- Konu Sahibi sekerparee
-
nasıl sevmişiz değil mi.. at at at bitmedi içimizdekiler.. bir daha istemem kimseyi bu kadar sevmek.
baslarda unutmaktan korkuyorsun sonra öyle seyler oluyoki delice unutmak istiyorsun o kadar unutmak istiyorsun ki baska birisinin bile onu hatirlatacagindan korkuyorsun belki de Tam olarak bu korkum :) onu unutmak icin o kadar cabaladim ki simdi güzel olan hersey silindi dönecegi umudu yok fakat baska bi tende sanki tekrar Can bulup yine icimi acitacak diye korkuyorum onun icin hic bi erkege tahammulum yok.. Bu daha ne kadar sürecek bilmiyorum...
Kesinlikle bir daha böyle sevmek yok mantığım hep ön planda olacak geri kalan zamanımı da bir başkası için üzülerek geçirmek istemiyorum
Umarım öyle insanlar çıkar ki eskiyi bırak hatırlatmayı aklımızın köşesinden bile geçmezler inşallah :)
forumda okudugum hikayelere dayanarak umudumu Hala koruyorum :) kesinlikle bizim bilmedigimiz bi yerden birileri cikacak ve cok Mutlu olacagiz insallah.. Ve birde tecrübeliyiz artik oyle kolay kolay yenilmeyiz bu defa :) ölmedik ama güclendik :)
Kesinlikle ya ne hikayeler var bir mucizede bizi bulacak bu kadar beklemeye
ben de yalnızım
çok yalnızım hemide
baslarda unutmaktan korkuyorsun sonra öyle seyler oluyoki delice unutmak istiyorsun o kadar unutmak istiyorsun ki baska birisinin bile onu hatirlatacagindan korkuyorsun belki de Tam olarak bu korkum :) onu unutmak icin o kadar cabaladim ki simdi güzel olan hersey silindi dönecegi umudu yok fakat baska bi tende sanki tekrar Can bulup yine icimi acitacak diye korkuyorum onun icin hic bi erkege tahammulum yok.. Bu daha ne kadar sürecek bilmiyorum...
aynı benim korkularım. biri girer hayatıma ve, ya onun gibi gülümserse? ya bir tavrı bir sözü bir anlık hareketi aynı onun gibi olursa..of yarabbim.
Gel yamacimiza :) sen niye yanlizsin
ben de yalnızım
çok yalnızım hemide
belki de bulmustur biz göremiyoruzdur diyecegimde etrafima bakiyorum bakiyorum kimseler yok :)
Vay kimler gelmiş hoşgeldin canım
Aslında beni çocukluktan beri bırakmayan biri var yine ulaştı görüşmek istiyor.
Onunla görüşücem galiba eğer etkilenirsem ciddi bir yola bile çıkabilirim .
Net olmadan yazmayayım dedim ama sen böyle yazınca :))
Vay kimler gelmiş hoşgeldin canım
Aslında beni çocukluktan beri bırakmayan biri var yine ulaştı görüşmek istiyor.
Onunla görüşücem galiba eğer etkilenirsem ciddi bir yola bile çıkabilirim .
Net olmadan yazmayayım dedim ama sen böyle yazınca :))
bizim kız da buradaymış
ben kocayı kovdum başımdan 4 aydır yok
ay geçmiş sayfalara da bakayım hele sizler neden yalnızmışsınız bakalım
ay ne güzel ne ilginc olur bence bi görüs belki de etkilenirsin :) hem ne cok anilariniz olur birlikte :)
al burdan yak :) biz daha o mevkiye eremedik bile :)
evet yalnız kalplerde de bulaşacağımız varmış justcım
Aynen öyle bir çok anı ve ortak yön var ama etkilenmek çok önemli sadece resimlerini gördüm .
Bakalım canlı canlı nasıl olacak hareketleri mimikleri çok önemli içim ısınmazsa direk keseceğim görüşmeyi zaten umutlanmasın.
Bu kararı almamda yıllar sürdü hep diğer uyuz yüzünden .
25 genç tabi.. ben 25 yaşımdayken hiçbişeyi dert etmiyodum. zerre kadar yalnız kalma korkum yoktuama ne zaman ki bu yaşlarıma geldim bir korku sardı.. 2 yıl önce de bir ayrılık yaşadım zaten onun enkazını anca topluyorum.. ondan beridir de iflah olmadım [/QUOTE
yas 30 olunca hayati sorguluyosun bende 30 um gezsen tozsan l
kariyerin egitimin guzel bile olsa yanliz olmuibirde bu yasta cogunluk cift olunca hic olmuo ama su saattten sonrafa dengesiz adamla ugrasamam dengesiz erkekle ugrasamam zamaninda denedik gorduk olmadi
aman çok matah bir şey değil biz bir yere mi erdik sanki boşıcam o herifi ben
ulen şu foruma kaydolurken nişanlıydım evlendim şimdi boşanıyorum hey gidi şu topiclerin bi dili olsa da konuşsa
sen kaç yıldır yalnızsın
aman çok matah bir şey değil biz bir yere mi erdik sanki boşıcam o herifi ben
ulen şu foruma kaydolurken nişanlıydım evlendim şimdi boşanıyorum hey gidi şu topiclerin bi dili olsa da konuşsa
sen kaç yıldır yalnızsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?