yalniz olan hanımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep bu düşünce ile hareket edip öncelik hep isim olsun derdindeydim çevremde bekar arkadaşım kalmadi okumayıp herkesle gezen kuzenlerim evlendi benden mutlular
Şu kafa yapısıyla evlenmeyin zaten. Ne biçim konuşuyorsunuz ya. Herkesle gezen falan..

Dogru bi ilişki yaşarken sevgilim varkende annemle zaman geçiririm annemde olmasını istiyor emin olun cevrede çok absürt tipler bile el ele kol kola senin güzel olmanda paranda arabanda ise yaramıyor diyip üzülüyor
Anne kız olarak pek vizyon sahibi insanlar gibi gözükmediniz.

Öncelikle, umarım hayatınıza gönlününüzr göre birisi gelir. Bu denli istekle karşınıza çıkan ilk kişiyi tanımadan nikah masasına götürmeyin lütfen. :) Ayrıca daha çok gençsiniz, neden bu acele? Ne güzel işiniz gücünüz var, gezmeye ve eğlenmeye ayırın vaktinizi. Bu baskının toplumdan da geldiğini düşünüyorum açıkçası, herkes evlenmek zorunda mı gerçekten? 29 yaşındayım, arkadaş çevremin yarısı evlendi sadece. Evlenenlerin bazıları sizin gibi çoook istedi, hemen evlendi; iki tanesine pişmanlık geldi bile. Diğerleri de benim gibi bekar ve hayatın tadını çıkarıyoruz. Karşıma benim gibi yaşamayı, gezmeyi, rafine zevkler edinmeyi bilen kişiyle sağlıklı ve huzurlu yaşam elbette kurarım. Ancak “yaşın geldi, senden küçükler evleniyor” diyen mutsuz arkadaşlarıma sadece gülüyorum.

Bu işleri bu kadar kafana takma sonra odunun biri çıkar karşına burada konu üstüne konu açarsın. Hayatını akışında yaşa olacak olan olur zaten. Böyle şeyleri çok düşünmemek lazım.

25 yaşındayken sevgiliniz var mıydı?
Seviliyor muydunuz ya da 25 yaşınıza gelene kadar hiç sevildiniz mi? Sevgiliniz oldu mu?

Bunlardan biri evetse konu sahibini anlayamamışsınız.
Hic sevilmemek, değer görmemek, birinin heycanı olmamak ya da kişinin bunları ergenlik gibi coşkulu zamanda bile yaşayamaması hiç kolay bir sey değil 25 yaşına gelince böyle kafayı tırlatıyor insan. Nerden biliyorum kendimden. O yüzden napican ilişkiyi demek karşi tarafta küfür etkisi yaratıyor

Konu sahibine napıcan ilişkiyi gez toz para harca tavsiyeleri vermeyin lütfen. Ee gercekten o yaşa kadar siz de hiçbir sey yasamadiysanız ok o halde.
Siz de başka türlü tavsiyeler verin. Sizinle aynı tarz düşünmek zorunda değiliz ki. Ben 25 yaşındayken gezmediğim Avrupa ülkesi kalmamıştı. Deli gibi çalışıyor ve para kazanıyordum,elbette de harcıyordum. En verimli yıllarımdı. 3. Yabancı dilimi öğrenmeye uğraşıyordum. Sevgilimin olup olmaması bir şey ifade etmez. Evet 25 yaşındayken “25 yıldır sevgilim yok kocam yok”demiyordum,karalar bağlamıyordum,herşey nasip kısmet diyordum ben. İşte o yüzden konu sahibini anlayamam haklısınız ;)

