- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Canım fazla kafaya takma zaten şuan hassas dönemindesin ama şöyle bir gerçek varki erkekler belli bir zamandan sonra öküze bağlamıyorlar resmen öküz oluyorlar aynı dert bende de var artık alıştım bebişin olunca zaten eşini gözün görmeyecek emin ol Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinHerkese gırgır şamata tavsiyeler veren ben şimdilerde çok mutsuzum. Bunalımdayım sanırım. Empati yapıyorum işin içinden çıkamıyorum. 34 haftayı geçtik doğuma az bi süre kaldı (1 ay kadar) eşim çok sevecen, gırgır şamata bi adam ama artık işten geldiğinde eline telefonu bi alıyor eyvahlar olsun... uzun süre sessiz kalınca ben hemen fark edip noldu aşkım neyin var diyo. Telefonuyla işi bitince (strateji oyunu var onu oynuyor) pcye geçiyor bide orda oyun oynuyor. Ya oynasın ama benimle de ilgilensin. Hamileligimin ilk zamanları ve ondan önceki zamanlar çok ilgiliydi. Şimdi afedersiniz ama öküz gibi kilo almamdan mi nedir ilgisiz. Guluyo ediyo seviyo öpüyo ama yok yani. Bugün o isteyken mesaj attım sıkıldım ben senin oyunundan haberin olsun diye. Sor bakalım isyerindeki özellikle hamile bayanlara eşleri nasıl davraniyormus diye tamam aşkım sorucam diyor oyunla ilgili konuyu kapatıyor. Sinir bastı bana.arkadaşlarımdan söz etmiyorum bile. Çok fazla değer verdiğimden gün geliyor ezici laflar edebiliyorlar. Bende bugün mesafe koymaya karar verdim. Kim fark ederse artık. Kendimi yalnız hissediyorum işin özü. Geçer bi gün de, o gün ne zaman gelicek bilmem..
ayy cnmm hepsi ayni takma benmkide oyle sever eder arada bi oper burdayim der yine telefonun icine girer ben alistim artik sende uzme kendini simdi bide hamilesin o yuzdende alıngansindir
Hamileliğin verdiği gereksiz bir alınma bence.bende de oluyor. Hatta az önce dedim hep mutfakta pc başındasın benle ilgilenmiyorsun diye mantıklı düşününce saçma aslında. Allah onu başımdan eksik etmesin,aynı çatı altında olalım da varsın pc ye baksın. 7/24 bizle olacak değiller ya dimi :) aklına bu tür düşünceler gelecek elbet ama önemli olan kısa sürede atlatmak .ne sen ne eşin ne de bebeğin bu üzüntüyü hakketmiyordur eminim
bu erkekler gercekten odunlar hic bizleri anlamıyorlar istediğimiz tek seyde ilgi sevgi brz ama o bile cok geliyoBilmiyorum da özellikle bugün çok gerginim ya kavga çıkarmamak için sıkıyorum kendimi :/ bi deeeee biz klimayi çok açmayız antalyada yaşıyoruz zaten arada bi açıyoruz çok soğuksa. Bende evin içinde atletle geziyorum 2 gn önce dedim ki aşkım klimayi açsak mi biraz. Dedi ki elektrik faturası yüksek gelcek aşkım kısacık giyiniyosun giysene kazak falan dedi bende bişey demedim. Az önce de diyo ki aşkım klimayi mi açsak biraz hayır dedim elektrik faturası gelicek üstüne kalım bişeyler giyinlafı soksam da 5 dk dayanamadım açtım yine. Onun gibi öküz olamadim. Şuan mesela pc başında arada bi tv'de duyduğu şarkıyı dönüp bana soyluyo reklam arası gibi. Sonra oyuna tekrar devam. Valla parcalayasim geliyo.
