• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarım yardım edin konu evlilik :(

Kimse bilmeyecekse neden evleniyorsunuz ?
Erkek arkadasinizin işi varsa evlenin ve evli olarak okulu bitirin
Evli olarak üniversite okuyan birçok kişi var

arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldu :KK43: ne oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu :KK43:
Duyulur tabi bi ki nufus cüzdanı değişiyor sonucta. Bizim bi arkadas okurken evlenmişti sınavlar falan derken soyadının değiştiğini belirtmeyi unutmuştu. Sonra baya sorun oldu öğrenci islerimde ama ailesi falan düzelttiler cok sukur.

bi bekaret için evlenme bence bi de kimse duymayacak sadece kağıt üstünde olacak mantığı anlamadım giden geri mi gelecek ilerde gerçek bir evlilik istediğinde şimdi attığın imza başını ağrıtır habarın ola

Evlenince soyadınızı değiştireceğiniz için er ya da geç ortaya çıkacaktır.

önce şunu söyle bu adamı seviyormusun? eğer hayır ise kağıt üzerinde evli olmanızı istemesini anlarım annenizin..burası türkiye!!kabul etsek de etmesek de ..ama seviyorsanız adamla konuşun .. teklif bile gelmedi bu nedir diyin.

arkadaşlar bu yıl üniversteye gidicem ama çok kötü şeyler oldu :KK43: ne oldunu sormyın
sevgilimle evlenmek zorundayım kızlar asıl soru şu kimse duymadana gizlice nikah kaydımızda üniverstede bu duyulur mu :KK43:
Neden evlenmek zorundasın ?
Çok saçma geldi gerçekten kusura bakma.
Evlendiğin bir şekilde anlaşılır, soy adın değişmeyecek mi?
Kimlikle oluyor işler, kimliğinde evli yazacak, her şekilde duyulur.
Ayrıca üniversite okuyup evlenen bir çok insan var, abes bir şey değil ama senin evlenmek zorunda olman çok abes geldi kusura bakma...

bekaretim sorun aslında istemiyorum ama annem bu konuda baskıcı :KK43: nikah kıyılsın diyor erkek arkadaımla ayrılmıştık sonra tekrar barıştık ama korkuyorum bu şekilde kağıtüstündede olsa nikah kıyılsın istemiyorum
Ya sen delirdin mi?allah askina kimsenin bilmemesini dusunme bu isten nasil siyrilirim diye dusun.lutfenn

Bu hiç sağlıklı değil, bu zihniyet hala var mı ya. Namus temizleme muhabbeti. Zoraki, kağıt üzerinde olan bir evlilik, senin yıpranan psikolojin, bir anne bunu nasıl reva görür yavrusuna?

Ya aynen duzgun yazarmisin?bende zorla evlendiriliyosun diye dusundum.adam istiyo annen istiyo sen sadece evlilik teklifine takiliyosun ama sen de istiyosun.e dugun dernek yapin madem.istemiyosan evlenme.ay ne tuhafsiniz vallahi hayret ediyorum

Bu nasıl bir bakış açısı annenizdeki bilemedim.Sırf bekaret için resmi nikah mı istenirmiş.Adam bırakıcaksa evlenir daha sonra bırakır.Hayır bırakınca 19-20 yaşında dul olmak mı daha zor yoksa cinsel ilişki yaşamak mı? Kaldı ki oldu ki ayrıldınız erkek arkadaşınızla ve başka biri girdi hayatınıza.Ailesi dul olduğunu öğrense hiçte sıcak bakmazlar bence ama bakire olmadığın konusunda sevgilinle konuşup anlaşabilirsin. Bazı şeyleri yaşarken ilerisini görememiş olabilirsin ama şimdi ilerisini düşünerek hareket etmelisin.

e kardesımmm madem evlenmenizz zorunlu hale geldı ve sadece bekaretın bozuldu oyle mı ?? yanı hamıle falan degılsın dımı ???? e ozaman sende sewıosan o da ıstıyorsa madem cok gorgu kural var kendı kızlarını yangndan mal kacırır gıbı ewlendırınce hıc mı kımse suphelenmıcek nbu kız ne zaman ewlendı alel acele demıceklermı.. kımseye duyurmak ıstemıyorsanız bu olayın oldugunu ozaman hersey usulune uygun olsun alsn anasnı babasını ıstesın senı sen sewmıomusun bu cocugu ? zorla olan bısey mıydı ne bıleyım anlk bısey mıydı ? yanı once soz yappınn nısan yapın yazın da dugun yapın ne bu acele ıkı aylık hamıle mısın sankı ailen neden hemen olsun ıstıyor ki ?? yavas yavas tadını cıkararak hersey gonlunce olsun ozaman ... hem sevıorsan guvenılır bırı oldugunu bılıorsan yanı sorun yok evlenme teklıfıne takılma.. yada dogru duzgun anlat olayı herkes nasıl duydu ne oldu ...

Back
X