Benim aklım gibi yazdıklarım da karışık o yüzden oldu sanırım. Bu miras kalmadan önce eşim bana kredi çektirip araba aldırmak istiyordu ben kabul etmedim. Sonra blöf yapıp boşayacağını söyledi. Ben blöfü yemedim. Kredi de çekmedim. Sonra miras kaldı araba alındı derken 1 sene geçmeden mirasla alınan arabayı satıp benim kredi çekip daha yüksek bir model almayı teklif etti sürekli. Yine krediyi kabul etmedim. Bu sefer çalıştığı yerden içeriden avans alıp bir şekilde mutlaka o aracı yükselteceğini söyledi derken bu olaylar olduHayır, daha miras gelmeden, eşinizin kredisini ödediği arabadan bahsediyorum. Hani onu satıp daha lüksünü almak istiyordu, size baskı yapıyordu. Eşinizin o beğenmeyip değiştirmek istediği arabayı sormuştum.
Her halukarda eşiniz sizi umursamıyor.Benim aklım gibi yazdıklarım da karışık o yüzden oldu sanırım. Bu miras kalmadan önce eşim bana kredi çektirip araba aldırmak istiyordu ben kabul etmedim. Sonra blöf yapıp boşayacağını söyledi. Ben blöfü yemedim. Kredi de çekmedim. Sonra miras kaldı araba alındı derken 1 sene geçmeden mirasla alınan arabayı satıp benim kredi çekip daha yüksek bir model almayı teklif etti sürekli. Yine krediyi kabul etmedim. Bu sefer çalıştığı yerden içeriden avans alıp bir şekilde mutlaka o aracı yükselteceğini söyledi derken bu olaylar oldu
Bunlar gerçek mi ya,şaşkınlıkla okudum,ses kaydı varsa şikayetçi olun kesinlikle,ne terbiyesiz ahlaksız insanlarmış ne diyeyim Allah kurtarsinGünaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.
Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.
Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.
Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.
Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.
Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.
Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.
Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.
Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.
Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.
Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.
Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.
Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.
Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;
Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...
Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.
Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.
Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle
Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.
Şimdi lütfen bana yardımcı olun.
Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.
Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.
Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.
Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.
Saçmalama. Arabanın tamamını al. Hem eşine hem kv he hem görümceye tazminat davası aç boşanacaksan. Arabayı bırakıcam ne demekHem size cevaben hemde genel olarak durumu paylaşayım. Hiç iyi değilim söylenenler hala kulaklarımda çınlıyor.
Annem bugün kayınvalidemi aramış. Kayınvalidem senin kızın benim malımın üstüne konamaz arabayı üstüne alamaz demiş. Annem edilen küfürü söylemiş. Kvdem inkar üzerine inkar etmiş benim kızım asla öyle bişey söylemedi diye yeminler etmiş. Ses kaydı var ve küfür açık seçik duyuluyor. Sinirlerim daha fazla kaldırmadığı için gerisini dinlemek istemedim.
Annem kadının tek derdinin araba olduğunu söylüyor. Ve hala aman kocan şöyle iyi böyle güzel diyor.
Normalde yarın akşam ailemle gidip tek başıma ve yüzyüze konuşacaktım ancak dayanamadım.
Anne bitti ben istemiyorum. Bu evde ölüp gitmem mi yoksa dul kalmam mı (o ne demekse!?) daha kötü dedim. İkisi de kötü diyor.
Ben bugün avukata gittim ve Perşembe gününe anlaşmalı boşanma evrakları hazır olacak önce eşim imzalayıp kabul edecek tek celsede bitecek bu iş sonra da notere gidilecek birbirlerini gırtlakladıkları arabalarını vereceğim onlara dedim.
Hala kocamı savunuyor. Ben istemediğim birşeyi bana zorla kimse yaptıramaz. Ne polis zoruyla yaparım ne rica minnet ne de zorbalıkla yaparım 26 yaşındayım istemiyorum bitti dedim.
Yani ailem bu kararımı desteklemiyor. Ama ben yine de son olarak görev sayıp onlara gidip bundan sonraki planlarımdan bahsedip yanımda olup olmayacaklarını soracağım.
İster yanımda olurlar açacak bir kapıları daha olur istanbulda ister yine o.....dan girer metresliğimden çıkarlar. Kötü sonuçlanırsa beni iyilikle son görüşleri olacak maalesef.
Araba konusunda isr henüz bir karara varamadım, perşembe günü avukatla tekrar oturup konuşacağız. Bir yanım yarısını da olsa al bırakma diyor diğer yanım ver kurtul kafan rahat olsun diyor.
Bilemiyorum
Araba konusunda karar verebilmiş değilim aslına bakarsanız evlenirken çektiğim krediler daha sonrasında ki ödediğim kredi kart borçları derken zaten toplasam bir araba parası ediyor eve yaptığım büyük harcamalar. Yasal hakkımı perşembe avukata soracağım en iyi o aydınlatır tamamı olmasa bile yarısınu almak istiyorum zaman zaman düşününceSaçmalama. Arabanın tamamını al. Hem eşine hem kv he hem görümceye tazminat davası aç boşanacaksan. Arabayı bırakıcam ne demek
Yapmadı işte karşılık olarak o da küfür etti yalnızca. Yahu bende kan gövdeyi götürsün istemem ancak ne bileyim anlatamıyorum.Yani bu kadar less agizli, yamyam gibi insanlarin arasinda akil sagliginizi koruyabildiginiz icin sizi tebrik ederim. O gorumcenin ettigi laftan sonra kocanizin ve sizin kaynananizi ve o kadini kolundan tuttugunuz gibi kapinin onune koymaniz gerekirdi. Direnseydilerde polisi cagiracaktiniz. Kendi evinizden cikip, sizi evinize esinizin kuzeninin gelip davet etmesi ve uzerine size saldirmasi akil alir ve Kabul edilir seyler degil.
Ben sizi cok iyi anliyorum, esinizden bosanma isteginizi. Valla hic baska problem olmasa dahi bu yasanilanlar dahi yeterli. Biri kiz kardes, biri anne, biri kuzen. Ayrica esinizin o insanlari sizin oldugunuz ortama asla sokmamasi gerekirdi, cok iyi taniyordur onlari daha ne diye kahvaltida sizi karsi karsiya getiriyor?annesini eve Kabul etmeyecekti. Cocugunuzda yok madem bencede ayrilin, Boyle lanet insanlarla omur gecmez.
Yapmadı işte karşılık olarak o da küfür etti yalnızca. Yahu bende kan gövdeyi götürsün istemem ancak ne bileyim anlatamıyorum.
Bundan sonrası için de o aileden olan biri ile bal da olsa şeker de olsa asla yüzyüze bakmak istemiyorum eşim dahi olsa.
yine söylüyorum arabayı sat parayı banka kasasına koyAraba konusunda karar verebilmiş değilim aslına bakarsanız evlenirken çektiğim krediler daha sonrasında ki ödediğim kredi kart borçları derken zaten toplasam bir araba parası ediyor eve yaptığım büyük harcamalar. Yasal hakkımı perşembe avukata soracağım en iyi o aydınlatır tamamı olmasa bile yarısınu almak istiyorum zaman zaman düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?