Yalnızlık, yuva kuramamış olmak.

Eskiden çok takılırdım sonra burayı okuyunca hayırlısı değilmiş dedim,ümitsiz değilim.Gaibi Allah bilir ona tevekkülüm tam.Teşekkür ederim.Allah iyi insanlar yazsın.Evliliğin gerçekten yaşı yok,çocuk için biyolojik saat ilerliyor onunda hayırlısı artık.
Amin..
Benim için çocuk konusu; olsa da olur olmasa da olur durumunda.O yüzden o konuda rahatım.Evet bir tane olsun istiyorum.Ama olmasa da isyan etmem. Çünkü bazen anne olmak hayırlıdır bazen anne olmamak hayırlıdır.
Ama siz bu konuda endişeye kapılıyorsanız yumurta dondurabilirsiniz.Yapanlar var diye biliyorum.
Evliliğin yaşı yok.Burada var diyenlere inanmayın.
Kimse gaibi Allah dışında bilemez.

Allah iyi insanlar nasip etsin.. :KK66:

Bugun en yakin arkadaslarimdan birinin hamile oldugunu ogrendim yine. Gecen de bir baska arkadasim bu mujdeyi verdi. Onlar icim sevindim elbette. Ama kendim icin icim sızladı ne yalan soyliym. 29 a girecegim yakinda. Ne hoslandigim ne tanistigim ne tanistirilmak istendigim ne de tanismak isteyen var. Bir kere 0 noktasinda bile gormuyorum kendimi hal boyleyken birini bulacaksin taniyacaksin icine sinecek ailen onaylayacak ve sonrasinda evlilige adim atacaksin... bunlari dusundukce isin zorlugu iyice umutlarini kiriyor insanin. Ben bile evlenmek icin acele etmiyorum diyen bir insan olarak 29 yasimda artik durumdan rahatsizim. Bence 27-28 en uygun zamanlar kadinlar icin. 30 sonrasi her sey cok daha zor gibi geliyor

Onu düşünüyorum yumurta dondurmayı ama o zamana var araştırdım hayırlısı gerçekten eziyet eden adamla evlenmektense tek olmak daha iyi .
Amin..
Benim için çocuk konusu; olsa da olur olmasa da olur durumunda.O yüzden o konuda rahatım.Evet bir tane olsun istiyorum.Ama olmasa da isyan etmem. Çünkü bazen anne olmak hayırlıdır bazen anne olmamak hayırlıdır.
Ama siz bu konuda endişeye kapılıyorsanız yumurta dondurabilirsiniz.Yapanlar var diye biliyorum.
Evliliğin yaşı yok.Burada var diyenlere inanmayın.
Kimse gaibi Allah dışında bilemez.

Allah iyi insanlar nasip etsin.. :KK66:

• Muhteşem
Reactions: 000
Bana uygun bir yaştasın gibi geldi.
Bir önceki sevgilime çok aşıktım falandım filandım güya evlenirdim onunla.
Allahım iyi ki öyle bir şey yapmamışım.
Fikirlerim o kadar değişti ki. :KK57:
Bence erken evlenmediğiniz iyi olmuş.

Onu düşünüyorum yumurta dondurmayı ama o zamana var araştırdım hayırlısı gerçekten eziyet eden adamla evlenmektense tek olmak daha iyi .
Kesinlikle.
Bir hödükle evlenilmez.
Bir de hödük adamın ailesi de hödüktür.
Gerek yok.

Kalsın.. :cool:

Nasip bu işler.
Yalnız ben şeye takıldım demişsiniz ya erkekler hoşlanmıyor benden diye, ben bunun çirkinlikle güzellikle alakası olduğunu düşünmüyorum.yaydığınız enerji eril enerji olabilir mi?
Bunu aslında çok söyleyen var. Bu enerji olayını nasıl çözebilirim acaba?

Bunlar hep toplum Baskısı
Bak ben bile böyle konuşmam Allah'a şükür eşimden yana bir sorunum da yok ama bekarlığın tadını çıkar diyorum.
Abiye giy düğün düğün gez. Nikah kokteyl balo vs.
Al vizeni önümüz yaz çık Yurtdışına.
Yeni yrni kurslara katıl spor salonuna git. Zaten pozitif bir enerji verince etrafa birilerinin gözüne de çarpıyorsun. Ama evlenmek istiyorum evlilik evlilik diye bellersen asla olmuyor benden söylemesi.

• Beğen
Reactions: 000
Bu hafta kızkardeşim evlendi. 3 kızkardeştik. Evin tek bekarı ben kaldım. İşin kötüsü arkadaşlarımdan da bekar kalmadı. Yaşım 29. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Erkekler çok hoşlanmıyor benden. Halbuki çirkin biri de değilim. Bazen hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar? Benim durumumda olup şansını döndürebilen var mı?
Her işte vardır bir hayır kuzum seninde beyaz atlı prensin bekliyordur bir yerlerde ama zamanı vardır kendini üzme herşey olacağına varır. :KK68:

Ben de 27 yaşında bekarım çevremden çok baskı var ailem dışında. Annemin bir lafı var eren kız erini bulur duran kız yerini bulur diye o yüzden her şeyde vardır bir hayır.

