Yalvarırım bir bakın

Benim aklım gibi yazdıklarım da karışık o yüzden oldu sanırım. Bu miras kalmadan önce eşim bana kredi çektirip araba aldırmak istiyordu ben kabul etmedim. Sonra blöf yapıp boşayacağını söyledi. Ben blöfü yemedim. Kredi de çekmedim. Sonra miras kaldı araba alındı derken 1 sene geçmeden mirasla alınan arabayı satıp benim kredi çekip daha yüksek bir model almayı teklif etti sürekli. Yine krediyi kabul etmedim. Bu sefer çalıştığı yerden içeriden avans alıp bir şekilde mutlaka o aracı yükselteceğini söyledi derken bu olaylar oldu

Her halukarda eşiniz sizi umursamıyor.
Ayrılsanız size ne takı verir ne eşya. O yüzden size düşen nakiti arabadan alın derim.
Onlar sizi dımdızlak ortada bırakır acımadan.
O nakitle hemen ufak bir ev düzersiniz kendinize.

Ben size hep çok üzüldüm. Üye değilken bile tüm konularınızı okumuştum. Siz bireysiniz, ailenizden hayır yok. Katlanmayın kimseye. Eşe ve ailesine çok bile dayanmışsınız. Ben endişenizi 2. Evlilik olmasına dayandırıyorum. Nüfus kağıdınızda bekar yazacak. Evi siz geçindiriyorsunuz zaten. Bir göz olsun huzur olsun. Eşya da olmayi versin. Ama tazminat bu süreci hızlandırır. Siz sandiğınizdan güçlüsünüz. Hepimiz, hata yapıyoruz ama bu davranışları kimse hak edemez.

Eşiniz sizi korumuş yada susmanız için yanınızda gb durmuş.
Kardeşine laf söylediginiz an. Odaya götürmeye çabalamasından öyle geldi.
Ayrı eve çıksanız memleket degiştirseniz anne baba kardeş herşey herkes aynı yaşanmışlıklar degişmeyecek.
Şimdi konuşmazsınız eşiniz herşey sakinlediginde ama annem kardeşim diyip sütünüze gelecektir.
Küfür saldırı varsa boşanıp tüm bagımı kopartır fikrine sahibim.
Kavga bile edeple yapılır sokak kültürüyle degil

Nekadar çirkin seviyesiz laflar böyle
O evden direk karakola gidip şikayetçi olsaydınız ve hemen olun vakit kaybetmeyin eş kişisi bunlara izin vermeyecekti

Gidin sikayetci olun..hem bosanma davanizda da elinizde guclu dayanaklariniz olur ek tazminat da alirisniz.
Bu aile heeseyi hak ediyor cunku.
Cok uzuldum yasadiklariniza..
Allah yardimciniz olsun.
Bosanma hususunu ciddi olarak dusunun derim.
Aile onemli birsey,bayram vs.illa esiniz ailesiyle gorusmek isteyecek,duygu somurusu yapip aklina girebilirler.
Bu yasananlardan sonra bir araya gelinir mi?
Keske hic evlenmeseydiniz.Tabi insanlar gercek yuzlerini cok gec gosteriyoe

Eşinden bosanma kararin olmamiş onu tekrar gozden gecir bencee adam seni savunmuş sonuçta.

Bunlar gerçek mi ya,şaşkınlıkla okudum,ses kaydı varsa şikayetçi olun kesinlikle,ne terbiyesiz ahlaksız insanlarmış ne diyeyim Allah kurtarsin

Konularınızı üye olmadan da okumuştum yıllardır acı çekiyorsunuz bu insanların arasında lütfen kendinizi kurtarın. Kendinize dünyada cehennemi yaşarmayın lütfen.

Yani bu kadar less agizli, yamyam gibi insanlarin arasinda akil sagliginizi koruyabildiginiz icin sizi tebrik ederim. O gorumcenin ettigi laftan sonra kocanizin ve sizin kaynananizi ve o kadini kolundan tuttugunuz gibi kapinin onune koymaniz gerekirdi. Direnseydilerde polisi cagiracaktiniz. Kendi evinizden cikip, sizi evinize esinizin kuzeninin gelip davet etmesi ve uzerine size saldirmasi akil alir ve Kabul edilir seyler degil.

