- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Ben ayrıldım sonra dayanamadım yazdım yalvardimİyide adam seni sevse ayrılmazdı,sen ağzınla kuş da tutsan boş canım
Ama ben duygularıma engel olamadım seviyordumYalvarmakla zaten kaybetmişsin maalesef. Değerin kalmamış. .
bu hareketinle adamı kendinden daha da uzaklaştırıyosunSeviyorum gitme demek gurursuzluk sa benden Alá gurursz yok ama engel olamıyorum kendime
Ben onunla konuşmzsam yemeden içmeden kesiliyorumGeri dönse bile , size saygısı kalmaz, neden kendinizi bu kadar alçaltıyorsunuz , boşluktayım diyorsunuz , boşluğu bir arkadaş, kardeş anne baba veya hobi edilerek doldurun...
Yapmayın lütfen, sadece kendinizi değil bence tüm kadınları basite indirgemiş oluyorsunuz...
Ama ben duygularıma engel olamadım seviyordum
Ben ayrıldım sonra dayanamadım yazdım yalvardim
Peki bende aynı şekilde davranirsam döner mibu hareketinle adamı kendinden daha da uzaklaştırıyosun
Son zamanlar da ilgisiz diHatası neydi?
Ee o zaman döner miiSenin gibilere zaten dönen olmuyor malesef.
Kendine Gel hemen
Isle ilgili bayağı sıkıntısı vardıSon zamanlar da ilgisiz di
kendini iyice iğrenç kadın ýerine koymuşsun bu saatten sonra dönmezPeki bende aynı şekilde davranirsam döner mi
Seviyor ondan şüphem yok yaO sevmiyorsa yapacak bi şey yok ki. Zorla güzellik olmaz.
Başkasını tercih etme sebebimin nedeni de kendisi ilgilenmedi benimle bosluktaydm diğer tarafla arada bişey olmadı sadece düşünecegimi söyledimBaşkasını tercih etmemiş miydiniz?
Aklı varsa dönmez zaten.
Sende hep boşluktasın heralde uğraş bul kendine benceBaşkasını tercih etme sebebimin nedeni de kendisi ilgilenmedi benimle bosluktaydm diğer tarafla arada bişey olmadı sadece düşünecegimi söyledim
Ugrasacak o kadar çok şey var ki ama ben duygusal bir insan olduğum için buna çok takılıyorumSende hep boşluktasın heralde uğraş bul kendine bence
Dönmesi lazım mecburkendini iyice iğrenç kadın ýerine koymuşsun bu saatten sonra dönmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?