• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarırım yardım edin :(

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
ablalarım ölüyorum. ne ergenim ne de abartıyorum... erkek için yapılmaz demeyin. ölümü bile düşündüm. o kadar iyi biriydi ki burnumu bile o silerdi sarıldığım an dünya dursun isterdim onunla olmak benim için nimetti. çok sevdi beni biliyorum ayrıldık... sebebi yok ufak tartışmalar. her defasında 'gitme' diyen adam bana yol verdi canım canıyo kalp ağrısı derler ya kalbimde bi sancı var. gitme de bana dedim adisin serefsizsin hani bırakmayacaktın dedim en az 30 mesaj attım kendine gelmedi ne adamlıgını bıraktım ne erkekliğini bana agzını acıp sus bile demedi yazma artık beni öldürdün dedi... özür diledim dediklerim için güzel ayrıldık(nasıl güzel ayrılınıyosa artık) yarın son kez buluscaz bize gelecek tek olacagız. ben davet ettim, sarılıp ağlamak istiyorum dedim son kez görmeye gelicem dedi bitirsin istemiyorum. o da beni... sevmek birine baglanmak bana göre degilmiş dedi ben başıboş yaşamayı özlemişim ben cehennemime dönüyorum dedi boynumu yüzümü çizdim aglaya aglaya kanattım bagıra bagıra ciğerlerim sisene kadar agladım. nolur yardım edin bi yol, bi çare nolur

bence biraz oluruna bırak belli ki oda bunalmış ama sen ağır sözler sarfederek onu kendinden iyice uzaklaştırırsın..yapma !
biraz kendi haline bırak, azıcık ağır olmayı dene canım erkeklerin hoşuna gider böyle şeyler uzak tut kendini özlesin seni..

bence biraz oluruna bırak belli ki oda bunalmış ama sen ağır sözler sarfederek onu kendinden iyice uzaklaştırırsın..yapma !
biraz kendi haline bırak, azıcık ağır olmayı dene canım erkeklerin hoşuna gider böyle şeyler uzak tut kendini özlesin seni..
telaşlandım ondan dedim öyle sonra pişman oldum ben bu değilim çok utanıyorum özür dilerim dedim o da biliyorum ondan sana bi şey demedim kendin yazmadın sinirle yazdın dedi :(

telaşlandım ondan dedim öyle sonra pişman oldum ben bu değilim çok utanıyorum özür dilerim dedim o da biliyorum ondan sana bi şey demedim kendin yazmadın sinirle yazdın dedi :(

güzel en azından bu konuda anlaşmışsınız..
dediğim gibi geri çek kendini azıcık..yarın görüşücez diyorsun aynı ağır tavrı yarın da sergile bence..ağlama yanında, yalvarma..yine de sen bilirsin karar senin bol şans..umarım barışırsınız..

güzel en azından bu konuda anlaşmışsınız..
dediğim gibi geri çek kendini azıcık..yarın görüşücez diyorsun aynı ağır tavrı yarın da sergile bence..ağlama yanında, yalvarma..yine de sen bilirsin karar senin bol şans..umarım barışırsınız..

tesekkür ederim, zaten aglamak için bulusuyoruz yorulana kadar aglayalım dedim cevap için de teşekkürler

bağlanmak ona göre değilse neden senle ilk başta sevgili oldu bu kuralını bozdu.bence başka bi iş var gibi geldi.çok üzüldüğünü anlıyorum ama kendi haline bırak yanında yalvarma tarzı konulara girme.

