Annemler de çok huzursuzmuş. Kardeşim etkileniyormuş. Bu senede üniversite falan kazanamamzmış bu gidişle. Yani o da benim yüzümden[/QUOTE]Kardeşin ile ilgili olay ne? Neden okuyamiyacakmis kardeşin senin yüzünden?
Sen kayınvalide ile ayni evde bu işkenceyi çekip sustugun günlerde kardesin huzur ile liseyi dereceyle bitirdi sanırım .Ciddiye bile alma söylediklerini[/QUOTE]Annemler de çok huzursuzmuş. Kardeşim etkileniyormuş. Bu senede üniversite falan kazanamamzmış bu gidişle. Yani o da benim yüzümden
böyle saygısız bir aile ne gördüm ne duydum. çok şaşırdım. nasıl insanlar bunlar. hele o görümcenizin size söylediği o akıl almaz laf da neyin nesi yaaa, ayıp, çok ayıp çok. böyle insanları evinize almayın, çevrenize sokmayın. ertesi gün iyi olsanız da bu laflar asla yenilir yutulur cinsten değil. eşinizle konuşun bi , bugün sizden taraf olabilir, ama sonuçta onların oğlu, onların kardeşi abisi, erkek milletine güven olmuyor bence, yarın öbür gün ailesinden taraf olursa hiç şaşırmam . eşinizinde sizin üzerine gelmesi daha da yıpratıcı olacaktır. siz bi konuşun bence eşinizle. konu nedir bilmiyorum ama mesele ne olursa olsun çok yanlış ve ayıp yapmışlar size karşı. konuştuktan sonra boşanma kararını daha net almış olursunuz bence.Günaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.
Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.
Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.
Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.
Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.
Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.
Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.
Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.
Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.
Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.
Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.
Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.
Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.
Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;
Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...
Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.
Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.
Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle
Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.
Şimdi lütfen bana yardımcı olun.
Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.
Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.
Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.
Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.
Eşim şuan benim yanımda. Çünkü ona ilk kez bu iş bitti boşanıyoruz dedim. Tutuşmuş durumda. Ama sular durulur yarın bir gün ne olur bilemem. Güvenmiyorumböyle saygısız bir aile ne gördüm ne duydum. çok şaşırdım. nasıl insanlar bunlar. hele o görümcenizin size söylediği o akıl almaz laf da neyin nesi yaaa, ayıp, çok ayıp çok. böyle insanları evinize almayın, çevrenize sokmayın. ertesi gün iyi olsanız da bu laflar asla yenilir yutulur cinsten değil. eşinizle konuşun bi , bugün sizden taraf olabilir, ama sonuçta onların oğlu, onların kardeşi abisi, erkek milletine güven olmuyor bence, yarın öbür gün ailesinden taraf olursa hiç şaşırmam . eşinizinde sizin üzerine gelmesi daha da yıpratıcı olacaktır. siz bi konuşun bence eşinizle. konu nedir bilmiyorum ama mesele ne olursa olsun çok yanlış ve ayıp yapmışlar size karşı. konuştuktan sonra boşanma kararını daha net almış olursunuz bence.
[/QUOTE]Annemler de çok huzursuzmuş. Kardeşim etkileniyormuş. Bu senede üniversite falan kazanamamzmış bu gidişle. Yani o da benim yüzümdenKardeşin ile ilgili olay ne? Neden okuyamiyacakmis kardeşin senin yüzünden?
Kimse kimsenin kisisel basarisizligindan sorumlu degil surekli sinir hastasi gibi gezip babani kiskirtan olay cikaran ve kavga ortaminida hazirlayan kendisi o zaman kendini zaptedecek cocugunun huzuru icin susacakAnnemler de çok huzursuzmuş. Kardeşim etkileniyormuş. Bu senede üniversite falan kazanamamzmış bu gidişle. Yani o da benim yüzümden
Bunu ona anlatamazsınız ki. Çocuğa okuyacaksan oku yoksa şarapçı olup köprü altlarında bi şişe şaraba g....nü s.....sin diyen biri. Sadece soruyorum normal bir insan okusun okumasın ne olursa olsun ergenlikte ki evladına okuma aşkını böyle mi öğütler?
