Yalvarırım bir bakın

Bu nasil bir aile? Nasil insanlar?
Esin seviyesini bozmamis anlattigin kadariyla, hatta senin yaninda durmus.
Aile ile tum iletisi kesmek hatta mumkunse sehir degistirmek en iyisi.

bır dakıka sımdı gordum
esın yanında olmadı mı ?
esın yanında degılse bosan gıtsın ugrastıgına degmez
Bana bunları söyleyen ablasını evden kovmakla ateşi körüklediğimi ve yanlış yaptığımı söylüyor. Arabanın benim üzerime olduğunu söylemekte hataymış

seni o kadar iyi anlıyorumki insanın kendi ailesinden yaralanması bambaşka bişey. ama şunu anladım aileylr bile olsa olmayınca olmuyor. tabi aile diye insan daha fazla kredi veriyor ama o da bi yere kadar . seni gerçektwn üzüyorlarsa görüşmemelisin. hayat çok kısa herkes ama herkes çok bencil kimse iyilikten güzellikten anlamıyor. o yüzden artık kendini düşün konu sahibi

Niye oldu bunlar ve siz neden bu kadar sessizsiniz?

Bence ailenizin yanına gidip o konuşmayı yapmanıza gerek yok. Ne söyleyecekseniz telefonda söyleyebilirsiniz. Boşanmak ve ayrı eve çıkmak için onların desteğine, iznine ihtiyacınız yok.

Biliyorum, belki destek olurlar diye düşünüyorsunuz, içten içe umuyorsunuz, ama bence daha çok yara almanıza sebep olacaklar. Şu an az da olsa bir enerjiniz var, boşanmaya gücünüz var. Size psikolojik şiddet uygulayıp o enerjinizi de tüketecekler diye korkuyorum.

Bir de, en son bu konuşmayı yapmaya gittiğinizde sizi yerlerde sürüklemişlerdi. Ya tarih tekerrür ederse? Etmeyeceğinin garantisi var mı? Gitmediniz diye kızarlarsa, “en son bu sebeple geldiğimde böyle böyle yapmıştınız. O zaman ayrılsam ömrümden şu kadar sene kurtarmış olacaktım, bu küfürleri işitmeyecektim. Yine gelip, aynı şeyleri yaşamak istemedim” dersiniz.

Son düzenleme:
Eski konularina baktim. Kayinvalide ile ayni evde yasiyormussunuz. Sinradan ayri bir eve mi ciktiniz? Mayis ayindaki konunuzda onlarla beraber yasadiginizi yazmissiniz.
Araba aslinda kayinvalideninmis. Kayinvalide kizina (kizinin esinden dolayi) vermemek icin arabayi oglunun uzerine devretmek istemis ancak sizin esinizin banka borclarindan dolayi araba sizin uzerinize devrolmus ve bunu sanirim kayinvalideye haber vermeden yaptiniz. Arabayi kayinvalideye birakin.
Ayni evde iseniz ayri eve cikin. Bosanin ya da bosanmayin diyemem.

Araba konusunu bilmiyorum, avukata sormanız lazım. O gün o meblağda parayı bankadan çektiklerini, o miktarın miras olduğunu vs vs ispatlarlar. Yani o arabanın miras parası olduğu ispatlanır da hakim demez mi “ne diye gelinin üzerine aldınız” diye? Bilemedim, avukata sorun.

Eşinizin üzerine de araba vardı? O ne oldu? Kredisine siz de katkıda bulundunuz. Mobilyalar var, kayınvalidenizin odasındaki kanepeye kadar siz almıştınız. Onların faturaları duruyor mu? Kullanmasanız bile ihtiyacı olan birine verirsiniz. Düğünden altın, takı vs kaldı mı? Hepsini ayrıntılarıyla avukatla konuşup, anlaşmalı boşanma protokolüne ekletin.

