Yalvarırım bir bakın

Halamdan biliyorum, arabasını verdi ama çokkkk pişman oldu. O an aman gözüm görmesin dedi ama sonradan keşke alsaymışım, dini imanı para olan insanı sadece para üzer demişti, çok haklı bence avukata danışın ve tüm maddi haklarınızı söke söke alın bence. Size manevi verdikleri zararları karşılamak için zaten ne verseler yetmez , bari maddi olarak canları acısın.

Vazgeçecek olduğunuzda, arkanızdan haha arabayı da aldık diye sevinmelerini (ve bilimum kötü kelimelerini) göz önüne getirin ve asla vazgeçmeyin.

Bizim içimiz soğur burda inanın çok dolduk size yapılanlara.

Eşiniz boşanmaya karar verdiğinizi biliyor mu? Araba konusunda o ne diyor? Bilmiyorsa, bence önce avukatla konuşup, maddi haklarınızı öğrenin. Umarım anlaşmalı olarak kolayca boşanırsınız. Ama işi yokuşa sürerlerse de bence hiçbir hakkınızdan vazgeçmeyin, adalet yerini bulsun.

Eşim önce tamam demişti sonra boşanmam dedi. Sonra öldürürüm kendimi dedi. Arkadaşlarımız ayrı eve geçin bir kaç ay bak olmazsa koyarsın kapıya sıfırdan kurduğunuz evde oturursun tek başına diyor.

Annemlerden geldim şimdi. Onlarda bir şans daha ver diyor. Hep biz mi üzülücez ben 3-4 senede bir seni mi evlendiricem diyor. Evet seni evden kovduk ama sen bizi çok bunalttın diyor. Saatinde gelip gitmedin bu eve diyor.

Boşansan bile ayrı ev asla olmaz diyor.

Diyorlar da diyorlar.

Eşim ev bakalım hemen çıkalım burdan taşınalım diyor

Adamın yüzüne de annemlerin yüzüne de sevmiyorum istemiyorum artık kendi hayatıma bakmak istiyorum diyorum. Sonra çok pişman olacaksın diyor annem.

Sen o görümceyi yolmadan boşanma ya .. Ben çatladm burda , o.kadar küfür etmiş bi daha alt kata neyi konuşmaya iniyosunuz

Sen o görümceyi yolmadan boşanma ya .. Ben çatladm burda , o.kadar küfür etmiş bi daha alt kata neyi konuşmaya iniyosunuz
Fiziksel şiddet bana göre değil maalesef. Yapamam ki. Onlara en büyük cezayı arabayı vermeyerek yapacağım. O ettikleri hakaretler için araba peşinde süründüreceğim onları

Nyks, ben senin eşinden boşanacağını düşünmüyorum. Hala görümceni karşılık verdin diye seni hatalı görmesi çok abuk.
Eski konularını da biliyorum. Annen seninle ilgili daha fazla problemle uğraşmak istemiyor,kocanın yanında onun için dert olmaktan çıkıyorsun sözümona. Annen başta olmak üzere kimsenin seni düşündüğü yok. Eşin de o gün abla ve kuzene uyup seni dövmedi diye iyi bir koca denilemez bence.
İlk konularında kendi düzenin için para biriktirme kararı almıştın,hala biriktiriyor musun bilmiyorum ama bu evliliğe devam edersen(kv olmadan dahi) daha kötülerine kendini hazırla ve para biriktirmeye devam et lütfen. Annenden de destek umudunu kes bence:/

Siz eşinizle ayrı eve çıksanız bile o kayınvalide varken size ayrı evde de huzur vermez ki onceki konuları okuyunca eşinizin böyle.bir seyi haketmedigi de çok ortada.. ayrılın ,kurtulun üzerinizdeki yükten..

Sen bu insanlara o kadar muhtaç misin ya. Ayrılsa ilk o olaylar olduğunda ayrılmalıydin. Sen kayinvalide ile yaşamak zorunda değilsin. Çok istiyorsa alsın görümce götürsün anasını evine.

Valla ayri evede ciksan bir gun hap icip arar birgun bileklerimi kesicem diye gee 3,5 de telden arayip tehdit ederek arar defalarca yazdim kadin HASTA belkide uzmana gosterseler yatiralim denilebilecek potansiyelde

Sonra tekrar kisir dongu depresyonda bir koca sen sebep oldunlar anam kendini oldurmek istedi biraz bize gelsin anamin evine su lazim bu lazim para cek kredi cek kendi evimizde bu eksik ayranimiz yok icmeye ama atliyla gidelim wc ye muhabbetleri

Sen bunlari bizden iyi biliyorsun benim buradan bakinca gordugum tek sey suan vazgecmeye hazir yeni eve ikna olmaya meyilli 2 ay sesi cikmayan bir nkys ve sonra patlak veren bir baska olayla yine bosanma gundemi

Ha simdimi sonrami onada kendin karar verirsin kacinilmaz son cok belli

Birak artik kendi ailenide sen yine bir dal diye bakiyorsun ama bu insanlar seni o...nidalariyla yerde surumusler agzindan kan gelene kadarda siddet uygulasmislardi eve geciktin diye yanlis hatirlamiyorsam sirf baslarindan git diye simdi dal uzatirlarmi bir dusun dahada siddeti artiracaklar ora burdan iyi diyip gidesin diye

Tekim nasil yaparim ne yaparim kendin olc tart ailenede bulasmadan kac
Arabaya normalde hak derim cok yanasmam seninde hakkin var altinlarin gitri dunya kredi ile kv ye ev dizdin maasi sigarasina harcligina yatirdin altini alamayacaksin esyalarda 2. El bes para etmez kendi masrafin kadarini talep et al en azindan birkac aylik kiran olur kuru ekmek yer su icer ama huzuru bulursun

Allah yardimcin olsun kendi annenede vicdan merhamet versin hani derlerya can vermek ben bu tarz konularda hep bunu dusunurum kv vb ibsanlar nasil teslim edecekler acaba o ruhlarini

Ailenin sözleri önemli mi? Onlar sana aile oldular mı da akıl veriyorlar. Aile dediğin dayak küfür hakaret midir?

