Yalnızlık, bunalım..

kizlar düşünün arada o kdr canim skiliyoki evde diyorumki bebegim dogsun inşallah arkasindan bitane daha dogurcam en azından onlarla ilgilenir canim sıkılmaz bnmki bide hep gececi calisiyo eve geliyo sabah kahvalti fln yapiyoruz az uzaniyo oyun oynuyo hooooppp yataga yatmaya ben tum gun tek basima oturuyorum artik hergun anneme gidiyorum allahtan yakin

Ne güzel enerjiniz var ya ben onu da yapamıyorum sabah uyanıyorum yataktan eşimi ise yolluyorum sonra geçiyorum koltuğa bide orda uyuyorum :/

açaba boyle dede fln olunca bunlar torun sahibi olunca da ellerinde sürekli tel olur merak ediyrm ne zamana kdr gider boyleee

Sanmam bizimki işin havasında yaşlanınca eli bastonlu dövmeli bi dede olacakmış torunlarına gençliğini anlatacakmis telefon hariç neyden bahsedecek çok merak ediyorum

Kendi kendine bıkmalarını beklicez artık :)
Laf dinledikleri yok çünkü

Valla ben taktiği buldum ikimizinde elinde telefon şuan tv'de gördüğü bişeyle ilgili yorum yapiyo guluyo he he diyorum geçiyorum az daha böyle devam edersem çok etkilenicegini düşünüyorum

Valla ben taktiği buldum ikimizinde elinde telefon şuan tv'de gördüğü bişeyle ilgili yorum yapiyo guluyo he he diyorum geçiyorum az daha böyle devam edersem çok etkilenicegini düşünüyorum
Yok olmuyo benden söylemesi.
Onun saçma oyununa karşılık ben de bir oyuna başladım ilerlemeli level atlamalı birşeydi.
Resmen suratına bakmadım, hep pc başımda oyun oynadım. Ya adam bırak şikayet etmeyi 70 lvl olup da artık yine ben pes edene kadar tek kelime etmedi yaaa.
En sonunda ben bıraktım oyunu yine.

Ahaha dicek kelime bulamıyorum ya benim devreler yandı

En iyisi uyuyalım unutalım
Hadi iyi geceler size kızlar, takılmayın çok bunların hepsi aynı ben farklısını görmedim.

Hepsi aynı bu modellerin. Vallahi çok üzgün bi şekilde açtım bu konuyu çok mutlu ve umursamaz şekilde kapatıyorum sayenizde teşekkür ederim sohbet için, sevgiler, saygılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…