Yalnızlık, bunalım..

Benimki minnoş bir kız. Doktorun demesine göre 3 şubat ama daha erken de gelebilir kız bebeği erken doguyormus genelde. Benim doğum günüm de 25 Şubat belki sizin paşa 25 şubatta gelir
3 Şubatta benim doğum günüm:)) bana da doktor 27 subat dedi bakarsin dogar senn dogum gününde:)

Ben daha evliligim.ilk aylarinda pes ettim
Hemen cocugum olsun dedim.ilgisizligini unuttum.mu yok.ama ugrasim var yorgunluktan uyuyordum
Oyunu yok.ama telefon elinden dusmuyor.ben de buraktim pesini.konusmalar tehditler falan bos...gunduzleri abi kardes gibi...gece normal ...adam okuzse yapacak birsey yok maalesef.

Üzücü şeyler ya şaka bi yana..

keske hep nişanlı zamanlarindaki gibi kalsalardi :'(

Ya bi de faturaları ben takip ediyorum yani illa elektriğimiz internetimiz kesilecek öyle farkına varılacak. Yani ya bazılarını unutuyor ya aman daha var nasılsa son ödemeye kafasında.

Bunlar aynı fabrika çıkışlı sanırım canım. O telefonda ne var o oyunlardan ne anlıyorlar vallahi çıldırıcam.
Telefona acımasam alıp duvara fırlatıcam ama tek yapabildiğim git gözümün önünde oynama sinirimi bozuyosun demek.
Kızınca 1 saat bırakıp sonra aynen devam.
Güler misin ağlar mısın ?

Ya bi de faturaları ben takip ediyorum yani illa elektriğimiz internetimiz kesilecek öyle farkına varılacak. Yani ya bazılarını unutuyor ya aman daha var nasılsa son ödemeye kafasında.
kiz kaderimiz ayni benimki ayin biri olur parayi verir yatircaklari yatir askim.der sanki evin erkegi benm sağolsun bi tek calisiyo gerisi bana ait fatura yatirma fln işten yoruluyormus ben bütün gun evdeymisim yatirsam ne olurmus

Ağlayabilirim bi de tepki verdiğin zaman diyor ki sende eline telefon aliyosun arkadaşlarınla konuşuyorsun iyi de sen benimle ilgilenmiyorsun ki

kaderimiz buymuş cekecez :) ben bebegimin dogmasini bekliyorum hiiic can sıkıntısı kalmicak ozm bebegime odaklancam o da oyunmu oynuyo yatiyo mu napiosa yapsın

kiz kaderimiz ayni benimki ayin biri olur parayi verir yatircaklari yatir askim.der sanki evin erkegi benm sağolsun bi tek calisiyo gerisi bana ait fatura yatirma fln işten yoruluyormus ben bütün gun evdeymisim yatirsam ne olurmus

Ahahahha çok kötü ya ben Allahtan bi yere gitmek zorunda değilim online ödeme yapıyorum elektriği suyu İnterneti telefonu

Al işte cevaplar bile sekmiyor arkadaş

Az daha kurcalasak neler neler çıkacak şuan olan şeyi söylüyorum eşim pcdeki oyununu bitirdi yattığım koltuğa geldi oturdu bende başımı dizine koydum genelde bizim kol sırt okşama merasimimiz olur tv izlerken falan. Şuan bi eliyle kolumu okşuyor öbür eliyle telefonundaki oyunu oynuyor b*k vardı evlendim

Ahaahahaha ben de uzandım o da oturuyor başımın yanında elinde telefonuyla. Çift elle oynamak zorunda olmadığı bölümlerde saçımı kulağımı falan okşuyor. Sonra oyununa devam ediyor. Arada 3 sn ayırıyor bana ama hakkını yemiyorum

Aaaaynennn öyle oluyor ya suan şoktayım 3 saniye kısmı bile doğru ağlıyorum şuan gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…