- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi NightStalker
-
Diyorum ben sana aynı fabrika diyeAaaaynennn öyle oluyor ya suan şoktayım 3 saniye kısmı bile doğruağlıyorum şuan gülmekten
kizlar düşünün arada o kdr canim skiliyoki evde diyorumki bebegim dogsun inşallah arkasindan bitane daha dogurcam en azından onlarla ilgilenir canim sıkılmazbnmki bide hep gececi calisiyo eve geliyo sabah kahvalti fln yapiyoruz az uzaniyo oyun oynuyo hooooppp yataga yatmaya ben tum gun tek basima oturuyorum artik hergun anneme gidiyorum allahtan yakin
Yok kız o kadar da değilsanirsam hepimiz bunalimdayizboşanıp dullar kampi mi yapsak daha eğlenceli olur :ad
Ben işe de yollamıyorum onu. Ne kalkcam be gitsin kendi. Pis. Gıcık oldum ona şuanNe güzel enerjiniz var ya ben onu da yapamıyorum sabah uyanıyorum yataktan eşimi ise yolluyorum sonra geçiyorum koltuğa bide orda uyuyorum :/
33 benimkiEslerinizin yaşı kaç o da tutarsa artık kaderdaş olucaz
Ben işe de yollamıyorum onu. Ne kalkcam be gitsin kendi. Pis. Gıcık oldum ona şuan
benimkide 2733 benimki
açaba boyle dede fln olunca bunlar torun sahibi olunca da ellerinde sürekli tel olur merak ediyrm ne zamana kdr gider boyleee30 benimki de hemen hemen aynıymış kafa yapıları aynı çünkü
açaba boyle dede fln olunca bunlar torun sahibi olunca da ellerinde sürekli tel olur merak ediyrm ne zamana kdr gider boyleee
Kendi kendine bıkmalarını beklicez artık :)açaba boyle dede fln olunca bunlar torun sahibi olunca da ellerinde sürekli tel olur merak ediyrm ne zamana kdr gider boyleee
Kendi kendine bıkmalarını beklicez artık :)
Laf dinledikleri yok çünkü
Yok olmuyo benden söylemesi.Valla ben taktiği buldum ikimizinde elinde telefon şuan tv'de gördüğü bişeyle ilgili yorum yapiyo guluyo he he diyorum geçiyorum az daha böyle devam edersem çok etkilenicegini düşünüyorum
Yok olmuyo benden söylemesi.
Onun saçma oyununa karşılık ben de bir oyuna başladım ilerlemeli level atlamalı birşeydi.
Resmen suratına bakmadım, hep pc başımda oyun oynadım. Ya adam bırak şikayet etmeyi 70 lvl olup da artık yine ben pes edene kadar tek kelime etmedi yaaa.
En sonunda ben bıraktım oyunu yine.
En iyisi uyuyalım unutalımAhaha dicek kelime bulamıyorum ya benim devreler yandı
En iyisi uyuyalım unutalım
Hadi iyi geceler size kızlar, takılmayın çok bunların hepsi aynı ben farklısını görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?