Konunun gidişatı konu sahibinin mesajları yüzünden çok acayip olmuş ama yine de isteğini anlamsız bulmuyorum.
en azından sevgililik olayları bence 17-25 yaş aralığında deneyimlenmeli görüşündeyim. Bu benim fikrim kimse katılmaz belki ama bu yaşlarda aşk tutkulu, yoğun, coşkulu yaşanıyor bence. İlk gençlik heyecanları falan. Kim istemez ki aşık olduğu kişiyi görüp onunla zaman geçirmek için heyecanlanmayı, ufak çılgınlıklar yapmayı, aşk acısı çekmeyi... Duygusal yakınlık hissetmeyi istemek bu yaş dönemlerinde çok normal. O yüzden hayatından bıkmış evlilerin (ben bu gruptayım galiba) ya da ilişkisi istediği gibi gitmeyenlerin "amaaan napıcan sevgiliyi, keşke yerinde olsam, hayatını yaşa" vs önerileri çok da anlamlı olmuyor :)
Konu sahibinin istediği sevmek, sevilmek, heyecan vs değil ki, ERKEK (kendisi büyük harfle yazmış) ve evlenmek. Sevmek sevilmek olsa anlarız zaten. Buna kim ne gerek var diyebilir ki.

Bin yıllık evli biri olarak hep derim evliliğin en kötü tarafı flört işlerinin son bulması diye 😂 böyle bekarların flörtleriyle heyecanlanıyorum ben de artık camekana ekmek banan kemal sunal gibi 😂 ama konu sahibine göre sevmek sevilmek, flört, gezip tozmak falan kötü şeyler. Bunları yapan kadınlar evlenmeyi hak etmiyor.

Siz de başka türlü tavsiyeler verin. Sizinle aynı tarz düşünmek zorunda değiliz ki. Ben 25 yaşındayken gezmediğim Avrupa ülkesi kalmamıştı. Deli gibi çalışıyor ve para kazanıyordum,elbette de harcıyordum. En verimli yıllarımdı. 3. Yabancı dilimi öğrenmeye uğraşıyordum. Sevgilimin olup olmaması bir şey ifade etmez. Evet 25 yaşındayken “25 yıldır sevgilim yok kocam yok”demiyordum,karalar bağlamıyordum,herşey nasip kısmet diyordum ben. İşte o yüzden konu sahibini anlayamam haklısınız :KK66:
25 yaşina kadar hicbir duygusal şey yaşamasanız siz de derdiniz diyorum. Tok açın halinden ne anlarsınız
Tavsiyeleriniz tavsiye olmuyor

Ben hep yalnızdim zaten artık güzelsin sen Niye biirini bulamadin denmesinden bıktım
Allah çirkin şansı versin, kendisi güzel olacağın bahtı güzel olsun gibi laflar bu durumu anlatıyor aslında.kısmetle dış görünüşün bir etkisi yok.insanlar eleştirebilir bazen neredeyse cüce ya da çok çirkin, çok kilolu bir sürü insanın harika talipleri ve ilişkileri oluyor.kıyaslamak ve kıskanmak işi daha da kötü yapıyor maalesef.bu ilişki işleri bana kimseyi küçümsememeyi öğretti. O yüzden kimlerin kimlerin sevgilisi var ben güzel hâlimle bulamadım mantığı doğru değil.ama bazen ben de düşünüyorum valla nereye baksan, nereye yemeğe, kahvaltıya gitsen etraf küçük çocuklu genç aile dolu.ulem diyorum bir biz mi bulamıyoruz.haa bulamamaktan kastım evlenmeye değecek kadar iyi bir ilişki bulamamak.herkes bu kadar şanslı nasıl olabiliyor.aynı evin içindesin yahu kolay mı ?

Konu sahibinin istediği sevmek, sevilmek, heyecan vs değil ki, ERKEK (kendisi büyük harfle yazmış) ve evlenmek. Sevmek sevilmek olsa anlarız zaten. Buna kim ne gerek var diyebilir ki.

