- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Demek ki annesinin evinde daha rahat ayrıca annesinin evine giderken sizde gidin arada sırada neden uzak duruyosunuz ki bu kadarHerkese selamlar..
Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Kayınvalidem yalnız yaşayan bir kadın. Eşimin bir ablası var. Ablası evli bir de çocugu var. Ben evlenmeden ortalığı çok yıktım ileride olur olmaz senaryoları eşimin önüne döktüm birlikte yaşamam dedim. annesine bile yüzüne söyledim ileride de birlikte yaşamam asla diye. Yapım bellidir biraz dik başlıyım. Bunun için eşim bana zaten annem beraber yaşamak istemez öyle biri değil dedi hep. Allah var birlikte yaşama konusu yok. Hiç olmadı. neyse annesi ile çok uzak değiliz semt olarak.
Amaaaaa gel gelelim evlendikten sonra ne hastalığı bitti ne de nazı. Eşim hassas şak koşuyor. Bana istersen sen de gel ama yapını biliyorum diyor. mesela gidiyor ayda 1 hafta kalıyor ayrıca sık sık da gidiyor kalmalı olsun normal olsun.
Eşime ablanda var sen tek çocuk değilsin diyorum , annesinin kafası götürmüyormuş çocuğu o yüzden ablayı saymıyor annesi ille oğlum diyor :) Gidip onda da kalacakmış sık sık. bizim çocuğumuz yok düşünmüyoruz.. bunu da biliyor zaten.. çocuksuz çöpsüz üzümüz :)
Ben yanlış mı düşünüyorum? Eşini bırakıp her zaman kalmalı gitmesi normal mi? evlilik bu mu? ben kendimi çok yalnız hissediyorum.. gerçekten hasta olan insan oğlum kızım demez birini ister yanında ama yok illa oğlu.
Zaten ben dik başlıyım diye evlenmemizi hiç istemedi (dik başımda yüzüne beraber yaşamak istemem dememden ibaret asla saygısızlık etmedim) eşimin kimseyle evlenmesini istemiyordu yalnız olup onunla yaşamasını istiyordu. Eşim karantina başladı birkaç gün geçti vın gitti anneye ben evde yalnızım. ikimizde evden çalışıyoruz bilgisayarını falan da aldı götürdü. çok mutsuzum panik atağım tuttu bugün stresten ...
Copsuz üzüm olmaya devam et bu adamdan çocuk yapılmaz zatenHerkese selamlar..
Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Kayınvalidem yalnız yaşayan bir kadın. Eşimin bir ablası var. Ablası evli bir de çocugu var. Ben evlenmeden ortalığı çok yıktım ileride olur olmaz senaryoları eşimin önüne döktüm birlikte yaşamam dedim. annesine bile yüzüne söyledim ileride de birlikte yaşamam asla diye. Yapım bellidir biraz dik başlıyım. Bunun için eşim bana zaten annem beraber yaşamak istemez öyle biri değil dedi hep. Allah var birlikte yaşama konusu yok. Hiç olmadı. neyse annesi ile çok uzak değiliz semt olarak.
Amaaaaa gel gelelim evlendikten sonra ne hastalığı bitti ne de nazı. Eşim hassas şak koşuyor. Bana istersen sen de gel ama yapını biliyorum diyor. mesela gidiyor ayda 1 hafta kalıyor ayrıca sık sık da gidiyor kalmalı olsun normal olsun.
Eşime ablanda var sen tek çocuk değilsin diyorum , annesinin kafası götürmüyormuş çocuğu o yüzden ablayı saymıyor annesi ille oğlum diyor :) Gidip onda da kalacakmış sık sık. bizim çocuğumuz yok düşünmüyoruz.. bunu da biliyor zaten.. çocuksuz çöpsüz üzümüz :)
Ben yanlış mı düşünüyorum? Eşini bırakıp her zaman kalmalı gitmesi normal mi? evlilik bu mu? ben kendimi çok yalnız hissediyorum.. gerçekten hasta olan insan oğlum kızım demez birini ister yanında ama yok illa oğlu.
