- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duyulur tabi bi ki nufus cüzdanı değişiyor sonucta. Bizim bi arkadas okurken evlenmişti sınavlar falan derken soyadının değiştiğini belirtmeyi unutmuştu. Sonra baya sorun oldu öğrenci islerimde ama ailesi falan düzelttiler cok sukur.arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldune oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu![]()
evet zaten evleniriz diye konuşşuyoduk ama bu kadar alel acele ki mokullar açıldının hafatası nikah işlemleri falanYani senin derdin evlilik teklifi oyle mi?
Neden evlenmek zorundasın ?arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldune oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu![]()
Guzel kardesim annen nasil duydu? Adin mi cikti noldu yani?evet zaten evleniriz diye konuşşuyoduk ama bu kadar alel acele ki mokullar açıldının hafatası nikah işlemleri falan
Ya sen delirdin mi?allah askina kimsenin bilmemesini dusunme bu isten nasil siyrilirim diye dusun.lutfennbekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcınikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum
Bu nasıl bir bakış açısı annenizdeki bilemedim.Sırf bekaret için resmi nikah mı istenirmiş.Adam bırakıcaksa evlenir daha sonra bırakır.Hayır bırakınca 19-20 yaşında dul olmak mı daha zor yoksa cinsel ilişki yaşamak mı? Kaldı ki oldu ki ayrıldınız erkek arkadaşınızla ve başka biri girdi hayatınıza.Ailesi dul olduğunu öğrense hiçte sıcak bakmazlar bence ama bakire olmadığın konusunda sevgilinle konuşup anlaşabilirsin. Bazı şeyleri yaşarken ilerisini görememiş olabilirsin ama şimdi ilerisini düşünerek hareket etmelisin.arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldune oldunu sormyın
yıl olmuş 2014.... gerisini söylememe gerek yok![]()