Bin yıllık evli biri olarak hep derim evliliğin en kötü tarafı flört işlerinin son bulması diye 😂 böyle bekarların flörtleriyle heyecanlanıyorum ben de artık camekana ekmek banan kemal sunal gibi 😂 ama konu sahibine göre sevmek sevilmek, flört, gezip tozmak falan kötü şeyler. Bunları yapan kadınlar evlenmeyi hak etmiyor.
Yorumlariniz o kadar can sıkıcı ki hakki mi helal etmiyorum

25 yaşina kadar hicbir duygusal şey yaşamasanız siz de derdiniz diyorum. Tok açın halinden ne anlarsınız
Tavsiyeleriniz tavsiye olmuyor
Her şeyin bir zamanı var, olmadıysa olmamıştır, erkek erkek diye delirecek bir şey yok ki. Konu sahibi duygusallık yaşayamadığından şikayetçi değil zaten,alt metinde erkek olsun nefes alsın yeter düşüncesi hakim.

Konunun gidişatı konu sahibinin mesajları yüzünden çok acayip olmuş ama yine de isteğini anlamsız bulmuyorum.
en azından sevgililik olayları bence 17-25 yaş aralığında deneyimlenmeli görüşündeyim. Bu benim fikrim kimse katılmaz belki ama bu yaşlarda aşk tutkulu, yoğun, coşkulu yaşanıyor bence. İlk gençlik heyecanları falan. Kim istemez ki aşık olduğu kişiyi görüp onunla zaman geçirmek için heyecanlanmayı, ufak çılgınlıklar yapmayı, aşk acısı çekmeyi... Duygusal yakınlık hissetmeyi istemek bu yaş dönemlerinde çok normal. O yüzden hayatından bıkmış evlilerin (ben bu gruptayım galiba) ya da ilişkisi istediği gibi gitmeyenlerin "amaaan napıcan sevgiliyi, keşke yerinde olsam, hayatını yaşa" vs önerileri çok da anlamlı olmuyor :)

Cidden imkani olmayanlar ve partnerinden bikmiş olanlar saniyor ki gezmeye gidip cebinde paran olunca ömür boyu insan yalniz kalabilir. 😬

Buradan cikarttigim yorumlara gore okul bitip iş bulana kadar karşi cinsi tanimaya bile gerek yok 16-18 yaşinda karşi cinsi tanimayi +25 yaşa atiyor. Bu zaten eksi bir durum bence.

Hadi geldin +25 yaşa bu sefer de yeni para kazanmaya başladin dünya turuna cik, annenle gez, arkadasinla gez, tek başina gez ölmeden once yapipacaklar listeni yap bitir ve tamam şimdi ölebilirim dedigin an evlen ve koltukta uyumaya geçerler artik. 😂

25 yaşındayken sevgiliniz var mıydı?
Seviliyor muydunuz ya da 25 yaşınıza gelene kadar hiç sevildiniz mi? Sevgiliniz oldu mu?

Bunlardan biri evetse konu sahibini anlayamamışsınız.
Hic sevilmemek, değer görmemek, birinin heycanı olmamak ya da kişinin bunları ergenlik gibi coşkulu zamanda bile yaşayamaması hiç kolay bir sey değil 25 yaşına gelince böyle kafayı tırlatıyor insan. Nerden biliyorum kendimden. O yüzden napican ilişkiyi demek karşi tarafta küfür etkisi yaratıyor

Konu sahibine napıcan ilişkiyi gez toz para harca tavsiyeleri vermeyin lütfen. Ee gercekten o yaşa kadar siz de hiçbir sey yasamadiysanız ok o halde.

Ben sizi anlayamadim desem? 6 ocak 2021 de biktim bu kocamdan temali konu acmissiniz ve 5 yillik evli oldugunuzu yazmissiniz. Sonrasinda hic sevilmediginizi. Kusura bakmayin ben var sizi anlamamak.

Ne yani erkek istemesin mi konu sahibi… onu da bize sorması gerekiyordu bak unutmuşum 😂🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X