Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Zamaninda annem bunu yapmadigi icin ben oturup bir de buna agladim !!! Cocuklariniza eziyet mi etmek istiyorsunuz niye dik durmuyorsunuz? Adamlar ezildiginizi gordukce uzerinize basmaya calicasaklardir !

Ozananda dönmez. Ama kendini daha fazla rezil etmemis olursun.
Güclü ol biraz, giden defolup gitsin yahu.
Sen kendini bu durumlarda
Düsürmeyip güclü dursaydin, inan bana kiymetli olurdun.
Ben en başta yaptım hatayi ona haddinden fazla değer vererek biliyor onsuz yapamayacağımi

Adam olsa terk etmez bu bir.ikincisi sevse kiyamaz doner bu iki.bosuna yalvarip islerin duzelecegini zannetme bu da uc.aci da olsa otur yuzles.annem sirf zamanjnda bunu yapmadigi icin ben ne annemi ne babami affedebildim..eger evliysen zaten gelecegin icin yaapma degilsende ne yalvarmasi ? Dunyada ki tek adam mi de gec ! Kimseye kendini vazgevilmez hissettirmene gerek yok !

Ben terk ettim o kabul etti ısrar etmeyince ben iki gün sonra üzerine düşmeye başladım eskisi gibi olalım dedim ayrılmadan önce bir kaç kelime më kırılmış onlar için de Özür diledim seni seviyorum dedim tamam uzatma görüşürüz dedi sadece deli gibi seviyorum yapamam onsuz

Hayır öyle bir şey olmadı ama daha farklı bir şey hem canım onun için ben kendimi mecbur hissetmem bu sebepten olacaksa hiç olmasın
ne işte daha farklı bişey ona göre bir yol göstercem. bazen yalvarmak gurursuzluk değildir. insanlar bişeye mecbur olduğu için çaresizdir. az önce sana gurursuz dediğim için özür dilerim

Hatalıysa hakediyorsa bunu yapmayın, bari hatasını anlasın böyle hiç bir şey değişmez, yine yapar aynı hatayı.

ne işte daha farklı bişey ona göre bir yol göstercem. bazen yalvarmak gurursuzluk değildir. insanlar bişeye mecbur olduğu için çaresizdir. az önce sana gurursuz dediğim için özür dilerim
Yani ben onu her haliyle kabul etmiş bi insanım gerçekten sevdim o işi yapabilecek yapıda birisi değildi fiziksel olarak

Ben onunla konuşmzsam yemeden içmeden kesiliyorum
Arkasinda duramayacagin tepkiler vermeyeceksin!ee e diye terkettin madem o kadar seviyordun..haketmedigin seyler yasatmis sana ve belliki dayanamamissin iste birak inceldigi yerden kopsun!!sen bu adama mecbur degilsin ezik ezik hareket etmeyi yalvarmayi birak artik!kendin icin yap bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…