Yalvarırım bir bakın

Araba ona miras yoluyla kaldıysa siz hiç bir hak talep edemezsiniz.
Para kalmıştı aslında ona sonra eşim araba aldı. Annesine maaş bağlatabilmek için ve eşimin de çok borcu olup araba haczedilebileceği için benim üzerime verildi

Bı kavga anı ve hakaretlere ugramissiniz, kesinlikle yasal, birkaç yerde yedekleyip saklayin...

Yasal olmayan ses kayıtlarında var ama sizinki o islcerikte degil
Küfür çok net duyuluyor ama bana değil eşim üzerinden bana ediliyor. Yasal süreci nedir bilemiyorum

kocanı boşama ama elindekilerle polise git
eşine söylersen elindekileri siler bu yüzden gidip polisten yardım iste
ama elindeki kayıtlarda eşinin de hakaretleri vs. var ise eşinde biraz para öder (yani ceza)

Para kalmıştı aslında ona sonra eşim araba aldı. Annesine maaş bağlatabilmek için ve eşimin de çok borcu olup araba haczedilebileceği için benim üzerime verildi
Bence bu durumda miras malı olduğunu ispatlayamazlar, sakın arabayı verme... çektiklerine say

kocanı boşama ama elindekilerle polise git
eşine söylersen elindekileri siler bu yüzden gidip polisten yardım iste
ama elindeki kayıtlarda eşinin de hakaretleri vs. var ise eşinde biraz para öder (yani ceza)
Eşim hiç birşey ödemez. Ödeyecek olsa yıllardır kendi borcunu öderdi. Oda hacize düşer maaşından tahsil edilir

Görümcen ve kuzeni KV onların başına kalacak diye bu cirkefligi yapıyor.Daha da yaparlar haberin olsun.Elin kızı olarak sen yıllarca KV ile yaşarsın ama elin oğlu olan damat çocuguna baktirmadigi sürece KV evine sokmaz .

Hakaret ettikleri için maddi manevi tazminat davası açın. Arabayı verin miras yoluyla alınmış arabada zaten hakkınız yok. Oğullarını da boşuyorsunuz zaten.

Önceki konularını da biliyorum. Bazı arkadaşlar da söylemiş; geç bile kaldın. Ama sonuçta geç olsun güç olmasın denir. O hesap seninki de. Eğer araba senin üzerineyse sat, parasını da güvendiğin birine ver bence. Ama o arabanın senin üzerine nasıl geçtiği de önemli, para verdin mi, belgen var mı vs. Avukat arkadaşlar daha çok yardımcı olur tabii.

O görümcenin lafını da ona yedir lütfen, bir avukata danış, eğer ses kaydını kullanabileceksen kullan ve maddi manevi tazminat talep et. Sonuna kadar bıkmadan git lütfen. Çok iğrenç bir aile, bağının kalmasını istememen çok doğal. Allah kolaylık versin bu süreçte sana.

Bence bu durumda miras malı olduğunu ispatlayamazlar, sakın arabayı verme... çektiklerine say
İspatlansa bile araba ile biraz canlarını sıkmak istiyorum çok düşkünler çünkü benim olduğu için benzin döküp yakacaklarına göre

Oturduğunuz ev kv nizin mı? Sizin mı? Mulk anlamında sormuyorum, evlenirken kv evine mi yerlestiniz, yoksa kv mi sizin yanınıza yerleşti?

Tamam da sen de kredi çekmişsin ellerine para vermişsin.O para değil sadece KV nin verdiği mi para

Back
X