Zaten ben dik başlıyım diye evlenmemizi hiç istemedi (dik başımda yüzüne beraber yaşamak istemem dememden ibaret asla saygısızlık etmedim) eşimin kimseyle evlenmesini istemiyordu yalnız olup onunla yaşamasını istiyordu. Eşim karantina başladı birkaç gün geçti vın gitti anneye ben evde yalnızım. ikimizde evden çalışıyoruz bilgisayarını falan da aldı götürdü. çok mutsuzum panik atağım tuttu bugün stresten ...
kadının hastalıgı yok hepsini yazdım.
iş konusunda da konumda yazıyor online çalışıyor evden.
kızı kalmak isterken o kızını istemiyor öz kızı birlikte olmak isterken ben neden kalayım normal mi bu?
Eşim çocuk istemiyor tanıştığımız günden beri ben ise çekimserim. Bunun da bazı zamanlar tartışmasını yaptım. Anneler yaşlanacak bakmamız gerekirse ben de çocuk yapar ona bakarım yaşlı bakacağıma diye çok söyledim. Bilmiyorum muhtemelen çocuk yapmayız
Bir eli yagda bir eli balda.
Hem evliliğin nimetlerinden faydalanıyor hem annede kalınca prens muamelesi görüyor hem de hayırlı evlat ya cennet kazanıyor aklı sıra. Asırı sinir oldum ya.
Bence 1 hafta adam canı istediği için kalıyor. Doğru soru adamın canı bunu niye istiyor? Ha anacıdır yol verirsin gitsin anasıyla yaşasın ya da senden kaçıyordur yine yol verirsin. Çözüm de belli aslında.Hayır kadın hastaysa bakıma ihtiyacı olur hizmet etmeye değil. Kadın her ay 1 hafta rutin olarak ne hastası oluyor onu da anlamadım.
Her ay regl olunca mı çağırıyor acaba oğlunu regl mi ağır geçiyor
çöpsüz üzüm durumu kaynımvalidemin gözünde biz.. cocuk istemesem de bir kadın olarak bu muamele dokunuyor.. ben kötü biri değilim aksine saygımı bırakmadım hic bırakmam da.. Sık sık ben de gidiyorum ben de evden calısıyorum ve islerim yogun kalmalı gittiğimde işlerimi aksatmam gerekiyor. Çaya kahveye gidiyorum evlerimiz cok uzak değil gidip sohbet ediyorum vakit geciriyorum kayınvalide düsmanı asla değilim.. eşimin sık sık eli üstünde olmasından memnunum ben sadece uzun kalmalar icin sikayetciyim.. benim de elim kendi annemin üstünde o da yalnız bir kadın her gun konusurum. kendi annemdem cok kayınvalidem ile vakit geciriyoruz öyle diyeyim size..Sen cocuk bencede dusunme ilerde bu soylediklerini ondan isiteceksin kayinvaliden icin dusunduklerini ilerde senin icinde dusunecekler copsuz uzummusEsini de tebrik ederim annecigini yanliz birakmiyor ne mutlu ona siz gibi biri varken bile evlatligini gosteriyor annesine hic kusura bakmayin bu soylediklerim icin daha da agir yazardm ama sizin icin banlanasim yok
Hayır yaa ne demek gitsin oldu niye evleniyor o zaman annesinin dibinde dursaydıinsan nasıl bırakır eşini de gider bebek mi annesiYaşlı insan... Allah eşinizden razı olsun demeye geldim. Bence sorun yapmayın. Gerçekten vefalı bir evlat. 3 hafta da sizin yanınızda zaten.
evet haklısınız ve yaşlı da değil 60 yasında normal dinc bir insan..Hayır yaa ne demek gitsin oldu niye evleniyor o zaman annesinin dibinde dursaydıinsan nasıl bırakır eşini de gider bebek mi annesi
Annesinin oğlum sen gençsin git eşinle yat demesi lazım
Hem kv hem eş hatalı
Sen haklısın canım hiç üzülme belki çocuk olmamasında da bir hayır vardırKızlar hepiniz haklısınız ben buraya konu açarken eğer bende de sorun varsa törpülemek için konuyu açtım. Her farklı görüşe hak veriyorum. Kötü kalpli biri değilim asla.. Kücüklüğümden beri maddi manevi yük hep bende oldu aileye dair, yorgunum ama asla gocunmuyorum.. benim annem de yalnız kayınvalidem ile aynı mesafede bize. annemle daha az görusuyoruz kayınvalidemle daha cok.. yıne canım annem sorun etmiyor. ben kayınvalideme hep iyi davrandım asla saygısızlık etmedim. Hastayım dediğinde en cok ben endişelendim evet yapımda birine bakacak ona hizmet edebilecek bir yapı yok ama elimden gelen imkanı sunmak istedim. yalnız bırakmadım bizzat sık sık da gittim çay kahve olsun kahvaltılar olsun. ama şu var ki; Kızını istemiyor yanında.. Oğlu ne yemek yapıyor ne temizlik ben ona her hafta yardımcı göndermeyi de teklif ettim kabul etmedi bana olur olmadık yerde laf vurdu ne var evlendiyse oğlum bana gelecek kalacak dedi hafta hafta kalmasına rağmen hep eşime sitem ediyor laf vuruyor gelmiyorsun diye oysa hep eşim onda , annedir sorun değil aksine buna karısmıyorum annelerimiz ikimizinde yalnız.. ama bu biraz abartı boyuta giriyor. benim annem de bu durumu biliyor o da beni teselli ediyor hep ne yapsın..
