- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
hayır öyle değil. Yakın oturma fikrini hep ben söyledim demek istediğim eşit olmalarıydı kaldı ki ben de gidiyorum zaten sık sık oturmaya..Şurada kayınvalidene bak diyen varda ben mi görmedim. Oğlu ile kızı bakar. Konu sahibi gayet normalde sık sık annesinin yanına gidip görmedinide istemiyor. Kızı gitsin ama eşi fazla gitmesin. Niye? Erkek diye mi? Kızda evlat erkekte ikiside anne babasının ihtiyacı halinde yanında olur gider gelir kalkıpta sende gel dediğide yok. Bir hafta kalması dışında bir yanlış yok. İstediği an gider görür kızından çok gitmiş vs kimse buna müdahale edemez eşte olsa belli sınırlar vardır.
Aaaa wala bilmiodumBurada bu ifadeyi milyon kez kullanmış, sürekli eşinin ailesiyle ilgili konu açan bir üye vardı da iptal etti üyeliği, onu hatırladım bir an , geri mi döndü dedim
Bence evlenınce kızlarda erkeklerde bır cogu dıyeyım aılesını ıhmal edıyor..Surat asma degil soyle diyelim
Mesela olduki ufak bi gerginlik oldu aralarinda size yansidi, siz kendinize karsi oldugunu dusunup uzuleceksiniz veya oglum mutlu degil diye uzuleceksiniz
Anneler hassas olurlar
Mesela adam esine yardim ediyodur, vah oglum benim evimde boylemiydin kivira kivira ortaligi supuruyo vs gibi dusuncelere kapilacak anne kisisi.
Bence evlilikden sonra aile once esler sonra anne babalar oluyo.
Sizin erkek cocugunuz var sanırsam? o yuzden mı bu kadar hassassınızBence evlenınce kızlarda erkeklerde bır cogu dıyeyım aılesını ıhmal edıyor..
Eşit olmak zorunda değiller ki.hayır öyle değil. Yakın oturma fikrini hep ben söyledim demek istediğim eşit olmalarıydı kaldı ki ben de gidiyorum zaten sık sık oturmaya..
Evet arkadasım bızde yaslanıcazAmin canım benim valla çok şaşırdım bakmam da bakmam şöyle bakmam böyle bakmam aman bakmam gerçekten yani binamızın yaş ortalaması 85 inanın hastane randevusudur marketidir daha söylemeyim emeğim sevabım zayi olmasın asla bana kalmayacak benden sorulmayacak nelerine koşarım seve seve
Ne olacak insan değil miyiz kalbimiz merhametimiz yok mu
Çok üzüldüm ya
İlla ki kızı gidip geliyordur zaten hemde o yaştaki insanın kafası çocuk çekmez benim bu yaşta kaldırmıyor ufak çocukları o kadında çekemiyordur. Oğlu gelip yemek temizlik yapmasada ihtiyacını görüyordur belki manevi olarak ihtiyaç duyuyordur.hayır öyle değil. Yakın oturma fikrini hep ben söyledim demek istediğim eşit olmalarıydı kaldı ki ben de gidiyorum zaten sık sık oturmaya..
Evet oglum varSizin erkek cocugunuz var sanırsam? o yuzden mı bu kadar hassassınız
sizin kayinvalide olma zamaniniz gelmis :)Evet oglum var
Ama cevreme baktıgımdada gereken deger verılmıyor yaslılara cogu zaman
Gidip 1 hafta annesinde kalması dışında yanlış bişey görmedim. Bir gün kalınırda bir hafta ne öyle yaHerkese selamlar..
Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Kayınvalidem yalnız yaşayan bir kadın. Eşimin bir ablası var. Ablası evli bir de çocugu var. Ben evlenmeden ortalığı çok yıktım ileride olur olmaz senaryoları eşimin önüne döktüm birlikte yaşamam dedim. annesine bile yüzüne söyledim ileride de birlikte yaşamam asla diye. Yapım bellidir biraz dik başlıyım. Bunun için eşim bana zaten annem beraber yaşamak istemez öyle biri değil dedi hep. Allah var birlikte yaşama konusu yok. Hiç olmadı. neyse annesi ile çok uzak değiliz semt olarak.
Amaaaaa gel gelelim evlendikten sonra ne hastalığı bitti ne de nazı. Eşim hassas şak koşuyor. Bana istersen sen de gel ama yapını biliyorum diyor. mesela gidiyor ayda 1 hafta kalıyor ayrıca sık sık da gidiyor kalmalı olsun normal olsun.
Eşime ablanda var sen tek çocuk değilsin diyorum , annesinin kafası götürmüyormuş çocuğu o yüzden ablayı saymıyor annesi ille oğlum diyor :) Gidip onda da kalacakmış sık sık. bizim çocuğumuz yok düşünmüyoruz.. bunu da biliyor zaten.. çocuksuz çöpsüz üzümüz :)
Ben yanlış mı düşünüyorum? Eşini bırakıp her zaman kalmalı gitmesi normal mi? evlilik bu mu? ben kendimi çok yalnız hissediyorum.. gerçekten hasta olan insan oğlum kızım demez birini ister yanında ama yok illa oğlu.
Zaten ben dik başlıyım diye evlenmemizi hiç istemedi (dik başımda yüzüne beraber yaşamak istemem dememden ibaret asla saygısızlık etmedim) eşimin kimseyle evlenmesini istemiyordu yalnız olup onunla yaşamasını istiyordu. Eşim karantina başladı birkaç gün geçti vın gitti anneye ben evde yalnızım. ikimizde evden çalışıyoruz bilgisayarını falan da aldı götürdü. çok mutsuzum panik atağım tuttu bugün stresten ...
Ben hatirlayamadim ay kimdi☺Mıç mıç mı? Bu ifade bana birini hatırlattı, Allah'ım sen koru
Hatırlama hatırlamaBen hayirlayamadim ay kimdi☺
Yok artıksizin kayinvalide olma zamaniniz gelmis :)
İnanın bazen öyle iyi geliyor ki onları dinlemek neler yaşamışlar neler çekmişler kendime diyorum ki bak üzülme insanlar neler yaşamış bak her şey gelip geçiyorEvet arkadasım bızde yaslanıcaz
Ve bızımlede ugrasmayı kımse ıstemıycek
Yaslılar cok duygusal oluyorlar..bu dunya sonsuz degıl ınsanlara hıc yaslanmayacaklarmıs gıbı gelıyor
Merakım 2 katına çıktı. Yok mu arttıranHatırlama hatırlama
BenbirkediyimBen hatirlayamadim ay kimdi☺
Bu sartlarda sizde ailenizi ihmal ettiniz :)Bence evlenınce kızlarda erkeklerde bır cogu dıyeyım aılesını ıhmal edıyor..
Kayınvalıdemı Allah kımseye muhtac etmedı kadın bır anda oldu gıttıİnanın bazen öyle iyi geliyor ki onları dinlemek neler yaşamışlar neler çekmişler kendime diyorum ki bak üzülme insanlar neler yaşamış bak her şey gelip geçiyor
Bilmiyorum burda beni rahatsız eden yani bir nefret söylemi mevcut " anneler yaslaninca bakmam" yani kendi anneside işin içinde cidden kanım dondu zavallı kadın duysa ne hisseder acaba
Eşi de yazık ne yapsın gidiyor kalıyor takdir ettim kendisi
Konu sahibinin bakmam demeye hakkı varsa benimde ona " sen üreme kardeşim bunca zalimin olduğu dünyaya bir merhametsiz daha dahil etme " deme hakkim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?