erkekler güçlü ve kararlı kadınları severler aklında bulunsun:16: sen kendini yerlere atıp bocaladıkça o daha çok uzaklaşacak senden. Eğer onu gerçekten seviyor ve istiyorsan onu kazanma yolun bu olmamalı belli ki şuan kafasını karıştıran ve onu bunaltan birşeyler var sen de güçlü ve kararlı onu seven kadın olarak yarın onunla görüş ve ona sadece toparlanması ve kendini iyi hissetmesi için zaman ver ağlama çırpınma. Tam tersine son derece dimdik ol giyin süslen ve ona pozitif enerji ver senin yanında kendini iyi hissetsin ki giderse üzüleceğini anlasın bi kere. Ve ona sözlerinle olmasa da günün özeti olarak davranışlarınla onu anladığını ve her zaman yanında olduğunu ( gerçekten seviyor ve istiyorsan ) kendisini toparlaması için elinden birşey gelirse yapabileceğini bu süre zarfında ona kafasını dinlemek için müsade edeceğini ve senin de dimdik ayakta durup orada onu bekleyeceğini hissettir. Ayrılırken de ağlama bu bi ayrılık değil çünkü rutin ayrılışlarınız gibi vedalaşıp ayrılın afallayacak ve ayrılmak istemeyecek:16:

Canım benim fikrim de arkadaşın ki gibi..
Onu ancak kendini uzak tutarsan ağlayıp zırlamazsan geri kazanırsın..Şimdi dönse bile bu hal ve tavırlar içinde çok çabuk sıkılıp tekrar gidecektir. Onu sevdiğini hissetmeli ama onsuz da olabilirmişsin gibi yaşaman gerekiyor biraz..

Umarım herşey gönlünce olur.. bizi haberdar et :*

Son düzenleme:
Yeni üyeyim diye eziyosunuz konusunu görünce direk atladım buraya :37: Yarın barışcaksınız gör bak şöyle bi fıstık gibi ol,saçlarını fönle,parfümünü sık naz yapıyo bence seninki hafiften :ssz: Çünkü ciddi ayrılıkta son kez bi görüşme diye olay olmaz son kez görüşmeyi kabul etmek demek ilişkiye bi şans vermek demektir bence. Hadi diyelim olmadı tamamen bitti buda bi ihtimal ne parçalıyosun canım kendini insanlar evladını kaybediyo dimdik ayakta duruyo bi sevgiliye,erkeğe bu kadar ağlanmaz ki üzül tabi yas tut ama bu kadar harap etme kendini :50:

yarın ağlamak için buluştuğunda ağlama.
zaten ölüme mi gidiyor? askere mi gidiyor? seni istemediği için gidiyor, iyice bi tarafını kaldırma.

acın var anlıyorum ama geçecek. bir daha biriyle birlikte olacağın zaman da onu hayatının merkezine oturtmazsın, böylece o gittiğinde hayatın da bitmez.

Geçecek buna inan.

erkekler güçlü ve kararlı kadınları severler aklında bulunsun:16: sen kendini yerlere atıp bocaladıkça o daha çok uzaklaşacak senden. Eğer onu gerçekten seviyor ve istiyorsan onu kazanma yolun bu olmamalı belli ki şuan kafasını karıştıran ve onu bunaltan birşeyler var sen de güçlü ve kararlı onu seven kadın olarak yarın onunla görüş ve ona sadece toparlanması ve kendini iyi hissetmesi için zaman ver ağlama çırpınma. Tam tersine son derece dimdik ol giyin süslen ve ona pozitif enerji ver senin yanında kendini iyi hissetsin ki giderse üzüleceğini anlasın bi kere. Ve ona sözlerinle olmasa da günün özeti olarak davranışlarınla onu anladığını ve her zaman yanında olduğunu ( gerçekten seviyor ve istiyorsan ) kendisini toparlaması için elinden birşey gelirse yapabileceğini bu süre zarfında ona kafasını dinlemek için müsade edeceğini ve senin de dimdik ayakta durup orada onu bekleyeceğini hissettir. Ayrılırken de ağlama bu bi ayrılık değil çünkü rutin ayrılışlarınız gibi vedalaşıp ayrılın afallayacak ve ayrılmak istemeyecek:16:

sonuçta dün ağlayıp yakarmalarımı gördü faydası olur mu dersin tatlım :O

ona aynen su mesajı yazdım :

ben güçlüyüm artık biliyor musun? dün ağladım ama kendimii öyle toparladım ki anlatamam bugün süslendim çıktım falan iyi geldi :)ben yine aşık olduğun o güçlü kararlı dimdik durabilen kızım. dünkü ağlamalarım sızlamalarım ne çocukcaymıs ne aptalcaymıs yeni farkettim ne yani ayrıldık. illa her şey güzel olacak değil ya kaderimiz ayrılıkmış beni düşünme dimdiğim hala kadın dediğin güçlü olur eski tavrımı aldım güçlü, yıkılmaz. :) dünyanın sonu değil sonucta.

