- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Araba konusunda karar verebilmiş değilim aslına bakarsanız evlenirken çektiğim krediler daha sonrasında ki ödediğim kredi kart borçları derken zaten toplasam bir araba parası ediyor eve yaptığım büyük harcamalar. Yasal hakkımı perşembe avukata soracağım en iyi o aydınlatır tamamı olmasa bile yarısınu almak istiyorum zaman zaman düşününce
Yapmadı işte karşılık olarak o da küfür etti yalnızca. Yahu bende kan gövdeyi götürsün istemem ancak ne bileyim anlatamıyorum.
Bundan sonrası için de o aileden olan biri ile bal da olsa şeker de olsa asla yüzyüze bakmak istemiyorum eşim dahi olsa.
Eşim önce tamam demişti sonra boşanmam dedi. Sonra öldürürüm kendimi dedi. Arkadaşlarımız ayrı eve geçin bir kaç ay bak olmazsa koyarsın kapıya sıfırdan kurduğunuz evde oturursun tek başına diyor.Eşiniz boşanmaya karar verdiğinizi biliyor mu? Araba konusunda o ne diyor? Bilmiyorsa, bence önce avukatla konuşup, maddi haklarınızı öğrenin. Umarım anlaşmalı olarak kolayca boşanırsınız. Ama işi yokuşa sürerlerse de bence hiçbir hakkınızdan vazgeçmeyin, adalet yerini bulsun.
Fiziksel şiddet bana göre değil maalesef. Yapamam ki. Onlara en büyük cezayı arabayı vermeyerek yapacağım. O ettikleri hakaretler için araba peşinde süründüreceğim onlarıSen o görümceyi yolmadan boşanma ya .. Ben çatladm burda , o.kadar küfür etmiş bi daha alt kata neyi konuşmaya iniyosunuz
Benim aklım gibi yazdıklarım da karışık o yüzden oldu sanırım. Bu miras kalmadan önce eşim bana kredi çektirip araba aldırmak istiyordu ben kabul etmedim. Sonra blöf yapıp boşayacağını söyledi. Ben blöfü yemedim. Kredi de çekmedim. Sonra miras kaldı araba alındı derken 1 sene geçmeden mirasla alınan arabayı satıp benim kredi çekip daha yüksek bir model almayı teklif etti sürekli. Yine krediyi kabul etmedim. Bu sefer çalıştığı yerden içeriden avans alıp bir şekilde mutlaka o aracı yükselteceğini söyledi derken bu olaylar oldu
Ailenin sözleri önemli mi? Onlar sana aile oldular mı da akıl veriyorlar. Aile dediğin dayak küfür hakaret midir?Eşim önce tamam demişti sonra boşanmam dedi. Sonra öldürürüm kendimi dedi. Arkadaşlarımız ayrı eve geçin bir kaç ay bak olmazsa koyarsın kapıya sıfırdan kurduğunuz evde oturursun tek başına diyor.
Annemlerden geldim şimdi. Onlarda bir şans daha ver diyor. Hep biz mi üzülücez ben 3-4 senede bir seni mi evlendiricem diyor. Evet seni evden kovduk ama sen bizi çok bunalttın diyor. Saatinde gelip gitmedin bu eve diyor.
Boşansan bile ayrı ev asla olmaz diyor.
Diyorlar da diyorlar.
Eşim ev bakalım hemen çıkalım burdan taşınalım diyor
Adamın yüzüne de annemlerin yüzüne de sevmiyorum istemiyorum artık kendi hayatıma bakmak istiyorum diyorum. Sonra çok pişman olacaksın diyor annem.
