- 24 Ocak 2021
- 12.974
- 29.791
- 548
- Konu Sahibi Kafayiyemisbirisi
-
Merhaba , bir süre sosyal medyanızı kapatın ve tel numaranızı değişin rahat edin , özelinizi ( nişan vs.) Sosyal medyada paylaşmayın, bu konuyu bilenlerle asla muhatap olmayın, mutlulugunuza adapte olun , kaygılanmayın, geçmiş geçmişte kaldıDirek konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Bu konuyu bilen biri size oyun oynuyor olabilir, bu tarz arkadaşlarınız varsa uzaklaşın, benim bir tanıdığımın en yakın akrabası face den eski erkek arkadaşına beğeniler yapmıştı arkadaşımın sayfasındanBir arkadaşım vesilesiyle öğrenmiştim zaten sildim demiş bende diyorum kendi kendime ya yıllar geçti yapacak adam yapmaz mı şimdiye kadar hesaplarımı kapatsam diyorum nişanlıma ulaşmaları hiçte zor değil o kişi çok yakın birisi
Sakın anlatma ...Bana karşı çok iyidir. Sürekli masum saf iyi biri olduğumu söyler. Zaten beni üzen yer burası. Biraz sinirlidir damarına basılırsa direk konuşmayı keser. aslında geçmişimle alakalı hiç bişey saklamadım ben ondan bu olay hariç. Keşke başta anlatsaydım belki umursamazdı ama şimdi anlatsam sakladığım için delirir belki beni terk eder diye korkuyorum.
siz 14 yaşındayken kendisi kaç yaşıındaydı aynı yaştamıydınız büyük müydüAile içi değil uzak akraba diyelim. Evet rızamla çektim ama bir yerde tehditte edildim çekmem için.
Fotoğraf çekildiğinde 14 yaşında idim.
Sosyal medya hesaplarını bir süreliğine dondur. Hattını değiştir, nişanlının instagram hesabına da ayarlardan sadece takipçiler mesaj atabilir olarak ayarla. O kişi seni tekrar tehdit ederse bunun cezasının olduğunu ve bu tehditlere devam ederse şikayette bulunacağını belirt.Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Annene söyleseydin bari. düpedüz çocuk istismarı. bu rezil insan kimbilir siz şikayet edip rezil olmadığı için bu saçmasapan işlerine devam etti belki de. unutmayın sizin rezil olacağınız bir şey yok.Aile içi değil uzak akraba diyelim. Evet rızamla çektim ama bir yerde tehditte edildim çekmem için.
Fotoğraf çekildiğinde 14 yaşında idim.
Psikologa gidin bu hiç sağlıklı değil.Ayrıca bu durum beni çok takıntılı hale getirdi. O kadar korkuyorum ki manyakça şeyler kurmaya başladım. Sürekli hesapları kontrol ediyorum deliricem
Devlette psikologa psikiyatri yönlendiriyor o da binde bir. İlaç yazıp yolluyorlar gerek yok.Beni bana anlattınız gerçekten psikoloğa gitmeyi istiyorum maddi imkanım yok devlette randevu yok. Eğer olsa koşarak gideceğim. Teşekkürler yorumunuz için
Olurmu öyle şey ne demek haketmiyorum.Herkes hata yapabilir tövbe edersin Allah kabul eder sakin ol.Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Canım öncelikle yaşadığın olaya geliştirdiğin korku kaynaklı takıntı haline getirmişsin her olayı bu nedenle bu duruma yoruyorsun.Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Bilmiyorum anlatmaya korkuyorumanladığım kadarıyla şartaj yoluyla istismara uğradın ve çok küçüktün. nişanlına başına gelen bu talihsizliği anlat ve kurtul, seni seven insan o durumunu anlayacaktır hatta anlamak zorunda. başına gelen şeyden ötürü seni kimse yargılayamaz. bu yükle tek başına yaşamayı bırak.
tehdit eden şahıs da bir halt yapamaz merak etme kendini yakmaya hevesi yoksa tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?