Nyks daha önceki konularında da uzun uzun konuştuk. Nasıl olsa bu adam yine ikna eder diye bu konuna yazmamıştım. Gerçekten ailenle birlikte seni yumuşatmaya başlamışlar. Kötülüğü kendine yapıyorsun. Boşanmış,dayakçı ailesiyle az görüşen bekar, yalnız yaşayan bir kadın olmak mevcut durumundan daha mı kötü sence?

Son düzenleme:
Adamın yüzüne de annemlerin yüzüne de sevmiyorum istemiyorum artık kendi hayatıma bakmak istiyorum diyorum. Sonra çok pişman olacaksın diyor annem.

Kızına “O ... mu olacaksın” deyip yerlerde sürükleten, kocasını arayıp “gel bunu al” diyen annenin ilişkiler konusunda verdiği tavsiyelere güvenmemek lazım. İlişkiler konusunda kendi çok bilse böyle yapmazdı değil mi? Ben daha önce de demiştim sanırım. Annenizden ilişkiler konusunda tavsiye almayın. İlla tavsiye alacaksanız iyi bir psikologdan tavsiye alın.

Zaten bir insanı boşanmaktan vaz geçirmek için söylenecek şey “pişman olursun”dur. İnsan en çok pişman olmaktan korkar. Ben şahsen pişman olacağınızı düşünmüyorum. 6. his vs değil, objektif olarak eldeki verilere bakıyorum. Fiziksel, maddi, manevi hiçbir ihtiyacınızın karşılanmadığı bir evliliğiniz var (Kayınvalidenizle yaşayıp, devamlı diken üstünde olduğunuzdan ve eşiniz geçmişte sizi çok üzüp kendinden soğuttuğundan dolayı, muhtemelen fiziksel konularda da çok mutlu olmadığınızı düşünüyorum)

E hangi konudan dolayı pişman olacakmışsınız? Neyi kaybedecekmişsiniz? X’in sorumsuz lüks harcamalarını sizin sayenizde ödemesini mi? İşten gelip kayınvalidenizin kirli bıraktığı tuvaleti ovmayı mı? Bayramlarda kayınvalidenizin elini öpüp, görümcenize sarılma ihtimalini mi?

Ayrı eve çıksanız bu adam zaten sorunsuz, ayağını yorganına göre uzatamıyor, annesinin evine nasıl bakacak?

Ama şu da var. Ben de boşanınca mutsuz olma veya yeniden kötü bir evlilik yap a ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok sağlıksız bir benlik algısıyla ve rol modellerle büyümüşsünüz. Boşandıktan sonra veya hatta şimdiden, gerçekten mutlu olabilmeniz için bence terapi görüp, geçmişin izlerinden kurtulup, kendinizi gerçekten sevmeye başlamanız lazım.

Birebir aynı şeyleri düşünüyorum.

+15000000000

Hayır değil tabi ki ben yalnızca herkesin ne dediğini de burada paylaşmak istedim.

Ailem de beni üzmüş ama önce ben onları üzmüşüm. Eve geç gelmişim. Tasvip etmedikleri ilişkiler yaşamışım. Vs vs.
Ben fikrimden caymış değilim. Bugün avukata gideceğim. Benim onlarla konuşma sebebim belki sorgusuz sualsiz yanımda olurlar fikriydi. Ama olmadı.

Benim şimdi yapacağım şey onlara danışmadan yapmak istediğimi yapmak. Yani ne yapayım. Bu sinir harbi ile kimseyi ikna edemedim diye bu adamla devam edip yaşananları unutmayıp öleyim mi?

Onlara yük olmayacağımı da söyledim. Hatta çok param olursa yardım da edeceğimi. Ama onlar beni sıkıştırmaya devam etti. Kardeşin senin yüzünden okumayacak geleceğini mahvettin bile dediler. Ki kardeşim canımdır. Ona neden zarar vereyim

Ben bu adamdan uzun zamandır boşanmayı düşünüyordum zaten. Buradakiler ve siz de biliyorsunuz. Ama bir kere yapmaya kalktım annem patronunu mu ayarttın kimi ayarttın ayrı evi eve daha rahat erkek almak için istiyorsun diye bir sürü hakaretler etmişti. Yani bu insanlar hiç bir zaman zaten yanımda olmadılar ki. Şimdi ne beklediysem.

Ne kadar iğrenç bir ailesiniz!Hayatımda bukadar terbiyesiz insanı birarada görmedim.

[QUOTE="Nyks-, post: 58051688, member: 634241"
Onlara yük olmayacağımı da söyledim. Hatta çok param olursa yardım da edeceğimi. Ama onlar beni sıkıştırmaya devam etti. Kardeşin senin yüzünden okumayacak geleceğini mahvettin bile dediler. Ki kardeşim canımdır. Ona neden zarar vereyim[/QUOTE]
Kardeşin ile ilgili olay ne? Neden okuyamiyacakmis kardeşin senin yüzünden?

Kardeşin ile ilgili olay ne? Neden okuyamiyacakmis kardeşin senin yüzünden?[/QUOTE]
Annemler de çok huzursuzmuş. Kardeşim etkileniyormuş. Bu senede üniversite falan kazanamamzmış bu gidişle. Yani o da benim yüzümden

Katılıyorum boşanıp düzgün bir psikoloğa gitmeniz gerekiyor
kendi kendinizi sevmeniz,değer vermeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…