yalnız kayınvalide ve sık giden eş

hayır öyle değil. Yakın oturma fikrini hep ben söyledim demek istediğim eşit olmalarıydı kaldı ki ben de gidiyorum zaten sık sık oturmaya..

Bence evlenınce kızlarda erkeklerde bır cogu dıyeyım aılesını ıhmal edıyor..

hayır öyle değil. Yakın oturma fikrini hep ben söyledim demek istediğim eşit olmalarıydı kaldı ki ben de gidiyorum zaten sık sık oturmaya..
Eşit olmak zorunda değiller ki.
Eşinizin bir hafta kalması doğru değil ama iki kardeşin annesine düşkünlüğü farklı olabilir.

Evet arkadasım bızde yaslanıcaz
Ve bızımlede ugrasmayı kımse ıstemıycek
Yaslılar cok duygusal oluyorlar..bu dunya sonsuz degıl ınsanlara hıc yaslanmayacaklarmıs gıbı gelıyor

İlla ki kızı gidip geliyordur zaten hemde o yaştaki insanın kafası çocuk çekmez benim bu yaşta kaldırmıyor ufak çocukları o kadında çekemiyordur. Oğlu gelip yemek temizlik yapmasada ihtiyacını görüyordur belki manevi olarak ihtiyaç duyuyordur.

Gidip 1 hafta annesinde kalması dışında yanlış bişey görmedim. Bir gün kalınırda bir hafta ne öyle ya

sizin kayinvalide olma zamaniniz gelmis :)
Yok artık10 yasında oglum..ben oglum hayatını kursa ıstemem zaten alısıgım kendı ısımı kendım gormeye..oyle kalabalık bır aıle degıldık
Ondan hastalık vb oldu kendı kendımıze bakmaya cabaladık..
I

Evet arkadasım bızde yaslanıcaz
Ve bızımlede ugrasmayı kımse ıstemıycek
Yaslılar cok duygusal oluyorlar..bu dunya sonsuz degıl ınsanlara hıc yaslanmayacaklarmıs gıbı gelıyor
İnanın bazen öyle iyi geliyor ki onları dinlemek neler yaşamışlar neler çekmişler kendime diyorum ki bak üzülme insanlar neler yaşamış bak her şey gelip geçiyor
Bilmiyorum burda beni rahatsız eden yani bir nefret söylemi mevcut " anneler yaslaninca bakmam" yani kendi anneside işin içinde cidden kanım dondu zavallı kadın duysa ne hisseder acaba
Ki Allah bin defa esirgesin bugün kendisine bir şey olsa annesi ona gene bebek gibi bakar

Eşi de yazık ne yapsın gidiyor kalıyor takdir ettim kendisi

Konu sahibinin bakmam demeye hakkı varsa benimde ona " sen üreme kardeşim bunca zalimin olduğu dünyaya bir merhametsiz daha dahil etme " deme hakkim var

Kv yerine kendi anneniz olsa nasıl olur acaba? Eşinizin yerine olsam evlenmezdim sizle. Şimdi için değil gelecek seneler için söylüyorum bunu da. Ama eşiniz de gidip orda kalmakla doğru yapmıyor, baştan söyleseydi bari böyle yapacağını. İkiniz de haksızsınız bana göre

Kayınvalıdemı Allah kımseye muhtac etmedı kadın bır anda oldu gıttı
Annemde o sekılde
Konu sahıbı de empatı yapmalı
Yaslılık hepımız ıcın
Kayınvalıdemın saclarını boyardım
Ev ıslerıne yardım ederdım
Oldugunde yanlızlık hıssı olmustu
Annemde oldugu ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…