Konuyu ben açtım sandımhayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar çok Tatile gitmek istiyorum. ama çevremde bana uyan kimse yok. herkes evli çocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları düzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Bu yüzden kimseye yanaşmıyorum. ama tek başıma hiç tatil yapmadım. Turlara bakıyorum çok heves ediyorum . eskiden bekar arkadaşlarımla giderdik. herkes çift olarak gelirdi şimdi kendi başıma gidersem tek kalırım diye korkuyorum açıkcası. mental olarak pek iyi durumda da değilim zaten. ne yapağımı bilemedim. bazen diyorum amann ne olacak git bir akdeniz şehirinde pansiyona takıl tek başına 3,4 gün ne olacak ? ama cesaret edemiyorum. resmen korkuyorum. galiba özgüvenim de sıfırlandı.. mutlaka yanımda biri olsun istiyorum ama o biri yok yani.
siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar ? Gider miydiniz ya da tur olayını düşünür müydünüz tek kalacak bile olsanız ? tek başınıza kendinize yetebiliyor musunuz ?
Haydi kampa ve doğadayız araştırınMuğla'da nerede bulamadım bu dediğinizi. Macera severim de :))
Tek başıma değil de turla giderdim ben.hayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar çok Tatile gitmek istiyorum. ama çevremde bana uyan kimse yok. herkes evli çocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları düzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Bu yüzden kimseye yanaşmıyorum. ama tek başıma hiç tatil yapmadım. Turlara bakıyorum çok heves ediyorum . eskiden bekar arkadaşlarımla giderdik. herkes çift olarak gelirdi şimdi kendi başıma gidersem tek kalırım diye korkuyorum açıkcası. mental olarak pek iyi durumda da değilim zaten. ne yapağımı bilemedim. bazen diyorum amann ne olacak git bir akdeniz şehirinde pansiyona takıl tek başına 3,4 gün ne olacak ? ama cesaret edemiyorum. resmen korkuyorum. galiba özgüvenim de sıfırlandı.. mutlaka yanımda biri olsun istiyorum ama o biri yok yani.
siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar ? Gider miydiniz ya da tur olayını düşünür müydünüz tek kalacak bile olsanız ? tek başınıza kendinize yetebiliyor musunuz ?
o kadar özeniyorum ki böyle şeylere bekarken bir kez gitmiştim ah ahh keşke yeniden fırsat olsa ben de izmirdeyim bu arada özelden öneri yaparım. istanbul taraflarından geleceksen izmir arabayla rahat gelinir. ben arabayla gitmedim bilmyorum o kısmı otobüsle bodruma gitmiştim istanbuldan. arabam olsa arabayla giderdim tabi ama yoktu o zamanlarıyeni konu açmaya çok üşendim hazırda bir tane açılmışı varken izninizle 2 dk konuyu hortlatıp tavsiyemi alıp kaçıcam, inşallah yılların sadık üyeliği hatrına ceza yemem
bu yaz için 2-3 gün tek başına bir tatil planım var, yolculuğu da araçla kendim yapmak istiyorum. daha önce uzun yolda hiç araba kullanmadım o yüzden izmir civarı bir yerler düşünüyorum çünkü bence tek başıma gidebileceğim maksimum yol kapasitesi bu. Hatta keşke daha yakınlarda gidilecek bir yerler olaydı ama marmara'da beni çeken bir yer yok güneyciyim ben. Muğla'da kalabileceğim çok güvenli bir ev var ama o kadar yol araba kullanacağımı düşünürken bile ayaklarım karıncalandı, anksiyetem tuttu yok yani ı ıh.
Geçen yaz Çeşme'de bir ev tutmuştuk o eve kalbimi bıraktım gerçekten ama o kocaman evde tek başıma kaldığımı düşünürken bir sürü korku filmi senaryosu canlanıyor kafamda. otel konseptinden de hiç emin değilim ama tek başına tatil için en mantıklısı otel galiba?
böyle benim gibi ''insanlardan tisssskiniyorum'' moduna girip tek başına bir yerlere gidenler olduysa tavsiyelere ihtiyacım var ona göre rezervasyon işini şimdiden ayarlamam lazım. gidip de pişman olanlar, ayyyy iyi ki gittim şekerim diyenler, git ama şöyle yerleri tercih et, şunlara şunlara dikkat et gibi tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. özellikle merkezi konumda güvenli kalacak yer tavsiyeleri süper olur. mesajdan da ulaşabilirsiniz.
Izmir civarinda kalacak yer onerim yok ama Mugla'ya gelmek isteyip yoldan cekiniyorsaniz bir gece yol ustunde bir yerde kalip ertesi gun devam edebilirsiniz.yeni konu açmaya çok üşendim hazırda bir tane açılmışı varken izninizle 2 dk konuyu hortlatıp tavsiyemi alıp kaçıcam, inşallah yılların sadık üyeliği hatrına ceza yemem
bu yaz için 2-3 gün tek başına bir tatil planım var, yolculuğu da araçla kendim yapmak istiyorum. daha önce uzun yolda hiç araba kullanmadım o yüzden izmir civarı bir yerler düşünüyorum çünkü bence tek başıma gidebileceğim maksimum yol kapasitesi bu. Hatta keşke daha yakınlarda gidilecek bir yerler olaydı ama marmara'da beni çeken bir yer yok güneyciyim ben. Muğla'da kalabileceğim çok güvenli bir ev var ama o kadar yol araba kullanacağımı düşünürken bile ayaklarım karıncalandı, anksiyetem tuttu yok yani ı ıh.