gelen cevap:
bravo sana. sana da bu yakışır sen güçlü birisin :)

ne düşünüyosunuuuz :/

o dündü bugün bugün dersin süleyman demirel gibi :1: olur tabi bişi olmaz :emir_bebek:

ona aynen su mesajı yazdım :

ben güçlüyüm artık biliyor musun? dün ağladım ama kendimii öyle toparladım ki anlatamam bugün süslendim çıktım falan iyi geldi :)ben yine aşık olduğun o güçlü kararlı dimdik durabilen kızım. dünkü ağlamalarım sızlamalarım ne çocukcaymıs ne aptalcaymıs yeni farkettim ne yani ayrıldık. illa her şey güzel olacak değil ya kaderimiz ayrılıkmış beni düşünme dimdiğim hala kadın dediğin güçlü olur eski tavrımı aldım güçlü, yıkılmaz. :) dünyanın sonu değil sonucta.

gelen cevap:
bravo sana. sana da bu yakışır sen güçlü birisin :)

Canım benim fikrim de arkadaşın ki gibi..
Onu ancak kendini uzak tutarsan ağlayıp zırlamazsan geri kazanırsın..Şimdi dönse bile bu hal ve tavırlar içinde çok çabuk sıkılıp tekrar gidecektir. Onu sevdiğini hissetmeli ama onsuz da olabilirmişsin gibi yaşaman gerekiyor biraz..

Umarım herşey gönlünce olur.. bizi haberdar et :*

teşekkürleer canım galiba eski tavrımı almalıyım bu zaman akadar hep o yalvardı bu sefer niye ben yalvarayım ? :)

Yeni üyesin ama dikkat çekmeyi başardın hadi yine iyisin:27:

Bir kere şekerim yaşlarınız kaç?
Bu ilişki kaç aylık ya da yıllık?
Ufak tefek şeyler yüzünden ayrılık oluyorsa zaten o ilişkiden bir halt olmaz onu da bil.

Ağlayıp sızlanacağına sizi bu noktaya getiren sorunları anlatsan da onlar üzerinden yorumlasak
daha faydalı olur bence..

Kısa bir özet geç. Bunlar bizi yordu, yıprattı diye sırala.
Biz de yarın neler konuşman gerektiği hakkında öneride bulunalım..

Yani tek saç,baş, makyajla bitirmeyi kafasına koymuş birinin fikri değişmez bence.:26:

Yeni üyeyim diye eziyosunuz konusunu görünce direk atladım buraya :37: Yarın barışcaksınız gör bak şöyle bi fıstık gibi ol,saçlarını fönle,parfümünü sık naz yapıyo bence seninki hafiften :ssz: Çünkü ciddi ayrılıkta son kez bi görüşme diye olay olmaz son kez görüşmeyi kabul etmek demek ilişkiye bi şans vermek demektir bence. Hadi diyelim olmadı tamamen bitti buda bi ihtimal ne parçalıyosun canım kendini insanlar evladını kaybediyo dimdik ayakta duruyo bi sevgiliye,erkeğe bu kadar ağlanmaz ki üzül tabi yas tut ama bu kadar harap etme kendini :50:

yarın en cici kıyafetlerimi giycem en güzel kokumu sıkıcaaaaam ve küçükbeyi beklicem.çok sağolun sayenizde kendime geldim:54:

Yeni üyesin ama dikkat çekmeyi başardın hadi yine iyisin:27:

Bir kere şekerim yaşlarınız kaç?
Bu ilişki kaç aylık ya da yıllık?
Ufak tefek şeyler yüzünden ayrılık oluyorsa zaten o ilişkiden bir halt olmaz onu da bil.

