yalnız kayınvalide ve sık giden eş

Kendi annesi de dahil düşüncelerine çünkü " annelere bakmam" diyor

Ben eşini çaresiz arada kalmış gördüm ne yapsın adam

Bu sartlarda sizde ailenizi ihmal ettiniz :)
Ilk baslarda kayınvalıdemle sıkıntı yasadım cunku ogluna cok duskundu..benıde tanımıyordu belkı sonradan aramız duzeldı
Esımı sevıyorsam annesınıde sevebılırım dedım

Bakmam derken neyi kastetmis onu yazmismi gormedim.
Sahsen kv veya anneme bakmak zorunda kalsam yani elden ayakdan dusseler. Yemegini alisverisini temizligini herseyini seve seve yaparim ama alt alamam mesela, buyuk konusmayim ama bunu yapamam.
Ben simdi bakmam kategorisinemi girmis oldum

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Kayınvalidem sağ babaannem ile aynı yaşta beni kızlarından ayırt etmez hastalandığımda sabaha kadar başımda beklemisligi var dualar okuyarak
Doğum için geldiğinde bir bardak suyumu almama izin vermez sırf WC ye kalkarım elinden gelse onu da yerime yapmak ister :)
Ne sorsam sen bilirsin der
Arkasından sarılırım onların şivesiyle " guccuk giz" derim bazen tam şive yaparım doğu kökenli kendisi derim ki " E vallah içli köfte çok güzel yapıyorsun hele bir yap hele yiyeyim" mest olur kalkar yapar
Bilmiyorum ben yaşlılara sevgi saygı göstermekten pişman olmadım hiç
Tavsiye ederim herkese

Zor bırsey degıl sevdıgınız zaman
Bazen cok yakınınız ve sızden baskası yoksa
Tecrubenız yok bırsey dıyemem onedenle

Zor bırsey degıl sevdıgınız zaman
Bazen cok yakınınız ve sızden baskası yoksa
Tecrubenız yok bırsey dıyemem onedenle
Iste bende bilemiyorum ama onu yapamayacagimi hissediyorum
Is basa duserse oylede olsa boylede olsa yapacaksin orasi oyle.
Ama secme sansim olursa alt alamam

Iste bende bilemiyorum ama onu yapamayacagimi hissediyorum
Is basa duserse oylede olsa boylede olsa yapacaksin orasi oyle.
Ama secme sansim olursa alt alamam
Zor bırsey degıl..aslında sevdıklerınızı o sekılde savunmasız gormek kotu
Ona okadar ıyı yaklasmalısınızkı utanmasın ve ıyı hıssetsın

Şimdi bu yazacaklarim.benim gözlemim ve fikrim ama illa ki psikolojide de tıpta da anlatacağım şeyin daha bilimsel aciklamasi vardir.
Bence kayinvalide ruhen ogluyle evli gibi. Yani cinsellik değil de duygusal bağ. O yüzden oglusu evlenirse ya boyle hasta numarasiyla (psikolojik olarak da kurdugu icin vucudu hasta gibi tepki veriyor olabilir) devamli yanina çağırır ya da evlensin istemez ya da gelin de ogluyla gelsin onlara hizmetci olsun ister.
Siz üçüncü şıkkı elediginiz icin esiniz yine ortada kalıyor ama bu da evliliğinizi zedeliyor
Bence rest cekmeniz lazım
Mesela öneri olarak bir bakici tutalim hem annende aklin kalmasin hem de hasta oldugunda yalniz olmaz ben seninle evlendim yalniz kalmak istemiyorum deseniz?
Çünkü siz evliliğinizi yaşayamıyorsunuz. Esinize de ben yalniz kalmak istemiyorum arada ugrar gelirsin ama gece kalmani istemiyorum diye biraz tavrinizi belirtmeniz lazim. Ayrilmak bosanmak vs care değil çünkü bu adam illa ki yuva kuracakti yani ömrü billah anasiyla yaşayacak degil. Ha o sizi kaale almiyor ve evliligi de onemsemiyorsa boşanmayla da tehdit edilebilir belki bilemedim biraz agir olur sanki ama sizin de net olarak beyefendiye neyi kaybedeceğini göstermeniz lazim.