Geçen yaz Çeşme'de bir ev tutmuştuk o eve kalbimi bıraktım gerçekten ama o kocaman evde tek başıma kaldığımı düşünürken bir sürü korku filmi senaryosu canlanıyor kafamda. otel konseptinden de hiç emin değilim ama tek başına tatil için en mantıklısı otel galiba?
böyle benim gibi ''insanlardan tisssskiniyorum'' moduna girip tek başına bir yerlere gidenler olduysa tavsiyelere ihtiyacım var ona göre rezervasyon işini şimdiden ayarlamam lazım. gidip de pişman olanlar, ayyyy iyi ki gittim şekerim diyenler, git ama şöyle yerleri tercih et, şunlara şunlara dikkat et gibi tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum. özellikle merkezi konumda güvenli kalacak yer tavsiyeleri süper olur. mesajdan da ulaşabilirsiniz.
Ben de sinir oldum milletin keyfini beklemekten.her senenin yaz başlangıcında yok şunu yapalım, yok bunu yapalım, onu da yaparız bunu da yaparız diye diye koskoca yaz denize bile giremeden geçip gidiyor senelerdir.sürekli birilerinden bir vaatler.ortada bir sürü plan var ama bir tanesi bile gerçeğe dönüşmüyoryeni konu açmaya çok üşendim hazırda bir tane açılmışı varken izninizle 2 dk konuyu hortlatıp tavsiyemi alıp kaçıcam, inşallah yılların sadık üyeliği hatrına ceza yemem
Amaan kimseyi beklemeyin gidin tadını çıkarın. Hele turda tek olsanız bile bir şey olmaz. Zaten genelde yemeklerde falan sohbet ediliyor. Benim tur kankalarım yurtdışından gelen 60larında gay bir çiftti mesela. Biriyle senelerdir hala konuşuyoruzBen de sinir oldum milletin keyfini beklemekten.her senenin yaz başlangıcında yok şunu yapalım, yok bunu yapalım, onu da yaparız bunu da yaparız diye diye koskoca yaz denize bile giremeden geçip gidiyor senelerdir.sürekli birilerinden bir vaatler.ortada bir sürü plan var ama bir tanesi bile gerçeğe dönüşmüyorben de artık pes edip kendi kendime gitmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum.yoksa ona buna bel başlayayım derken gençliğim bitecek gidecek.şöyle tatil arkadaşı bulunan bir site falan varsa iyi olur aslında.tura gidin diyorlar ama ne bileyim tek gelen var mı yok mu? Yapamam yani.utanirım.bir kere gitmiştim sadece kızın biri yalniz gelmişti o da ne yapacağını şaşırdı.ona buna askıntı olmaya çalışıp durdu.hoş değildi yani.
Yaa kıyamam yeniden gidersin belki bir gün hatta çocuk var sanırım bence onunla tadı bambaşkadıro kadar özeniyorum ki böyle şeylere bekarken bir kez gitmiştim ah ahh keşke yeniden fırsat olsa ben de izmirdeyim bu arada özelden öneri yaparım. istanbul taraflarından geleceksen izmir arabayla rahat gelinir. ben arabayla gitmedim bilmyorum o kısmı otobüsle bodruma gitmiştim istanbuldan. arabam olsa arabayla giderdim tabi ama yoktu o zamanlarıyalnız gitmiştim ama insanlarla tanışmıştım güzel oluyor
Geçen sene gittim mugla'ya hatta direkt Marmara'dan da değil Çeşme'den geçtik ama yola o kadar vakitsiz çıkmışız ki saçma sapan bir şekilde uzadı da uzadı uyku bastırdı her yerde durduk falan biraz işkence oldu. Bu arada Muğla derken düz Muğla değil Muğla'Dan Datça malum Muğla Datça arası bir Muğla kadarIzmir civarinda kalacak yer onerim yok ama Mugla'ya gelmek isteyip yoldan cekiniyorsaniz bir gece yol ustunde bir yerde kalip ertesi gun devam edebilirsiniz.
Istanbul'dan cikip bir gece Izmir'de sehir icinde bir yerde kalip sabah Mugla'da asil gitmek istediginiz yere geçebilirsiniz. Yolu ikiye boleceginiz icin kesintisiz gitmemis olursunuz.