Birebir aynı şeyleri düşünüyorum.Valla ayri evede ciksan bir gun hap icip arar birgun bileklerimi kesicem diye gee 3,5 de telden arayip tehdit ederek arar defalarca yazdim kadin HASTA belkide uzmana gosterseler yatiralim denilebilecek potansiyelde
Sonra tekrar kisir dongu depresyonda bir koca sen sebep oldunlar anam kendini oldurmek istedi biraz bize gelsin anamin evine su lazim bu lazim para cek kredi cek kendi evimizde bu eksik ayranimiz yok icmeye ama atliyla gidelim wc ye muhabbetleri
Sen bunlari bizden iyi biliyorsun benim buradan bakinca gordugum tek sey suan vazgecmeye hazir yeni eve ikna olmaya meyilli 2 ay sesi cikmayan bir nkys ve sonra patlak veren bir baska olayla yine bosanma gundemi
Ha simdimi sonrami onada kendin karar verirsin kacinilmaz son cok belli
Birak artik kendi ailenide sen yine bir dal diye bakiyorsun ama bu insanlar seni o...nidalariyla yerde surumusler agzindan kan gelene kadarda siddet uygulasmislardi eve geciktin diye yanlis hatirlamiyorsam sirf baslarindan git diye simdi dal uzatirlarmi bir dusun dahada siddeti artiracaklar ora burdan iyi diyip gidesin diye
Tekim nasil yaparim ne yaparim kendin olc tart ailenede bulasmadan kac
Arabaya normalde hak derim cok yanasmam seninde hakkin var altinlarin gitri dunya kredi ile kv ye ev dizdin maasi sigarasina harcligina yatirdin altini alamayacaksin esyalarda 2. El bes para etmez kendi masrafin kadarini talep et al en azindan birkac aylik kiran olur kuru ekmek yer su icer ama huzuru bulursun
Allah yardimcin olsun kendi annenede vicdan merhamet versin hani derlerya can vermek ben bu tarz konularda hep bunu dusunurum kv vb ibsanlar nasil teslim edecekler acaba o ruhlarini
+15000000000Kızına “O ... mu olacaksın” deyip yerlerde sürükleten, kocasını arayıp “gel bunu al” diyen annenin ilişkiler konusunda verdiği tavsiyelere güvenmemek lazım. İlişkiler konusunda kendi çok bilse böyle yapmazdı değil mi? Ben daha önce de demiştim sanırım. Annenizden ilişkiler konusunda tavsiye almayın. İlla tavsiye alacaksanız iyi bir psikologdan tavsiye alın.
Zaten bir insanı boşanmaktan vaz geçirmek için söylenecek şey “pişman olursun”dur. İnsan en çok pişman olmaktan korkar. Ben şahsen pişman olacağınızı düşünmüyorum. 6. his vs değil, objektif olarak eldeki verilere bakıyorum. Fiziksel, maddi, manevi hiçbir ihtiyacınızın karşılanmadığı bir evliliğiniz var (Kayınvalidenizle yaşayıp, devamlı diken üstünde olduğunuzdan ve eşiniz geçmişte sizi çok üzüp kendinden soğuttuğundan dolayı, muhtemelen fiziksel konularda da çok mutlu olmadığınızı düşünüyorum)
E hangi konudan dolayı pişman olacakmışsınız? Neyi kaybedecekmişsiniz? X’in sorumsuz lüks harcamalarını sizin sayenizde ödemesini mi? İşten gelip kayınvalidenizin kirli bıraktığı tuvaleti ovmayı mı? Bayramlarda kayınvalidenizin elini öpüp, görümcenize sarılma ihtimalini mi?
Ayrı eve çıksanız bu adam zaten sorunsuz, ayağını yorganına göre uzatamıyor, annesinin evine nasıl bakacak?
Ama şu da var. Ben de boşanınca mutsuz olma veya yeniden kötü bir evlilik yap a ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok sağlıksız bir benlik algısıyla ve rol modellerle büyümüşsünüz. Boşandıktan sonra veya hatta şimdiden, gerçekten mutlu olabilmeniz için bence terapi görüp, geçmişin izlerinden kurtulup, kendinizi gerçekten sevmeye başlamanız lazım.
Hayır değil tabi ki ben yalnızca herkesin ne dediğini de burada paylaşmak istedim.Ailenin sözleri önemli mi? Onlar sana aile oldular mı da akıl veriyorlar. Aile dediğin dayak küfür hakaret midir?
Nyks daha önceki konularında da uzun uzun konuştuk. Nasıl olsa bu adam yine ikna eder diye bu konuna yazmamıştım. Gerçekten ailenle birlikte seni yumuşatmaya başlamışlar. Kötülüğü kendine yapıyorsun. Boşanmış,dayakçı ailesiyle az görüşen bekar, yalnız yaşayan bir kadın olmak mevcut durumundan daha mı kötü sence?
