yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Bir insan evlendiği, hayat arkadaşım dediği insana bu çirkin ucuz kelimeleri kullanabilir anlayamıyorum?

Seviyenizi ne kadar aşağı çektiğinizin farkında değilsiniz ki hala kendinizi haklı görüyorsunuz.

Biraz da olsa empati kurmuyor musunuz? Eşiniz bu cümleleri size karşı kullansa öldüm bittim haketmedim diye ağlarsınız burada. İşin acı tarafı eşinizin hakettiğini düşünmeniz.
Herşeyi söylemenin bir adabı bir usulü var.
Bence eşinize trip atacağınıza ondan özür dileyin.
Bütün bekar, boşanmış ve dul kadınlar eşinize kurban olmuyorlar. Tek erkek o değil bu kadar kompleksli olmayın. Evlenince sınıf atlanmış olmuyor.

bekar mısın?

Ben hiç bir aldatma sinyali görmedim.Bence tepki vermekte haklısınız ama bu kadar sert değil, eşinizin numara alıp vermesi iyi olmamış ama böyle ithamlarda bulunmanız da ağır olmuş güzellikle konuşup yaptığının doğru olmadığını anlatın bi anlık tepki verdim diyin bence..

Bende bekar bir bayanla arkadaşlık etmek istemiyorum lafınızı anlayamadım. Benim bekar arkadaşlarım var görüştüğüm ne yani şimdi ben evlendim diye hiçbir bekar arkadaşımla görüşmeyecek miyim? Bir erkek aldatacaksa aldatır böyle kıskançlık krizleriyle, sürekli takip etmeyle olacak şey değil hepsinden önemlisi evlilik böyle bir şey değil. Güven üzerine kurulmalı, ben eşimi sıkmadığım için beni aldatacaksa hiç durmasın yanımda zaten böyle karaktersiz bir adamla ben de bir ömür geçirmek istemem.

yok bekarlarla görüşmem, yok onunla ilişkiyemi gireceksin falan,
ne biçim laflarki bunlar böyle..
eşinizde hata ki size 8 yıldır tanıdığı kadını arkadaş edindirmeye çalışmış, çevre yapın, sosyalleşin, gidip gelin diye sizi düşünmüş..
ziyadesiyle pişman ettiniz bence,
adamın duyduğu laflara bakın..
''gurbette yalnızım'' diye buralarda başlık açmanız yakındır

fazla önyargılı davranmışsınız. konuştuğunuz üslupta cevap alırsınız.
kadının tavırlarından hoşlanmamışsınız, bunu çocuk gibi çiçekleri kapıya atıp çiğneyerek, bağırıp çağırarak değil, istemediğinizi söyleyerek belirtirsiniz. birinde anlamazsa ikincisinde anlar, yine anlamazsa o zaman düşünürsünüz.
bu arada her boşanan kadını tehdit olarak görmeyin. yarın neler yaşayacağımızı bilemeyiz.
boşanınca tukaka olunmadığı gibi, evlenince de hanımefendi olunmuyor.

Ben de 8 yillik arkadasimin esiyle tanisip gorusmek isterdim mesaj da atardim tanisalim diye ama ben yapim geregi ahlakim geregi esinizi kardesim gibi gorurdum size destek olur sizi sahiplenirdim belki o da oyledir siz direk vaveyla koparmissiniz

nie güvenmiyosun evlilik güven üzerine kurulur falan filan boş laflar söyledi..

Bekar, dul yada boşanmış bir kadınla arkadaşlık kurarsanız burnunuz yere mi düşer.
Sizin yazınız da altını çizdiğim yer çok önemli, her ne kadar size boş laf gelsede..
O kadında gözü olsa seninle daha yeni evlenmiş.. gider onunla evlenirdi.
Bu kadar kasmayın ya biraz kendinize güvenin, hemen fitne fesatlık düşünmeler
Ben sizi haksız buluyorum... bu kadın dul ya yakıştır yapıştırrr dimii.. değiştirin şu kafayı

(diğer sayfaları okumadım)

Siz bir kadın olarak bile boşanmış birine kocamı elimden alır fikriyle yaklaşıyorsanız, erkekler neler yapmaz.
Bu önyargı neden? Eşinizle ilgisi olsa alenen belli etmez herhalde, sizinle arasını iyi tutup mu yanaşacak eşinize? Nedir yani?
Kadın Türk usulü hoşgeldin demiş size ama siz o misafirperverliği gösterememişsiniz. Hemde tek kusuru bosanmış olmak. (Size göre) Eşinizde sizi aldatacaği kadını ısrarla dibinize sokmaz merak etmeyin.