İnşallah en kısa zamanda hayalini gerçekleştirebilecegin fırsatlar çıkar karşınaYalnız yaşamak belki korkutabilir , insan yanında biriyle yaşamak isteyebilir gibi geliyor ama yalnız tatile gitmek harika bi olay bence
Hayalimm
Hâlâ gerçekleştiremedim
Siz benim yerime de gidin
Senin tek başına tatilin de ne maceralı olur yalnız heBen de sinir oldum milletin keyfini beklemekten.her senenin yaz başlangıcında yok şunu yapalım, yok bunu yapalım, onu da yaparız bunu da yaparız diye diye koskoca yaz denize bile giremeden geçip gidiyor senelerdir.sürekli birilerinden bir vaatler.ortada bir sürü plan var ama bir tanesi bile gerçeğe dönüşmüyorben de artık pes edip kendi kendime gitmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum.yoksa ona buna bel başlayayım derken gençliğim bitecek gidecek.şöyle tatil arkadaşı bulunan bir site falan varsa iyi olur aslında.tura gidin diyorlar ama ne bileyim tek gelen var mı yok mu? Yapamam yani.utanirım.bir kere gitmiştim sadece kızın biri yalniz gelmişti o da ne yapacağını şaşırdı.ona buna askıntı olmaya çalışıp durdu.hoş değildi yani.
Ben 1 ay once yek nasima 8 gunluk balkan turina gittim .cogu yer rehberle gezildigi icin hic yalnizlik cekmedim arada yemek yemege gidilen yerlerdede birlikte oturuluyor herkes sohbete muhabbete basliyor .hatta serbest zamanlarda da beraber gezelim dediler oradakile ama ben tek takildim daha cok keyif aldim .cok rahat ve keyifliydi kesinlikle tek gitmeyi tavsiye ederim .zaten kalabalik gidenler daha mutsuz oluyor surekli biri fotografimi cek diye darliyor oteki gezelim diyor .oteki su tarafa gidelim diyor o baska yöne gitmek istiyor. Kimseye bagimli kalmadan tek gezmek harikaydihayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar çok Tatile gitmek istiyorum. ama çevremde bana uyan kimse yok. herkes evli çocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları düzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Aynı beni anlatmışsınız. Yaş kaç merak ettim. Turlara tak katılanlar çok ama yargılayanlar olacak elbette. Ben katılmayı düşünüyorum mesela. Ama devamlı tek olmuyor akıl sağlığı da önemli . Ya evleneceksin ya gezeceksin.hayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar çok Tatile gitmek istiyorum. ama çevremde bana uyan kimse yok. herkes evli çocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları düzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Geçen yaz tek başıma tatile gittim bodruma. Her şey dahil oteldi. Otelden pek çıkmadım. Ama çok da güzel vakit geçirdim. İstediğim saatte uyandım, denize girdim çıktım yemeğimi yedim. Ben de ilk başta giderken korkmuştum, ama hiç korktuğum gibi olmadı :)Ben de sinir oldum milletin keyfini beklemekten.her senenin yaz başlangıcında yok şunu yapalım, yok bunu yapalım, onu da yaparız bunu da yaparız diye diye koskoca yaz denize bile giremeden geçip gidiyor senelerdir.sürekli birilerinden bir vaatler.ortada bir sürü plan var ama bir tanesi bile gerçeğe dönüşmüyorben de artık pes edip kendi kendime gitmeyi alışkanlık haline getirmek istiyorum.yoksa ona buna bel başlayayım derken gençliğim bitecek gidecek.şöyle tatil arkadaşı bulunan bir site falan varsa iyi olur aslında.tura gidin diyorlar ama ne bileyim tek gelen var mı yok mu? Yapamam yani.utanirım.bir kere gitmiştim sadece kızın biri yalniz gelmişti o da ne yapacağını şaşırdı.ona buna askıntı olmaya çalışıp durdu.hoş değildi yani.
aaa çocukla tadı başka canım bambaşkaa toton yer görürse denize girebiliyorsunYaa kıyamam yeniden gidersin belki bir gün hatta çocuk var sanırım bence onunla tadı bambaşkadırŞimdilik bir yerde netleştim gibi ama özelden önerini de alırım. İzmir'de kuzenim ve sonradan oraya taşınan yakın bir kız arkadaşım var, yakında tanıdıkların olması da İzmir'i seçmemde etken oldu. Bodrum tarafları hiç zihnimden bile geçirmedim biliyo musun düşünürken strese girerim yorulurum o nasıl bir yol aman yarabbim
ay evet doğru söyledin ya evleneceksin ya gezeceksin evlenince fazla gezemeyeceksin çünküAynı beni anlatmışsınız. Yaş kaç merak ettim. Turlara tak katılanlar çok ama yargılayanlar olacak elbette. Ben katılmayı düşünüyorum mesela. Ama devamlı tek olmuyor akıl sağlığı da önemli . Ya evleneceksin ya gezeceksin.
Bodrum'dan feribotla gecebilirsiniz Datca'ya.bir de o Marmaris Datça arasındaki korkunç yola yine sabaha karşı yakalandık o yol kadar korktuğum başka bir yol yoktur. Şimdi tek başıma yakın yerler daha güvenli geldi ama belki yaz sonuna doğru Muğla yeniden düşünülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?