- Konu Sahibi generalsmoker
-
Ee o zaman döner mii
Yanlış anladın benim egom falan yok ya insan gibi dönecek ya da rezil ederim onuEgo yine tepelerde.
Neden mecbur?
Ben en başta yaptım hatayi ona haddinden fazla değer vererek biliyor onsuz yapamayacağımiOzananda dönmez. Ama kendini daha fazla rezil etmemis olursun.
Güclü ol biraz, giden defolup gitsin yahu.
Sen kendini bu durumlarda
Düsürmeyip güclü dursaydin, inan bana kiymetli olurdun.
Adam olsun istiyorum benimle olsun beni sevsinZamaninda annem bunu yapmadigi icin ben oturup bir de buna agladim !!! Cocuklariniza eziyet mi etmek istiyorsunuz niye dik durmuyorsunuz? Adamlar ezildiginizi gordukce uzerinize basmaya calicasaklardir !
Ben terk ettim o kabul etti ısrar etmeyince ben iki gün sonra üzerine düşmeye başladım eskisi gibi olalım dedim ayrılmadan önce bir kaç kelime më kırılmış onlar için de Özür diledim seni seviyorum dedim tamam uzatma görüşürüz dedi sadece deli gibi seviyorum yapamam onsuzAdam olsa terk etmez bu bir.ikincisi sevse kiyamaz doner bu iki.bosuna yalvarip islerin duzelecegini zannetme bu da uc.aci da olsa otur yuzles.annem sirf zamanjnda bunu yapmadigi icin ben ne annemi ne babami affedebildim..eger evliysen zaten gelecegin icin yaapma degilsende ne yalvarmasi ? Dunyada ki tek adam mi de gec ! Kimseye kendini vazgevilmez hissettirmene gerek yok !
neden mecbur. yoksa adamla birlikte mi oldunDönmesi lazım mecbur
Hayır öyle bir şey olmadı ama daha farklı bir şey hem canım onun için ben kendimi mecbur hissetmem bu sebepten olacaksa hiç olmasınneden mecbur. yoksa adamla birlikte mi oldun
Nasıl yani anlamadımYavrum adam seni sevmiyor be dondermekle ugrasma bence donderecek biri var gibi duruyor burdan bakinca :)
ne işte daha farklı bişey ona göre bir yol göstercem. bazen yalvarmak gurursuzluk değildir. insanlar bişeye mecbur olduğu için çaresizdir. az önce sana gurursuz dediğim için özür dilerimHayır öyle bir şey olmadı ama daha farklı bir şey hem canım onun için ben kendimi mecbur hissetmem bu sebepten olacaksa hiç olmasın
bence boyun eğmeyin bu kadarHaklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
Yanlış anladın benim egom falan yok ya insan gibi dönecek ya da rezil ederim onu
Yani ben onu her haliyle kabul etmiş bi insanım gerçekten sevdim o işi yapabilecek yapıda birisi değildi fiziksel olarakne işte daha farklı bişey ona göre bir yol göstercem. bazen yalvarmak gurursuzluk değildir. insanlar bişeye mecbur olduğu için çaresizdir. az önce sana gurursuz dediğim için özür dilerim
Arkasinda duramayacagin tepkiler vermeyeceksin!ee e diye terkettin madem o kadar seviyordun..haketmedigin seyler yasatmis sana ve belliki dayanamamissin iste birak inceldigi yerden kopsun!!sen bu adama mecbur degilsin ezik ezik hareket etmeyi yalvarmayi birak artik!kendin icin yap bunu..Ben onunla konuşmzsam yemeden içmeden kesiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?