafını yaşamaya çalışıyorum bolca
Eheheheee o neymiş yaw
aah aahhh bilmezmiyim o duyguyu.. gerçi öküzümün işi gereği zaten genelde yurtdışında oluyor.. birde bu olunca ilgisizlikten kuruyup ölücem gibi geliyor bazen.. bu arada öküzüm kaptan, kaptanın seviglisi çok olur konulu şakalara katlanması var bide..
Bir kaptanlik yapan bir çocuk vardı o bahsettigim arkadasimin eşinin arkadaşı ki ben onları gordugumden çocuğu görmeden red etmiştim 😀 haklısın ama en azından belki ileride uzun yol kaptanı olmaz yakinina gelir.ahahah kader ortağım desenizze :) o 6 ay yanında oluyo insanın ama bir tek size kalmıyor ki, arkadaşları ailesi osu busu derken yine zaman bin parça oluyor ne yazık ki.. benim sevgilim kaptan ben bu kadar yalnızlıktan şikayetçiyim eşi kaptan olanlara Rabbim sabır versin valla :)
Bir kaptanlik yapan bir çocuk vardı o bahsettigim arkadasimin eşinin arkadaşı ki ben onları gordugumden çocuğu görmeden red etmiştim 😀 haklısın ama en azından belki ileride uzun yol kaptanı olmaz yakinina gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?