Ne oluyorsa en yakindakinden oluyor hep ya kapı komşu ya kadının en yakın arkadaşı ile aldatıyor eşleri .. belki esin iyi niyetli olabilir ama kadın iyi niyetli değil bence çok istiyorsa kendi gelip sana kahve bahanesiyle oturup sohbet ederdi neden kocana yazıyor ki bence kadını görünce bi daha eşime msj atma falan de

Komşunu aklı varsa uzak durur zaten. Zira kendisi haketmeyene nezaket göstermiş.

Aldatmanın taş hatunu mu varmış anlayamadım. Guzelliğe bakmıyor ki böyle şeyler.
Alman dururken arap mı olur canım mantığını anlamadım.

Reactions: twe
Çok ayıp etmişsin
Aldatacak adam ya da kocana sarkacak kadın neden senin gözüne soksun ki
O kullandığın kelimeleri eşim bana söylecek, Rabbim göstermesin sabahı çıkaramam o evde, seviyeyi çok aşağı çekmişsin.

Eşinize tasma takmayı denediniz mi?gerçekten çok merak ediyorum. Ceaplarsanız sevinirim. Şimdden teşekkürler

Yani gerçekten bazı yorumları okurken inanamıyorum bekar ve dul bayanları tehlike olarak gören zihniyeti hiç ama hiç anlayamıyorum.İnsanın zihninde aldatmak varsa evli bekarmı dinliyor allah aşkına nedir bu kadınların hemcinsine olan düşmanlığı, ortada hiçbirşey yokken,yoktan var etmek, insanları fişlemek ,insanların günahına girmek nedir ya!!!

Ben eşinizin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Gercekten esinize yanlis laflar ettiniz uslubunuz hic olmamis. Adamin aklinda olmasa bile zorla aklina sokmayin yahu böyle seyleri. Ben sanki o Komsu Kadinda art niyet sezdim. Esiniz eski arkadas oldugu icin nummarasini vermis olabilir ama kadin hangi niyetle istedi orasi da ayri bir muamma..
Esinize keske güzel bir ifade ile hayatim neden nummarani verdin ben görüsmek istemiyorum kadin bana samimi gelmedi lütfen nummarasini sil onada söyle silsin deseydin kavga cikmazdi cok cabuk tepki verdin ve kafana göre hikayeler yazdin o senin esin yanlis yaptin

bu konu sahibi bilerek yapıyo galiba
eski konulara baktım şimdi
açtığı konulara en fazla 2 mesaj yazıyo
[/Q
Yazdıklarımızı okuduktan sonra bence ateş hattının ortasına girmeyeyim diye düşonüyordur.ah canım ya şimdi alamanyalarda evde tek başına napıyordur eşide işe gitmiştir dil de bilmiyordur gitsin bi komşuda nescafe icsin

Ben bazı kadınları anlamıyorum wallahi. Yahu ortada 8 yıllık tanışıklık war elbette ki adamın numarası kadında olabilir. 8 koca yıl!! Kadın zaten konu sahibine hediye getirmiş incelik göstermiş. Eşine çaya davet eden bi mesaj attı diye mi adamda gözü var?? Ortada kaydadeğer başka hiç bişey yokken bu mu kocasına göz koyduğunun göstergesi?? Bu kadar sığ olmayınız Allah aşkına.

Konu sahibi git bi işe gir ya da kursa falan yazıl kendine bir meşguliyet bul. Insanlara da iftira atmaktan wazgeç! Insanların peşinde olduğunu sandığın kocanı da senden başka beğenen yoktur eminim ki!

Bu ne saçmalık ya kocanızın kesın bı gecmısı var kadınla yada zaafı Allah sabır versn sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…