Hakli buldugumdan degil yani merak ettim bazi insanlar bazi yasadiklariyla bildigin sinir hastasi kivamina geliyor hayati kendinede cevresinede zehir ediyor Herkes gecmisi gecmiste birakamiyor kimide huzursuzluk kaostan besleniyor biz hep sana dedik birazda yardimmi alsan diye ama annen alsa sanki hayatiniz daha kolay olurmus gibi
Öyle çünkü kimseden destek göremiyorumHakli buldugumdan degil yani merak ettim bazi insanlar bazi yasadiklariyla bildigin sinir hastasi kivamina geliyor hayati kendinede cevresinede zehir ediyor Herkes gecmisi gecmiste birakamiyor kimide huzursuzluk kaostan besleniyor biz hep sana dedik birazda yardimmi alsan diye ama annen alsa sanki hayatiniz daha kolay olurmus gibi
Artik bu saatten sonra cokta yazilacak bise yok durum ortada zaten kulagini tikayip yoluna bakicaksin gorunuyor artik mudahalesine izin vermeyeceksin mudahalesi sonucu bu noktadasin zaten
Tüm sorumluluğu senin üzerine yıkmaya çalışıyorlar. Kardeşin kazanamazsa kendi başarısızlığı, annenin babanın huzursuzluğu yüzünden kazanamaz. Ailenden hiçbir şey bekleme. Onlar istediğini söylesin. Ayrıca onların istemediği ilişkiler yaşaman, eve geç gelmen falan dayak/küfür yemene bahane değil. Onlar önce kendilerine bakıp düzelsinler. Hiç üzülme.Hayır değil tabi ki ben yalnızca herkesin ne dediğini de burada paylaşmak istedim.
Ailem de beni üzmüş ama önce ben onları üzmüşüm. Eve geç gelmişim. Tasvip etmedikleri ilişkiler yaşamışım. Vs vs.
Ben fikrimden caymış değilim. Bugün avukata gideceğim. Benim onlarla konuşma sebebim belki sorgusuz sualsiz yanımda olurlar fikriydi. Ama olmadı.
Benim şimdi yapacağım şey onlara danışmadan yapmak istediğimi yapmak. Yani ne yapayım. Bu sinir harbi ile kimseyi ikna edemedim diye bu adamla devam edip yaşananları unutmayıp öleyim mi?
Onlara yük olmayacağımı da söyledim. Hatta çok param olursa yardım da edeceğimi. Ama onlar beni sıkıştırmaya devam etti. Kardeşin senin yüzünden okumayacak geleceğini mahvettin bile dediler. Ki kardeşim canımdır. Ona neden zarar vereyim
Böyle kaynana görümce düşman başına ver yarapbim..Günaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.
Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.
Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.
Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.
Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.
Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.
Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.
Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.
Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.
Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.
Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.
Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.
Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.
Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;
Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...
Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.
Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.
Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle
Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.
Şimdi lütfen bana yardımcı olun.
Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.
Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.
Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.
Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.
Annenizin de görümcenizden farkı yok.Bunu ona anlatamazsınız ki. Çocuğa okuyacaksan oku yoksa şarapçı olup köprü altlarında bi şişe şaraba g....nü s.....sin diyen biri. Sadece soruyorum normal bir insan okusun okumasın ne olursa olsun ergenlikte ki evladına okuma aşkını böyle mi öğütler?
Maalesef nasıl bir bilinçaltı var bilmiyorum şimdi de ister ayrıl ister ayrılma senin yerin benim yanım ayrı evi unut diyor. Ama onlarla yaşamayı kabul etsem bile max sakin olacağı 1 ay sonra yine başa dönecekAnnenizin de görümcenizden farkı yok.