Sen Doğum havasına girmişsin tatlım. Bebiş gelince kocan ve sen beşiğin başında uyansın diye bekleyip gece uyusun diye Allah'a sığınacaksınız ve bebiş uyuduğunda kendinizi sarılıp uyumuş bulacaksınız. Benim eşim Doğuma yakın bana yiyecek meyve falan alırdı . Adama demediğini bırakmazdım sen kendi sevdiğin şeyleri alıyorsun diye. Eşim ki meyve yemeyen bi adam düşün...
bu erkekler gercekten odunlar hic bizleri anlamıyorlar istediğimiz tek seyde ilgi sevgi brz ama o bile cok geliyoaslinda bizde onlar gibi davransak takarlarmj yoksa farkina bile mi varmazlar oyundan telefondan benimki işten gelir yemek yer az benle sohbet eder sonra uzanir alir telefonu eline bir oyun oynuyo onu oynar bende ilk zamanlwr çok kavga ediyordum artik umursamıyorum bende aliyorum telefonu uzaniyorum onun gibi takiliyorum
bebislerimz dogsun bu defa da onlar ilgisiz kalcak bütün ilgiler bebislerimizde olcak :))
Ya belki bebeğine zarar vermekten korkuyor. Allah Allah. Milletin kocası kumardan karıdan kızdan eve gelmez Şen'de adam oyun oynuyor diyosun. Ee napsın sen akşama kadar bebişin oynar sevinirsin kıyafet alır sevinirsin odasına bakar sevinirsin annelik sana ilk gün verildi o daha baba olmadı malesef. Bi doğsun kızın bak babası senin yüzüne bakıyor mu hiç. Şuan senin için nasıl herşey Bebek hamilelik Bebek doğunca onun dünyası o olacak ve sana hep minnetle bakacak yavrusunun annesi olduğun içinAhahaha o da iyiymiiis :)) benimkide bana söylemeden afedersiniz seviyorum diye mandalina alır eve gelirken. İşte arada böyle tatlılığı tutuyo da genel olarak uzak. Yatınca da bi köşeye ben bi köşeye o yatıyoruz kızıyorum aşkım sarılsana diye ya yatağın ortası çok sert yüksek diyo neymiş kenarlar yumusakmis alcakmis.
erkek cnm subatin sonunda dogcak inşallah seninki neAaaaynen öyle. Sizin bebis ne zaman geliyor cinsiyeti ne
Ya belki bebeğine zarar vermekten korkuyor. Allah Allah. Milletin kocası kumardan karıdan kızdan eve gelmez Şen'de adam oyun oynuyor diyosun. Ee napsın sen akşama kadar bebişin oynar sevinirsin kıyafet alır sevinirsin odasına bakar sevinirsin annelik sana ilk gün verildi o daha baba olmadı malesef. Bi doğsun kızın bak babası senin yüzüne bakıyor mu hiç. Şuan senin için nasıl herşey Bebek hamilelik Bebek doğunca onun dünyası o olacak ve sana hep minnetle bakacak yavrusunun annesi olduğun içinerkek bu Can'ım sen ben gibi değil
benim odun bitane iskambili bi oyn var onu oynuyo bide benm telefona da yüklemiş onu kendine biseyler yollyuo puan fln bide düşün bir telefon yetmiyo benimkine de el koyuyo :))Hangi oyun acaba ya bizimki savaş oyunu oynuyo bitane. Bide bi ara 5 lira 10 lira bişeyler alıyordu yakaladım, dedim
erkek cnm subatin sonunda dogcak inşallah seninki ne
Eşim bana 37. Haftamda artık doğur ver kızımı ikiniz bir bedende zaptedilemiyorsunuz dedi. Kızlar gücü yapmışız eziyormuşuz onu . Şimdi kızı doğdu onlar baba kız takımı ben evin kedisiİnsallaaaah dediğin gibi olur yoksa benden çekeceği varmerhametli şükür..
benim odun bitane iskambili bi oyn var onu oynuyo bide benm telefona da yüklemiş onu kendine biseyler yollyuo puan fln bide düşün bir telefon yetmiyo benimkine de el koyuyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?