- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Gururumu ayaklar altına aldmGururlu ol ne yalvarıyosun
Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
Aramiyor sormuyor yazmıyor bense gözlerimi telefondan bir saniye ayirmiyorumYalvarmaya devam edersen hic dönmez adamın egosunu şişirmekten başka bisey yapmıyosun su an biraz rahat bırak seviyorsa dayanamaz döner zaten
Bencede dönsün sana. Bi sonraki darbede biraz daha büyük haketmediklerinizi yaşattığında belki aklınız başınıza gelir.Yapamıyorum çok boşluktayim hak etmiyorum bu yaşananlari
böyle gurursuz kadınları erkekler hiç sevmezHaklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
EminmsinizYalvarmaya devam edersen hic dönmez adamın egosunu şişirmekten başka bisey yapmıyosun su an biraz rahat bırak seviyorsa dayanamaz döner zaten
Aklım başımda biliyorum onun suçlu olduğunu ama onsuz da yapamıyorumBencede dönsün sana. Bi sonraki darbede biraz daha büyük haketmediklerinizi yaşattığında belki aklınız başınıza gelir.
Seviyorum gitme demek gurursuzluk sa benden Alá gurursz yok ama engel olamıyorum kendimeböyle gurursuz kadınları erkekler hiç sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?