Mirastan gelen para ile alindigina dair banka dekontu ve sahitlerle o arabanin kayinvalideye ait oldugu ispatlanir. Arabada hak iddia edemez. Kendi arabalari da evlilik suresince alindi ise esinin arabasinda hak iddia edebilir, eger ki evlendikten sonra alindi ise. Takilar esi ya da kv de de ise taki davasi acabilir. Calismiyorsa nafaka talep edebilir. Tazminat talep edebilir. Ama mirastan gelen para ile alinan araba konusunda hic bir hak iddia edemez evet.
Keske kavga ciktiginda polis cagirilsa miydi? Zaten yeterince rezil olunmus ama en azindan tutanak olsa idi kv ve gorumceye hakaret davasi acilabilirdi.

Miras kalınca araba için kredi çekilmedi. Miras parası ile halledildi. Takı kalmadı sadece 1 bileziğim var. Oda düğünde değil sonradan yapıldı. Ben evlenirken kredi çekmiştim

Miras kalınca araba için kredi çekilmedi. Miras parası ile halledildi. Takı kalmadı sadece 1 bileziğim var. Oda düğünde değil sonradan yapıldı. Ben evlenirken kredi çekmiştim
Takilarla borc mu kapandi? O zaman taki davasi acabilirsiniz. Cunku taki kadinindir. Dugun cd sini delil olarak mahkemeye sunabilirsiniz.

Miras parasıyla konu sahibinin eşine araba alınsa konu sahibi hak iddia edemezdi ama araba kendi üzerine. Yani mantıken miras parası da olsa kayınvalide o parayla istediğine ev, araba, mücevher alır, hibe eder. Sanki kayınvalide o parayla gidip gelinine araba almış gibi görünüyor. Atıyorum komşusuna da alabilirdi. Ama komşusunun kocasından boşanırken gidip ona alınan hediye arabayı iade etmesi beklenmezdi.

Sahitlerle ispat edebilir. Borclar yuzunden boyle birsey yaptik falan diye. Yine de avukata sormak lazim. Ben sizin dusundugunuz gibi dusunmemistim. Cunku hibe etmemis. Kurnazlik etmis akili sira.

İyi de o arabanın taksidini bir süre ödedi. O sırada siz de çalıştınız, eve katkıda bulundunuz. Araba için miras parası gelene kadar atıyorum 20 bin TL ödendiyse, yarısında sizin payınız var. Avukata bir sorun.

Hayır yanlış bilgi vermek istemem ben o arabanın sadece kaskosunu sigortasını ödedim. Alım aşamasında herhangi bir ödeme yapmadım

Kvdeme kalan 45.000 tlnin 35i ile alındı o araba nakit

Hayır yanlış bilgi vermek istemem ben o arabanın sadece kaskosunu sigortasını ödedim. Alım aşamasında herhangi bir ödeme yapmadım

Bilmiyorum da sizin bir şeyler almanız lazım. Tüm bu yaşadıklarınız için eşinizin size bir tazminat ödemesi gerekiyor.

Yıllardır maaşından kat kat fazla harcamalarını sizin de katkınızla finanse etti. Sizin kredi çekip yaptığınız düğünden gelen altınlar onlar için harcandı. Annesinin aylık sigara parasını bile sizin katkılarınızla sağladı. İşten geldiğinizde annesine ve kendine baktırdı, temizlikçilik yaptırdı.

Şimdi sizin çektiğiniz krediyle alınan mobilyaları vs her şeyi ona ve annesine bırakıp gitmezsiniz umarım.

Kocan senden yana olmus eger seni seviyorsa sende onu seviyorsan berber dahada kenetlenin onlara en iyi ders kocanizin sizin yaninda olmasidir eger imkaniniz varsa sehir degistirin ve irtibatida kesin gorumceniz sizin anlatiminiz ile igrenc seviyesiz bir kadinmis yuz goz olmaya degmez baktiniz araba diyolar satin koyun parasini bankaya

Kvdeme kalan 45.000 tlnin 35i ile alındı o araba nakit

Hayır, daha miras gelmeden, eşinizin kredisini ödediği arabadan bahsediyorum. Hani onu satıp daha lüksünü almak istiyordu, size baskı yapıyordu. Eşinizin o beğenmeyip değiştirmek istediği arabayı sormuştum.

Ya resmen kanım dondu okurken. Bu kadar kötü kalpli saygı nedir bilmez insanlarla hayat geçmez. Eşini seviyorsan gidin onlardan uzaklara o da kurtulsun yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…