Ben de sizin gibi hissediyorum. Kolum kanadım kırıkmış gibi. Erkekler benden hoşlanmıyor. Kızlar da hoşlanmıyor benden anlamadım gitti hep bir hırs hep bir yarış dur şunu bozayım kafasındalar. Ben aynı zamanda çirkinimm ve alımlı da değilim maalesef. Sürekli özellikle sarışın kadınlara tercih ediliyorum. Hiç bir erkek bana değer vermedi vermiyor da. Ben bir erkekten gerçek anlamda bir jest hiç göremedim. Hep bana başka gözle başka amaçlar için bakıyorlar. Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki...

Ne bileyim hiç o kaybedilmekten korkulan kadın olamamak, sevsin diye gözünun içine bakılan kadın olamamak, hiçbir erkeğin seni hayatında istememesi veya ilk sorunda dehlediği kişinin ben olması. Öbür yanda da esiyle balkon masası bakan kadınlar var. Bebeklerini birlikte parklarda avmlerde gezdiren ciftler...

Evliliği ve bu adamları ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz. Yok şans dönmesi, yok erkekker beni beğenmiyor, çirkin miyim vs... 29 yaşına gelmişsiniz, ayaklarınız biraz yere sağlam bassın. Güzellikle okmuyor evlilik, yaşınız bunları bilecek olgunlukta. Özgüven eksikliğiniz varsa onun üzerine düşün öncelikle bence.

Gelecek ay 30 doluyor, bir kere evlilik demiş, bir de üzerine üzülmüşlüğüm yok. Bekarlık sultanlıktır. Keramet evlilikte değil zaten, doğru insanı hayatına almakta. Birisi de yaş geçince daha seçici oluyorsun demiş. E öyle olunmalı zaten? İnsan hayatını birleltireceği insanda seçici olmayacak da ne zaman olacak? Sırf evlenmiş olmak için evlenenleri görüyoruz burada.

İnsanın bir ömür sıkılmadan bıkmadan katlanacağı birini bulması çok çok çok zor gerçekten.. bir de sunu farkettim ben son zamanlarda kimin evlilik bebek haberini alsam hepsi 32 33 yas üstü minimum artık devir değişti ortalamaya baktığımızda evlilik 30+ durumda

Ne bileyim hiç o kaybedilmekten korkulan kadın olamamak, sevsin diye gözünun içine bakılan kadın olamamak, hiçbir erkeğin seni hayatında istememesi veya ilk sorunda dehlediği kişinin ben olması. Öbür yanda da esiyle balkon masası bakan kadınlar var. Bebeklerini birlikte parklarda avmlerde gezdiren ciftler...

Kendinizle ilgili bunlar dışında ne hedefleriniz var ?

Ben de sizin gibi hissediyorum. Kolum kanadım kırıkmış gibi. Erkekler benden hoşlanmıyor. Kızlar da hoşlanmıyor benden anlamadım gitti hep bir hırs hep bir yarış dur şunu bozayım kafasındalar. Ben aynı zamanda çirkinimm ve alımlı da değilim maalesef. Sürekli özellikle sarışın kadınlara tercih ediliyorum. Hiç bir erkek bana değer vermedi vermiyor da. Ben bir erkekten gerçek anlamda bir jest hiç göremedim. Hep bana başka gözle başka amaçlar için bakıyorlar. Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki...
Kişisel gelişimde bu bakış acınızı değiştirmeniz gerek :KK200: siz değerlisiniz ve doğru aşkı yasamayı hakediyorsunuz. Mesela bu size ne kazandırıyor? Güçlü olmayı mı öğreniyorsunuz?Vs gibi bu bakış acınızı mutlaka değiştirin olumlamalar yapın.

H Haydegidelum1990
Yaşıtız yahu, gerçi birkaç ay sonra otuz olacağım ben. evli değilim, evin en büyük kızı da benim üstelik. İki yılı nişanla geçen üç yıllık bir ilişkim oldu, berbat bir ayrılık yaşadım. Adam yüzüme çirkinsin daha iyilerine layığım ben dedi, ben de üç yıldır aklın nerdeydi, yolun açık olsun :halay:dedim. Şimdi bakınca komik geliyor.

Nişanlıyken bile hayatımda evliliği ön plana hiç almadım. Şu anda benim için öncelik iş bulmak. Çok zor bir dönemden geçiyorum. Koca en son derdim. Allah hayırlısını nasip etsin size de.

Back
X