- 28 Ekim 2017
- 399
- 526
- 103
- Konu Sahibi Haydegidelum1990
Bu konudan bende muzdaripim. Aynı yaştayız. İnsallah aradığım kriterlerde erkek yaratılmıştır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin..Eskiden çok takılırdım sonra burayı okuyunca hayırlısı değilmiş dedim,ümitsiz değilim.Gaibi Allah bilir ona tevekkülüm tam.Teşekkür ederim.Allah iyi insanlar yazsın.Evliliğin gerçekten yaşı yok,çocuk için biyolojik saat ilerliyor onunda hayırlısı artık.
Amin..
Benim için çocuk konusu; olsa da olur olmasa da olur durumunda.O yüzden o konuda rahatım.Evet bir tane olsun istiyorum.Ama olmasa da isyan etmem. Çünkü bazen anne olmak hayırlıdır bazen anne olmamak hayırlıdır.
Ama siz bu konuda endişeye kapılıyorsanız yumurta dondurabilirsiniz.Yapanlar var diye biliyorum.
Evliliğin yaşı yok.Burada var diyenlere inanmayın.
Kimse gaibi Allah dışında bilemez.
Allah iyi insanlar nasip etsin..![]()
Kesinlikle.Onu düşünüyorum yumurta dondurmayı ama o zamana var araştırdım hayırlısı gerçekten eziyet eden adamla evlenmektense tek olmak daha iyi .
Bunu aslında çok söyleyen var. Bu enerji olayını nasıl çözebilirim acaba?Nasip bu işler.
Yalnız ben şeye takıldım demişsiniz ya erkekler hoşlanmıyor benden diye, ben bunun çirkinlikle güzellikle alakası olduğunu düşünmüyorum.yaydığınız enerji eril enerji olabilir mi?
Her işte vardır bir hayır kuzum seninde beyaz atlı prensin bekliyordur bir yerlerde ama zamanı vardır kendini üzme herşey olacağına varır.Bu hafta kızkardeşim evlendi. 3 kızkardeştik. Evin tek bekarı ben kaldım. İşin kötüsü arkadaşlarımdan da bekar kalmadı. Yaşım 29. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Erkekler çok hoşlanmıyor benden. Halbuki çirkin biri de değilim. Bazen hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar? Benim durumumda olup şansını döndürebilen var mı?
Ne bileyim hiç o kaybedilmekten korkulan kadın olamamak, sevsin diye gözünun içine bakılan kadın olamamak, hiçbir erkeğin seni hayatında istememesi veya ilk sorunda dehlediği kişinin ben olması. Öbür yanda da esiyle balkon masası bakan kadınlar var. Bebeklerini birlikte parklarda avmlerde gezdiren ciftler...
Kişisel gelişimde bu bakış acınızı değiştirmeniz gerekBen de sizin gibi hissediyorum. Kolum kanadım kırıkmış gibi. Erkekler benden hoşlanmıyor. Kızlar da hoşlanmıyor benden anlamadım gitti hep bir hırs hep bir yarış dur şunu bozayım kafasındalar. Ben aynı zamanda çirkinimm ve alımlı da değilim maalesef. Sürekli özellikle sarışın kadınlara tercih ediliyorum. Hiç bir erkek bana değer vermedi vermiyor da. Ben bir erkekten gerçek anlamda bir jest hiç göremedim. Hep bana başka gözle başka amaçlar için bakıyorlar. Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki...