- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi NightStalker
-
3 Şubatta benim doğum günüm:)) bana da doktor 27 subat dedi bakarsin dogar senn dogum gününde:)Benimki minnoş bir kız. Doktorun demesine göre 3 şubat ama daha erken de gelebilir kız bebeği erken doguyormus genelde. Benim doğum günüm de 25 Şubat belki sizin paşa 25 şubatta gelir
Eşim bana 37. Haftamda artık doğur ver kızımı ikiniz bir bedende zaptedilemiyorsunuz dedi. Kızlar gücü yapmışız eziyormuşuz onu . Şimdi kızı doğdu onlar baba kız takımı ben evin kedisi
3 Şubatta benim doğum günüm:)) bana da doktor 27 subat dedi bakarsin dogar senn dogum gününde:)
3 Şubatta benim doğum günüm:)) bana da doktor 27 subat dedi bakarsin dogar senn dogum gününde:)
aynen valla bide bakiyormussun ben senjn doğum günün de sende benm doğum günümde doğurmuşuzAaaaa güzel tesadufff takibindeyim o zaman
aynen valla bide bakiyormussun ben senjn doğum günün de sende benm doğum günümde doğurmuşuz
Ben daha evliligim.ilk aylarinda pes ettim
Hemen cocugum olsun dedim.ilgisizligini unuttum.mu yok.ama ugrasim var yorgunluktan uyuyordum
Oyunu yok.ama telefon elinden dusmuyor.ben de buraktim pesini.konusmalar tehditler falan bos...gunduzleri abi kardes gibi...gece normal ...adam okuzse yapacak birsey yok maalesef.
keske hep nişanlı zamanlarindaki gibi kalsalardi :'(Ben daha evliligim.ilk aylarinda pes ettim
Hemen cocugum olsun dedim.ilgisizligini unuttum.mu yok.ama ugrasim var yorgunluktan uyuyordum
Oyunu yok.ama telefon elinden dusmuyor.ben de buraktim pesini.konusmalar tehditler falan bos...gunduzleri abi kardes gibi...gece normal ...adam okuzse yapacak birsey yok maalesef.
kiz kaderimiz ayniYa bi de faturaları ben takip ediyorum yani illa elektriğimiz internetimiz kesilecek öyle farkına varılacak. Yani ya bazılarını unutuyor ya aman daha var nasılsa son ödemeye kafasında.
Bunlar aynı fabrika çıkışlı sanırım canım. O telefonda ne var o oyunlardan ne anlıyorlar vallahi çıldırıcam.
Telefona acımasam alıp duvara fırlatıcam ama tek yapabildiğim git gözümün önünde oynama sinirimi bozuyosun demek.
Kızınca 1 saat bırakıp sonra aynen devam.
Güler misin ağlar mısın ?
kaderimiz buymuş cekecez :) ben bebegimin dogmasini bekliyorum hiiic can sıkıntısı kalmicak ozm bebegime odaklancam o da oyunmu oynuyo yatiyo mu napiosa yapsınBunlar aynı fabrika çıkışlı sanırım canım. O telefonda ne var o oyunlardan ne anlıyorlar vallahi çıldırıcam.
Telefona acımasam alıp duvara fırlatıcam ama tek yapabildiğim git gözümün önünde oynama sinirimi bozuyosun demek.
Kızınca 1 saat bırakıp sonra aynen devam.
Güler misin ağlar mısın ?
kiz kaderimiz aynibenimki ayin biri olur parayi verir yatircaklari yatir askim.der sanki evin erkegi benm sağolsun bi tek calisiyo gerisi bana ait fatura yatirma fln işten yoruluyormus ben bütün gun evdeymisim yatirsam ne olurmus
Al işte cevaplar bile sekmiyor arkadaşAğlayabilirimbi de tepki verdiğin zaman diyor ki sende eline telefon aliyosun arkadaşlarınla konuşuyorsun iyi de sen benimle ilgilenmiyorsun ki
Al işte cevaplar bile sekmiyor arkadaş
Ahaahahaha ben de uzandım o da oturuyor başımın yanında elinde telefonuyla. Çift elle oynamak zorunda olmadığı bölümlerde saçımı kulağımı falan okşuyor. Sonra oyununa devam ediyor. Arada 3 sn ayırıyor bana ama hakkını yemiyorumAz daha kurcalasak neler neler çıkacakşuan olan şeyi söylüyorum eşim pcdeki oyununu bitirdi yattığım koltuğa geldi oturdu bende başımı dizine koydum genelde bizim kol sırt okşama merasimimiz olur tv izlerken falan. Şuan bi eliyle kolumu okşuyor öbür eliyle telefonundaki oyunu oynuyor b*k vardı evlendim
Arada boşver diyorum ama arada cinlerim tepeme çıkıyor :))kaderimiz buymuş cekecez :) ben bebegimin dogmasini bekliyorum hiiic can sıkıntısı kalmicak ozm bebegime odaklancam o da oyunmu oynuyo yatiyo mu napiosa yapsın
Ahaahahaha ben de uzandım o da oturuyor başımın yanında elinde telefonuyla. Çift elle oynamak zorunda olmadığı bölümlerde saçımı kulağımı falan okşuyor. Sonra oyununa devam ediyor. Arada 3 sn ayırıyor bana ama hakkını yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?