Yalvarırım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende dürüst olmayı o kadar çok istiyorum ki keşke en başta anlatsaydım o zamanlar bu durumu hiç takmıyordum geçmiş geçmişte kaldı diyordum ama şu son zamanlarda öyle yapamıyorum bu beni mahvediyor

Yani evet kötüydü hatırladığım kadarıyla ama o kadar ötelemişim ki bu durumu nasıl bişey attığımı hatırlamıyorum o günlerden hatırladığım tek şey korku

Yaa amaan gerçekten takmayın. Sizde olan herkeste var. Bir daha böyle bir şey yaparsa şikayet edin.

Hesabınıza nasıl girilmeye çalışıyor?
Önce biri dondurduğum bir hesaba giriş yapmış ki bunun için mailimi bilmesi gerekli. Ötekinde ise giriş bağlantısı göndermişler yani girmeye çalışılmış ama şifreyi bilmediği için bağlantı göndermiş

Bende dürüst olmayı o kadar çok istiyorum ki keşke en başta anlatsaydım o zamanlar bu durumu hiç takmıyordum geçmiş geçmişte kaldı diyordum ama şu son zamanlarda öyle yapamıyorum bu beni mahvediyor
Anlatmanıza gerek yok ki bu sizin özeliniz korkularınızın gerçekmesi durumu için söyledim takıntınızı yenersiniz inşallah

Bir arkadaş aracılığıyla o benim ne kadar korktuğumu biliyordu direk gidip sormuş o da saçmalama benim eşim herşeyi karıştırır bu olay olduğunda küçüktük oldu bitti gibi şeyler söylemiş

Ben 14 iken o 18 yaşında idi

Ben de bir sefer dondurdum ve kendi kendine açılmış. Farkettim ki kapatırken aşağıda bir süre varmış o bitince geri açılıyormuş. Böyle bir şey belki. Diğerinde biri çalmaya çalışmıştır ne bileyim olabilir böyle şeyler. Her şeye paranoya yapmayın. Hiç bir şey sizden hayatınızdan önemli değil. Aman en fazla ne olacak insanların başına neler geliyor. Artık öyle fotoğraf göndermeye falan yemez kimsenin şeysi.
Sonuçta eskiden olan olmuş, kimsenin bunu yargılamaya hakkı yok. Kendinizi hırpalamayın şu olacak bu olacak diye, bu günü yaşayın.

Adam evlenmis sen zaten o zaman 14 yasindaymissin neden suan senle ugrassin. Hem cinsel birliktelik olmadi diyorsun bu kadar kendini hirpalayacak yok ben nisanlimi hak etmiyorum diye dramatize edecek ne var? Takinti yapmissin bence kendin icin bir psikolog yardimi al. Bu olaydan hicbirsey cikmaz nisanlina da soyleme zaten onu hic ilgilendirmez senin gecmisin.

arkadaşınız çok yanlış yapmış çomak sokmuş

Kendisi de evliymis.Eger size zarar vermeye kalkarsa kendi evliliği de biter. Yapcak olsaydı yapardı.Bence rahat olun ,unutun

Adam fotograflarinizi silmis yada silmemis ondan emin olamayiz. Ama belliki bu takinti seni daha da kotu bir psikolojiye sokacak ve evlendiginde de hep diken ustunde oturacaksin. Bence nisanlinla konusmalisin. En fazla nisanlini kaybedersin. Tamam cok seviyorsun kaybetmeyi goze alamiyor olabilirsin ama ömür boyu bu korkuyla yasamak cok daha kotudur bence.

Facebooksa gecici birbsureligine diye sebebi secersen bi sure sonra kendi kendine aciliyor bende de olmustu

Bu kurduklarin gercekten yasansa emin ol bu kadar panik yapmazsin cozum bulmaya cabalarsin.su an yasadigin korku saglikli dusunmeni engelliyor.unut gitsin,cevre degistir.yaptiysan da yaptin kimse akkasik degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…