Yalnız kalpler, toplanın bakalım :)

nasıl sevmişiz değil mi.. at at at bitmedi içimizdekiler.. bir daha istemem kimseyi bu kadar sevmek.

Kesinlikle bir daha böyle sevmek yok mantığım hep ön planda olacak geri kalan zamanımı da bir başkası için üzülerek geçirmek istemiyorum

Umarım öyle insanlar çıkar ki eskiyi bırak hatırlatmayı aklımızın köşesinden bile geçmezler inşallah :)

forumda okudugum hikayelere dayanarak umudumu Hala koruyorum :) kesinlikle bizim bilmedigimiz bi yerden birileri cikacak ve cok Mutlu olacagiz insallah.. Ve birde tecrübeliyiz artik oyle kolay kolay yenilmeyiz bu defa :) ölmedik ama güclendik :)

Kesinlikle ya ne hikayeler var bir mucizede bizi bulacak bu kadar beklemeye

aynı benim korkularım. biri girer hayatıma ve, ya onun gibi gülümserse? ya bir tavrı bir sözü bir anlık hareketi aynı onun gibi olursa..of yarabbim.

aynı benim korkularım. biri girer hayatıma ve, ya onun gibi gülümserse? ya bir tavrı bir sözü bir anlık hareketi aynı onun gibi olursa..of yarabbim.

Hadi artik positife dönelim cok efkarlandik :) böyle giderse Hep yanliz kalmaya mahkumuz :) gelecekteki sevgiliden neler bekliyoruz.. Ben mesela artik öyle uzun uzadiya tanisma süresi istemiyorum en fazla 6 ay sonrasinda artik ciddiye gitsin bi zahmet.. Yas ilerliyo artik daha Anne olmak istiyorum en azindan bi kizimiz olsun :)

ben de yalnızım
çok yalnızım hemide

Vay kimler gelmiş hoşgeldin canım

belki de bulmustur biz göremiyoruzdur diyecegimde etrafima bakiyorum bakiyorum kimseler yok :)

Aslında beni çocukluktan beri bırakmayan biri var yine ulaştı görüşmek istiyor.
Onunla görüşücem galiba eğer etkilenirsem ciddi bir yola bile çıkabilirim .
Net olmadan yazmayayım dedim ama sen böyle yazınca :))

bizim kız da buradaymış

ay ne güzel ne ilginc olur bence bi görüs belki de etkilenirsin :) hem ne cok anilariniz olur birlikte :)

ay ne güzel ne ilginc olur bence bi görüs belki de etkilenirsin :) hem ne cok anilariniz olur birlikte :)

Aynen öyle bir çok anı ve ortak yön var ama etkilenmek çok önemli sadece resimlerini gördüm .
Bakalım canlı canlı nasıl olacak hareketleri mimikleri çok önemli içim ısınmazsa direk keseceğim görüşmeyi zaten umutlanmasın.
Bu kararı almamda yıllar sürdü hep diğer uyuz yüzünden .

al burdan yak :) biz daha o mevkiye eremedik bile :)

aman çok matah bir şey değil biz bir yere mi erdik sanki boşıcam o herifi ben

evet yalnız kalplerde de bulaşacağımız varmış justcım

ulen şu foruma kaydolurken nişanlıydım evlendim şimdi boşanıyorum hey gidi şu topiclerin bi dili olsa da konuşsa

sen kaç yıldır yalnızsın

belki sesi Ya da bi bakisi etkileyecek seni :) icin isinmazsa olmuyo bende cok katiyim o konuda :) hayirlisi bakalim

Vala canım nerden baksan 3 yıl olmuştur .
19 yaşımda bir ilişkim oldu işte 21 de bitti .
Arada ulaşmalar çabalar oldu ama sürmedi 3 yıldır da derin bir yalnızlık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…