Size o...pu, kardeşinize g.....t diyecek kadar annelik vasfından uzak biri.
Yalnızlık bunlarla yaşamaktan iyidir
Aynen öyle yapıyor. Kendi evimde kalıyorum nerede kalayım. Sonuç olarak burası benim evim. Eşim 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkmayı teklif etti ama kabul etmedim. Bu evde kalmayalım çıkalım otelde kalalım dedi onu da kabul etmedim. Bu evi bırakıp gitmesi gereken ben değilim ki. Ha gideceğim o ayrı ama böyle apar topar değilTüm yasadiklarina o kadar icten üzülüyorum ki. Kac gündür ne yaptın, nerede kalıyorsun? Kv nerede? Yüzsüz yüzsüz oturup sıgarasını tüttürüyordur kesin.
Çalışıyor musun. Boşanırsan ailenin yanına dönme gerçekten. Ailen aile değil çünküMaalesef nasıl bir bilinçaltı var bilmiyorum şimdi de ister ayrıl ister ayrılma senin yerin benim yanım ayrı evi unut diyor. Ama onlarla yaşamayı kabul etsem bile max sakin olacağı 1 ay sonra yine başa dönecek
Bir Umut dedim işte. Yine son kez de olsa konuşayım. Ama tabi ki umduğumu bulamadım. Bu kez küfürler hakaretler etmediler ancak vicdan yaptırmaya çalışarak vazgeçirmeye çalıştılar. Aslına bakarsanız korkuyorum. İstanbul gibi bir yerde maddi olarak geçinebilir miyim. Şuan işsizim ama gerekirse it gibi çalışırım afedersiniz. Evi kuzenime yakın tutacağım bugün bakındım 850-950 arası evler var. Elimdeki para 12.000 evi halletsem yatacak bir yatak koysam yeter. Sonrasında hemen bir işe girip kalan eşyaları yavaş yavaş hallederim. Bu evdeki eşyaları satacağım kaç para ederse etsin. Alacağım kişisel eşyalar ve bir kaç ufak elektronik ev eşyası.N nyks arkanda bir aile aradığını ,evliliği de kendi aileni kurma cabasi olarak gerceklestirdigini biliyorum ama bu adam dogru kisi degil.Anan baban da sen küçükken koydular seni bir yetiştirme yurduna ,kaçtılar gittiler varsay...Bazi mücadeleleri kendin vermelisin.Artik korunmaya muhtac bir kiz cocugu da degilsin.Kredi yurtlar kurumunda kalırken ogretmenlik okuyan bir arkadaş vardı liseden beri yatılı okuyordu ve ailesinden ne maddi ne de manevi bir desteği yoktu...hafta sonlari gidecek bir yeri /harcayacak parasi olmadigi icin binerdi otobüse gittigi son duraga kadar gidip donerdi yurda....başka bir arkadaşım tarikat yurdunda kalmayı istemedi diye ailesi tarafından reddedildi ve İstanbul'da maddi hiçbir desteği olmadan okulunu bitirdi.Simdi yanında insanların çalıştığı bir psikolojik danışma merkezi var.Sen tek başına bir hayat inşaa etmekten korkup sırtında kırk kişiyi taşıyorsun!! At sırtında ki yükleri
Umarım doğru yapıyorsundur. Ama o da aynı senin düşündüklerini düşünüyor burası benim evim diyor. Eline çok büyük bir koz geçti boşanmayacaksan ne yap ne et o evden çık.Aynen öyle yapıyor. Kendi evimde kalıyorum nerede kalayım. Sonuç olarak burası benim evim. Eşim 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkmayı teklif etti ama kabul etmedim. Bu evde kalmayalım çıkalım otelde kalalım dedi onu da kabul etmedim. Bu evi bırakıp gitmesi gereken ben değilim ki. Ha gideceğim o ayrı ama böyle apar topar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?