Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

belki sesi Ya da bi bakisi etkileyecek seni :) icin isinmazsa olmuyo bende cok katiyim o konuda :) hayirlisi bakalim

Aynen canım eğer kaderim oysa inşallah bu dediklerin olur da kurtulurum bu yalnızlıktan
Ama sonra yalnızlığı özlerim ben o kadar alıştım ki

Vala canım nerden baksan 3 yıl olmuştur .
19 yaşımda bir ilişkim oldu işte 21 de bitti .
Arada ulaşmalar çabalar oldu ama sürmedi 3 yıldır da derin bir yalnızlık var.

ben yavaş yavaş alışmaya başladım aslında kocamın barışma çabalartına rağmen bu huzuru bozmak istemiyorum biliyor musun
çünkü dert yok sıkıntı yok eski kara günler yok

niye bosuyon be herifi :)

berbattı ya berbat
her Allahın günü kavga her Allahın günü hüngür hüngür içim çıkana kadar ağlardım
en sonunda çöktüm
herkesin içinde somurtuyorum diye öküzce şeyler yaptı bileklerimden sürüklemek gibi, kendi gömleğini yırtmak, kendi üstünde sigara söndürmek, kendine çatal batırmak, kürdan batırmak, bıçakla tehdit etmek, beni camdan atmaya çalışmak uff yani korkunç günlerdi

evet yine efkarlandık.. ama ben demin aşk acısından gerçek hayat döndüm. bir arkadaş forumda rosecea diye bir cilt hastalığı olduğunu paylaşmış. ben de internetten bakayım dedim hiç duymamıştım. bi baktım çok kötü oldum. yüzde kronik kızarıklık şeklinde. belirtileri okudum kendimde buldum. başlangıç gibi. benim de yüzümde sürekli gelip giden kızarıklıklar oluyr. tanıma uyuyor( arkadaşa sordum o hangi belirtilerle gitmiş diye ama online değil şuan. umarım yanılıyorumdur
ben kocayı kovdum başımdan 4 aydır yok

ay geçmiş sayfalara da bakayım hele sizler neden yalnızmışsınız bakalım

seni biraz konularından biliyorum.. tek başına bir yalnızlık iki kişilik yalnızlıktan çok daha iyidir..inşallah bu sıkıntılı günleri çabuk atlatırsın..

gerçekten mi nickin de tanıdık geliyor halbuki bana :26:

Ah justım ya keşke olmasaydı hiç böyle şeyler Ama ayrılmanız senin için iyi olacak galiba baksana canın bile tehlikede resmen :26:

Aynen canım eğer kaderim oysa inşallah bu dediklerin olur da kurtulurum bu yalnızlıktan
Ama sonra yalnızlığı özlerim ben o kadar alıştım ki

orasi kesin zaten Ben iliskinin icindeyken nasil hevesleniyordum yanliz arkadaslarima.. Nasil bunaliyordum yapisik ikiz gibiydik Hep :) birde simdi bir bucuk yildir yanlizim iyice alistim herseyi kendi basima yapmaya zor olur baslarda alismak yine..:) ama olsun ask heyecani yasamak bulusmalar filan baska güzel :)

Ah justım ya keşke olmasaydı hiç böyle şeyler Ama ayrılmanız senin için iyi olacak galiba baksana canın bile tehlikede resmen :26:

ya aşkı falan geçti onunkisi hastalık takıntısı var gibi bana saplantılı. çünkü hazmedemiyor çıldırıyor
insan bir şey yapar değil mi ama öküz gibi oturuyor
boğalar gibi oturuyor
ne pişmanlık edası ne bir şey
daha bir de bayramda gelip annesininn elini öpmemi istedi sıkıvericem ümüğünü sonunda

Aman Allahim neyse sen onu kovala haklisin valla.. Bak böyle erkekleri duydukca yanlizligimi seviyorum :)

Allah korusun dur canim Ya düsünme öyle degildir umarim

Aman Allahim neyse sen onu kovala haklisin valla.. Bak böyle erkekleri duydukca yanlizligimi seviyorum :)

valla bence de sevmelisin ne var sanki evlilikte de evlenmek istiyosunuz diyesim geliyor evlenmek isteyenleri gördükçe

ben girdim baktım bir şey yok

Aynen öyle o heycanlar bambaşkaydı

Erkeklerin aklı başına sonradan geliyor pişman oluyorlar eninde sonunda hiç merak etme sen .
O konuyu da biliyorum gitmedin değil mi ? Beyimiz rahat ya

Aynen öyle o heycanlar bambaşkaydı

Erkeklerin aklı başına sonradan geliyor pişman oluyorlar eninde sonunda hiç merak etme sen .
O konuyu da biliyorum gitmedin değil mi ? Beyimiz rahat ya

ay yok gitmedim tabii gel sen annemin elini öp çok meraklıysan dedim deliye bak ya hem suçlu hem de ben gidip öpücem bu erkeklerde tuz kadar mantık yok

avukat arayınca paçaları tutuşmuştu bakalımdava günü fark eder herhalde

Allah korusun dur canim Ya düsünme öyle degildir umarim

zaten bu üzüntülerden sonra iyice hastalık hastası oldum..sanki her hastalığı kendimde buluyorum. dahası irili ufaklı bir sürü rahatsızlığım da oldu hep bu üzüntülerden. bak yine beddualarım geliyor ama yapmıycam. hepsi bana döndü çünkü.

valla bence de sevmelisin ne var sanki evlilikte de evlenmek istiyosunuz diyesim geliyor evlenmek isteyenleri gördükçe

ben girdim baktım bir şey yok

yok kiz oyle illa evleneyim takintim arada bi asik olasim geliyoda ama erkeklerin bu yönlerini duydukca vazgeciyorum.. Valla canim Allah sana sabir versin umarim düzelir diyecegim de erkeklerin degisme ihtimali cok düsük maalesef umarim biran önce huzura kavusur o kötü günleri atlatirsin

Zaten bütün hastalıkların başı üzüntü aman dikkat edin kızlar .

bosver etme Allah hak ettigini versin de gec en guzeli... Canim Ya umarim öyle bisey yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…