Kadın dinç her işini yapıyor 60 yasında yaslı değil aslında.. Bakıcılık hiç durumu yok.. Anlamlandıramadığım bu.. genel olarak kahveye caya gitmeyi ben de severim ama bu kalma olayları cok gereksiz.. Anne bizim evliliğimizi kaale almıyor. Sevgiliyken nikah yapmayın beraber yasayın amaannnnn diyen bir zihniyete sahipti

ne kadarlik evlisiniz? bence gitsin, cok mudahele etmeyin. siz ustune dustukce daha cok abartirlar. ben bu kadar sik gorusmeyi oglum elden gidiyor kaygisina bagliyorum. gitsin, geri gelecek zaten, bir sure sonra onlar da sikilir.
Sıkılmıyor kar Valla. Benimki bu kadar uzun kalmaz ama kendimi ikinci kadın gibi hissettiğim anlar oluyor.
Oğluna evine git seni evde eşin bekler demeyip keyfine bakan anne varsa Allah onu bildiği gibi yapsın.
Konu sahibi bastan bu kadar acık konuşup ekmeğine yag sürmüşsünğz kv bizin. Simdi artık iyi veya kötü niyetli bile olsa kv resmen Size karsı öne gecmiş. Eşinizi iyi niyete ikna etmezseniz üzgünüm ama evlilik sarpasarar. Ennem zeten yelniz diye diye size robot (siz de yalnızsınız. Ayrıca ad iz de yalnız kalınca üzülüyorsunuz. Ama kv insan yalnız üzgün sşz Hersey tek basına yeten bir makine muamelesi görüyorsunuz) muamelesini artırır.
Kv yalnızdı madem bırakıp bırakıp gidecekti ev len me sey Di. Ben kalma işini abartı buluyorum. Eger kv gercekten hasta cidden idare edemiyor olsa ya Sşze alsın getirsin ya da zaten bilirdiniz. Öyle ben pek kendimi iui hşssetmiyorumla ev düzeni bozulur mu?

Ben buna isim koydum
Duygusal ensest.

Sşze katılıyorum. Eşimi kaybetmiş belki eşi ile tam Bi duygusal bag kuramamış kadınlarda oğlunun hayatındaki birinci kadın olma oğlunu her sekilde etkileme manipüle etme davranışı olabiliyor.

Bir de ana hakkı diye bişey var bunu da evirip ceviri kullanıyorlar. Evet ana hakkı var da yuva dağıtmak da var işin ucunda. E iş boşanmaya giderse de gelin huysuz de at sucy askasına. Bu konuda toplumumuz cok iki yüzlü. Ahlaki ve toplumsal degwrleri tam da bu noktada hwrseyi yaslı anne lehine kullanıyorlar. Yazık.

Sen cocuk bencede dusunme ilerde bu soylediklerini ondan isiteceksin kayinvaliden icin dusunduklerini ilerde senin icinde dusunecekler copsuz uzummus Esini de tebrik ederim annecigini yanliz birakmiyor ne mutlu ona siz gibi biri varken bile evlatligini gosteriyor annesine hic kusura bakmayin bu soylediklerim icin daha da agir yazardm ama sizin icin banlanasim yok

Saçmalık.. gerçekten böyle anneler nasıl gelin olarak aldığı kadınların hakkına giriyor farkında değiller. Ya erkek doğurdunuz diye kendinize eş doğurmadınız ya. Kocalarına vermedikleri ilgiyi erkek evlatlarına verip onlardan bir ömür kendilerine sahip çıkmasını beklemeleri artık gerçekten midemi bulandırıyor. Duygu sömürücü tipler ya. Eşlerimiz de bizim duygularımıza kanmaz ama annelerine dayanamazlar. Evlilik bu değil.

Gidip 1 hafta kalması dışında bir problem göremedim sayın dik başlı abla.

ben kızımdan değil 1 dakika 1 salise bile ayrı kalamıyorum. insan anne olunca bazı şeyleri daha iyi idrak ediyor. yalnız yaşıyormuş kadın ne istiyorsunuz mesela ? ben “dik başınızdan” bağları koparsın annelikten reddetsin gibi algıladım da. dik başlı... dik... başlı
dik baş

şimdi hep beraber DİK BAŞLIIII

Her ay mı bir hafta kalıyor merak ettim
Yoksa üç ayda gidip mi bir hafta kalıyor
Mesela ben bana bulasmadigi sürece takilmam
Beni zorlamiyorsa sıkıntı yok.
Her ay bir hafta ise siz de evde daralabilirsiniz bunu anlarim
Yada size yakın ev tutsa kendi işten sonra uğrayıp gelse bu mümkün mü

Bence sizinki de normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…