Ben bu adamdan uzun zamandır boşanmayı düşünüyordum zaten. Buradakiler ve siz de biliyorsunuz. Ama bir kere yapmaya kalktım annem patronunu mu ayarttın kimi ayarttın ayrı evi eve daha rahat erkek almak için istiyorsun diye bir sürü hakaretler etmişti. Yani bu insanlar hiç bir zaman zaten yanımda olmadılar ki. Şimdi ne beklediysem.Kızına “O ... mu olacaksın” deyip yerlerde sürükleten, kocasını arayıp “gel bunu al” diyen annenin ilişkiler konusunda verdiği tavsiyelere güvenmemek lazım. İlişkiler konusunda kendi çok bilse böyle yapmazdı değil mi? Ben daha önce de demiştim sanırım. Annenizden ilişkiler konusunda tavsiye almayın. İlla tavsiye alacaksanız iyi bir psikologdan tavsiye alın.
Zaten bir insanı boşanmaktan vaz geçirmek için söylenecek şey “pişman olursun”dur. İnsan en çok pişman olmaktan korkar. Ben şahsen pişman olacağınızı düşünmüyorum. 6. his vs değil, objektif olarak eldeki verilere bakıyorum. Fiziksel, maddi, manevi hiçbir ihtiyacınızın karşılanmadığı bir evliliğiniz var (Kayınvalidenizle yaşayıp, devamlı diken üstünde olduğunuzdan ve eşiniz geçmişte sizi çok üzüp kendinden soğuttuğundan dolayı, muhtemelen fiziksel konularda da çok mutlu olmadığınızı düşünüyorum)
E hangi konudan dolayı pişman olacakmışsınız? Neyi kaybedecekmişsiniz? X’in sorumsuz lüks harcamalarını sizin sayenizde ödemesini mi? İşten gelip kayınvalidenizin kirli bıraktığı tuvaleti ovmayı mı? Bayramlarda kayınvalidenizin elini öpüp, görümcenize sarılma ihtimalini mi?
Ayrı eve çıksanız bu adam zaten sorunsuz, ayağını yorganına göre uzatamıyor, annesinin evine nasıl bakacak?
Ama şu da var. Ben de boşanınca mutsuz olma veya yeniden kötü bir evlilik yap a ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok sağlıksız bir benlik algısıyla ve rol modellerle büyümüşsünüz. Boşandıktan sonra veya hatta şimdiden, gerçekten mutlu olabilmeniz için bence terapi görüp, geçmişin izlerinden kurtulup, kendinizi gerçekten sevmeye başlamanız lazım.
Ne kadar iğrenç bir ailesiniz!Hayatımda bukadar terbiyesiz insanı birarada görmedim.Günaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.
Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.
Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.
Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.
Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.
Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.
Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.
Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.
Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.
Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.
Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.
Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.
Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.
Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;
Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...
Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.
Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.
Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle
Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.
Şimdi lütfen bana yardımcı olun.
Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.
Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.
Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.
Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.
Kardeşin ile ilgili olay ne? Neden okuyamiyacakmis kardeşin senin yüzünden?[/QUOTE][QUOTE="Nyks-, post: 58051688, member: 634241"
Onlara yük olmayacağımı da söyledim. Hatta çok param olursa yardım da edeceğimi. Ama onlar beni sıkıştırmaya devam etti. Kardeşin senin yüzünden okumayacak geleceğini mahvettin bile dediler. Ki kardeşim canımdır. Ona neden zarar vereyim
Katılıyorum boşanıp düzgün bir psikoloğa gitmeniz gerekiyorAma şu da var. Ben de boşanınca mutsuz olma veya yeniden kötü bir evlilik yap a ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok sağlıksız bir benlik algısıyla ve rol modellerle büyümüşsünüz. Boşandıktan sonra veya hatta şimdiden, gerçekten mutlu olabilmeniz için bence terapi görüp, geçmişin izlerinden kurtulup, kendinizi gerçekten sevmeye başlamanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?