Bence 1 hafta adam canı istediği için kalıyor. Doğru soru adamın canı bunu niye istiyor? Ha anacıdır yol verirsin gitsin anasıyla yaşasın ya da senden kaçıyordur yine yol verirsin. Çözüm de belli aslında.
Konu sahibinin aslında dik başlılık gibi hoş olmayan bir özelliği ay ben buyum kim de ne yaparsa yapsın tarzı kabullenişi hoş değil. Yani dik başlıyım ben bunu kabullendim herkes ayağını denk alsın gibi bi konfor mu var? Ben de mesafeliyimdir. Telefonla konuşmayı da hiç sevmem bugün aramayayım o zaman hiç büyüklerimi. Ben kabullenemiyorum bu sınırları çünkü hayat bu.
Sana bişey diyeyim mi senin kv sadece çok bencil ne demek nikah yapmayınKadın dinç her işini yapıyor 60 yasında yaslı değil aslında.. Bakıcılık hiç durumu yok.. Anlamlandıramadığım bu.. genel olarak kahveye caya gitmeyi ben de severim ama bu kalma olayları cok gereksiz.. Anne bizim evliliğimizi kaale almıyor. Sevgiliyken nikah yapmayın beraber yasayın amaannnnn diyen bir zihniyete sahipti
Annesinin kardeşini istememesini konu etmeyin. Kadın eşinizi istiyor yapacak bir şey yok. Evlilik biraz idare etme sanatı. Mesela eviniz aynı sokakta olsa eşinize gece kalmak gereksiz gelir ya da eşinize annen gelsin bir hafta bizde kalsın derseniz bu alışkanlığı kırabilirsiniz. Ama evliliğiniz hiçbir zaman hayallerinizdeki gibi olmayacak. Çünkü eşinizin de istekleri, öncelikleri, endişeleri var. Şöyle olursa bakmam öyle olursa yapmam diye katı bir şekilde konuştuğunuz için eşiniz savunma pozisyonunda şu an. Bunu kırmak için adım atmanız lazım.Kızlar hepiniz haklısınız ben buraya konu açarken eğer bende de sorun varsa törpülemek için konuyu açtım. Her farklı görüşe hak veriyorum. Kötü kalpli biri değilim asla.. Kücüklüğümden beri maddi manevi yük hep bende oldu aileye dair, yorgunum ama asla gocunmuyorum.. benim annem de yalnız kayınvalidem ile aynı mesafede bize. annemle daha az görusuyoruz kayınvalidemle daha cok.. yıne canım annem sorun etmiyor. ben kayınvalideme hep iyi davrandım asla saygısızlık etmedim. Hastayım dediğinde en cok ben endişelendim evet yapımda birine bakacak ona hizmet edebilecek bir yapı yok ama elimden gelen imkanı sunmak istedim. yalnız bırakmadım bizzat sık sık da gittim çay kahve olsun kahvaltılar olsun. ama şu var ki; Kızını istemiyor yanında.. Oğlu ne yemek yapıyor ne temizlik ben ona her hafta yardımcı göndermeyi de teklif ettim kabul etmedi bana olur olmadık yerde laf vurdu ne var evlendiyse oğlum bana gelecek kalacak dedi hafta hafta kalmasına rağmen hep eşime sitem ediyor laf vuruyor gelmiyorsun diye oysa hep eşim onda , annedir sorun değil aksine buna karısmıyorum annelerimiz ikimizinde yalnız.. ama bu biraz abartı boyuta giriyor. benim annem de bu durumu biliyor o da beni teselli ediyor hep ne yapsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?