Ağlayıp sızlanacağına sizi bu noktaya getiren sorunları anlatsan da onlar üzerinden yorumlasak
daha faydalı olur bence..

Kısa bir özet geç. Bunlar bizi yordu, yıprattı diye sırala.
Biz de yarın neler konuşman gerektiği hakkında öneride bulunalım..

Yani tek saç,baş, makyajla bitirmeyi kafasına koymuş birinin fikri değişmez bence.:26:
18 yaş ilişkimiz 7.5 aylık. güvenim sonsuz ona onun da bana her sey iyi güzelken okul hayalleri falan değişti kadınlar hisseder değişti başka biri yok bence-inşallah- neyse onun dediklerine çok kapris yapıyorum. son sorun da şuydu bi arkadaşının kız arkadaşı burdan ev tutmus kızın evine perde ayarlıyomuş bizimkisi sanane falan dediim kızı görmemiş bile ama sonuçta buna ne ki. neyse ufacık seylerde özür dileyen cocuk bu sefer dilemedi ayrılalım dedim önce bi yok dedi sonra ne bi ısrar ne bi şey yol verdi. ama bana tek bi kötü laf bile etmedi sağolsun böyle işte...

18 yaş ilişkimiz 7.5 aylık. güvenim sonsuz ona onun da bana her sey iyi güzelken okul hayalleri falan değişti kadınlar hisseder değişti başka biri yok bence-inşallah- neyse onun dediklerine çok kapris yapıyorum. son sorun da şuydu bi arkadaşının kız arkadaşı burdan ev tutmus kızın evine perde ayarlıyomuş bizimkisi sanane falan dediim kızı görmemiş bile ama sonuçta buna ne ki. neyse ufacık seylerde özür dileyen cocuk bu sefer dilemedi ayrılalım dedim önce bi yok dedi sonra ne bi ısrar ne bi şey yol verdi. ama bana tek bi kötü laf bile etmedi sağolsun böyle işte...

Bana kızacaksın ama..
7,5 aylık ilişkim için en güzel yaşımda yüzümü boynumu kanatmak yerine
hakkımızda hayırlısı buymuş der oluruna bırakırdım..

Sen daha ne aşklar göreceksin..
Hiç ağlama, kendini değersizleştirmiş olursun.
Yarın da görüştüğünüzde süslen püslen kendine iyi bak de.

Arkadaş olarak da görüşmeye gerek yok gece boyu uzun uzun düşündüm de zaten eğer ortada bir
bağlılık bir sevgi varsa böyle bitmezdi.

O yüzden mutluluklar dilerim de.
Gör bak nasıl şoka giriyor, kaybetme korkusu sarıyor..
O korku sarmıyorsa zaten güle güle gitsin gerçekten.

Bana kızacaksın ama..
7,5 aylık ilişkim için en güzel yaşımda yüzümü boynumu kanatmak yerine
hakkımızda hayırlısı buymuş der oluruna bırakırdım..

Sen daha ne aşklar göreceksin..
Hiç ağlama, kendini değersizleştirmiş olursun.
Yarın da görüştüğünüzde süslen püslen kendine iyi bak de.

Arkadaş olarak da görüşmeye gerek yok gece boyu uzun uzun düşündüm de zaten eğer ortada bir
bağlılık bir sevgi varsa böyle bitmezdi.

O yüzden mutluluklar dilerim de.
Gör bak nasıl şoka giriyor, kaybetme korkusu sarıyor..
O korku sarmıyorsa zaten güle güle gitsin gerçekten.

sence buluşmada mı söyleyim mesajda mı söyleyim bunları hep sey diye düşünüyorum son kez görsün pişman olsun bi de keşke kalmasın keşke son kez buluşsaydım diye ?

Back
X