Ben sizi cok iyi anliyorum, esinizden bosanma isteginizi. Valla hic baska problem olmasa dahi bu yasanilanlar dahi yeterli. Biri kiz kardes, biri anne, biri kuzen. Ayrica esinizin o insanlari sizin oldugunuz ortama asla sokmamasi gerekirdi, cok iyi taniyordur onlari daha ne diye kahvaltida sizi karsi karsiya getiriyor?annesini eve Kabul etmeyecekti. Cocugunuzda yok madem bencede ayrilin, Boyle lanet insanlarla omur gecmez.

Saçmalama. Arabanın tamamını al. Hem eşine hem kv he hem görümceye tazminat davası aç boşanacaksan. Arabayı bırakıcam ne demek

Saçmalama. Arabanın tamamını al. Hem eşine hem kv he hem görümceye tazminat davası aç boşanacaksan. Arabayı bırakıcam ne demek
Araba konusunda karar verebilmiş değilim aslına bakarsanız evlenirken çektiğim krediler daha sonrasında ki ödediğim kredi kart borçları derken zaten toplasam bir araba parası ediyor eve yaptığım büyük harcamalar. Yasal hakkımı perşembe avukata soracağım en iyi o aydınlatır tamamı olmasa bile yarısınu almak istiyorum zaman zaman düşününce

Yapmadı işte karşılık olarak o da küfür etti yalnızca. Yahu bende kan gövdeyi götürsün istemem ancak ne bileyim anlatamıyorum.
Bundan sonrası için de o aileden olan biri ile bal da olsa şeker de olsa asla yüzyüze bakmak istemiyorum eşim dahi olsa.

Yapmasi gereken annesiyle ablasinin kolundan tutup disari atmak, onlarla disari cikip onlara hayatimin sonuna kadar sizin o igrenc yuzlerinizi gormek istemiyorum cehennem olun demekti. Ben cocuklarin anne babalarin farkli birer versiyonlari olduguna inanirim, genetik onlardan egitim onlardan. Esinizde kendi ailesinden cok farkli biri degildir bence. Hic bir kadin bunlari haketmez, sizi sevecek sayacak ailesi olan bir adamdan cocuk yapin. Boyle insanlardan degil.

tüm konularını okudum çok sevindim bu olayı yaşdığına belki hayatını kurtarman için bi fırsatt oldu bu olay senin için yıllarca paranı yedirdin hizmetçiliğini yaptın tek kuruş almadan boşamak nedemek onların parasını almıyorsun hakettiğini isityor olacaksın yarısını kesinlikle al hatta kabul etmezlerse boşanmam arabanızı satar tüm parasınıda yerim dee onlar senle uzlaşma çabasında olsun koz senin elinde hee sen eyvallahım olmasın kurtulıyım derdindesin ama hata yaparsın tüm aileyi sev,ndireceksin oh kurtuldukk diycekler senin için boşanmayı mecbur kabul edecekk ler araba senin üzerine bakk bunu iyi değerlendir sen onları yola getir yeni ev düzen kuracaksın para lazım en son işsizdinde sakın pes etme kurtar kendini şu adamdan kv 26 yaşındasın dahaa yaaaa

yine söylüyorum arabayı sat parayı banka kasasına koy
kaç katını verdin bu aileye hani bunu sayma
peki senin psikolojik ve fiziksel yıpranma payın ne olacak
vereyim kurtulayım dersen bir süre sonra pişman olursun

Esinin ailesi amacina ulasmis bu durumda sana bunlarinyapan sizin bosanmanizi istiyor belli ki diger konularini bilmiyorum ama Boyle bit durumda onlar gobek atarlar ve seni destekleyen kocayi birakarak onlari tamamen hakli cikarmis olursin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…