Yalnızlık, bunalım..

Kendini streste sokma desek de zor canım. Ama geçer elbet bu günler. Benmkide öyle yemekten yemeğe bazen gece 12 yada 2 gibi bile geldiği oluyo. Pc başında da gelnce yine çalışıyo. O bana beni biraz anla diyo ben de ona beni anlamıyosun diyorum. Öylee geçip gidyor. Aman evde olsunda pc başınsa olsun. Arada laf atıyoz bişy istiyoz falan. Yoksa tek kalırsam kafayı yerimmm

Allah hepimize peygamber sabrı versin. :)

Çok güldüğümden sanirim bugün ağlayarak başladım güne. Şimdi ise gitti gitmeden önce ben yataktayım bebeğimi hissetmeye çalışıyorum bi an çok durgun geldi. Esim de hazırlanıyordu geldi pantolonu ütüler misin diyo mırın kırın ettim başka pantolonun yok mu dedim yok diyo hepsi kirli. O zaman çamaşıra at kirliyse dedim. Attım diyo ama sepet boş atmiyo kapı arkasına asiyo ya da sandalye üstünde. Utulemedim napti bilmiyorum. Giderken de soğuktu kartımda para var mı diye soruyor ( ankart ) var dedim. Kalmıyım diyo emin misin diyo var dedim. Kopegim de gitmiş mutfağa işemiş iyice gerildim. Tam gidicek öptü yanaktan ben karşılık vermedim ve düne kadar asansöre bindirene kadar kapıda takilirdim ona bu sefer tam bakiyodu kapıyı kapattım beklemeden bişey demeden. Çok kotu hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…