- 8 Şubat 2015
- 260
- 274
- 103
- 35
Siz anlamadiniz galiba, kadin adamin esiyle arkadaslik kurmak istiyo, bu kadin turkce bilmiyosa nasi arkadasligi kurmak istiyodu? Onu soruyorum bende.Eşi biliyor dili.kadında kötü bir bir niyet olsa neden hediye paketi yapıp kapısına gelsinki.
Aptal aptal... arkadasimin kocasi da komsuyla aldatti, hani gizler saklar ya da samimi olmak istemez deniyor ya, valla gercek hayatta tam da boyle oldugunu gordum. gozumuzun onunde aldatmislar ailecek gorusurlerdi.Aldatan adam aldattığı kadınla eşini görüştğrmek ister mi??? Erkekler aptal da bu kadar değil. Sanmıyorum.
Eşiyle zaten arkadaş canım benim kadınla kurmak istiyo arkadaşlığı dil bilmediği içindeeşinden yardım etmesini istemiş. ne var bunda oda eşine kızmış. anlamadan dinlemeden.Siz anlamadiniz galiba, kadin adamin esiyle arkadaslik kurmak istiyo, bu kadin turkce bilmiyosa nasi arkadasligi kurmak istiyodu? Onu soruyorum bende.
bence o kadınla ilişkisi vardı, senden önce..ikisi de bekar cinsel açıdan ve duygusal açıdan bunlar bana kalırsa görüşmüşler.görüşmekle kalabilmişler tabi ki, çünkü eşinin evlenmesi gerekiyordu eninde sonunda. ailesine uygun olan senin gibi bir eş alacaktı ve aldı da. bundan sonra seni aldatacak diye bişey yok, belki evlenene kadar bir macera yaşadılar.
ama bunların tam tersi de olabilir eşinin dediği gibi..
tabiki de emin olmak güç.
Tamammm bende soruyorum iste dil bilmiyosa nasi kadinla arkadaslik kurmak istiyo diyorum.. hani kahve icmeye davet ediyomus nasi kadinla konusmayi dusunuyoEşiyle zaten arkadaş canım benim kadınla kurmak istiyo arkadaşlığı dil bilmediği içindeeşinden yardım etmesini istemiş. ne var bunda oda eşine kızmış. anlamadan dinlemeden.
Hayir birini bulmak istese 8senedir tanidigi kadinla zaten yasayacagini yasardi. Neden bunu milyon kisiden birinle degilde sekiz yillik komsusunla yapsin ki sacmalik olan bu canim
Size göre doğrudur yazarsınız, başkasına göre yanlıştır eleştirir. Ne var bunda? Dediğim gibi saygısızlık, hakaret, küfür varsa kib'leyin. Site yönetimi gereğini yapar.Bu sayfada cogunlukla elestirme dediginiz baya saygisizca yapiliyo. Verdigim fikiri elestirmek nedemek? Fikrimi birinin benim gibi gorup gormemesi bana gore. Bilmiyorum almanyada kaliyorum belki ben kelimeleri yanlis ifade ediyprumdur ama benim icin elestiri bu anlamina gelir ve benim fikrimi elestirmeye gerek yok sonucta kimseye zorla bu fikri herkez kabullenecek demiyorum.
Konu sahibesi,
kızacaksınız ama sonuna kadar haksızsınız, evli insanlar bekar kadın veya erkeklerle görüşebilir, arkadaş olduktan sonra bunda bir sakınca yoktur, evliler evlilerle arkadaş olur diye bir kural yoktur, siz evlendikten sonra bekar olan arkadaşlarınızı defterden sildiniz mi?
Hiç mi çocukluk, gençlik arkadaşınız yok ?
Biz eşimle çocukluğumuzdan beri görüştüğümüz tüm erkek ve kız arkadaşlarımızla görüşürüz, eşimin birçok çocukluk arkadaşını evimde ağırladım, hepsi de bekardı, birgünden birgüne eve onla yatmak için mi çağırdın diye bir söz etmedim, yeri geldi bir cafede buluştukları da oldu.
Kıskançlık yerine göre yapılır, siz size çiçeklerle hediyelerle Hoşgeldiniz diyen bir kadını tanımadan yargısız infaz etmişsiniz, bir şans verip karakterini, nasıl biri olduğunu öğrendikten sonra dertlenseydiniz size hak verirdim fakat konunun şu haliyle eşinize ve Çiçekleri ezip kapı önüne koyarak kadına ayıp etmişsiniz.
Allah'ım bu nasıl bir yorum!
yani bu yoruma, bir kadın olarak ağzım açık bakakaldım, ne yazacağımı bilemedim
şimdi birbirini 8 yıldır tanıyan insanlar mesajlaşmış
tutun ki aralarında birşey var (ki var demiyorum!), neymiş kadına haddini bildirin! kocayı da tatlı tatlı nazlanarak numarayı sildirin!
niye? koca kaçmasın diye!
"eşinizi davet edebilme samimiyeti rahatsız etti"
arkadaşım bu samimiyet tek taraflı mı? ama kadına haddini bildir, kocana yanaş!
yemin ederim aklım duracak!
bir de taşının diyenler var!
ne yapacaklar, emlakçılara ev tutarken civarda bekar, dul kadın var mı diye mi soracaklar?
ertesi gün yan eve bekar bir kadın taşınırsa tekrar mı taşınacaklar?
yahu ben kocamı fanusa koyduktan sonra yapsa ne oluuuur, yapmasa ne olur?
esas olan kendi iradesiyle yapmasın
vallahi şu yorumlara İ-NA-NA-MI-YO-RUM
hele ki konu sahibinin eşine
"o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! " demesi
yani adamın gözü varsa bile kadın, kendine saygısından ötürü biraz edepli konuşmalı
bazen hemcinslerimden U-TA-NI-YO-RUM!!!
edit: değinmemişim
bekar kadınlarla dul kadınlara bu kadar fesat yaklaşan hemcinslerimi de sonuna kadar kınıyorum!!!
kadın naiftir,zariftir,nazlıdır.bu böyledir,sizin öyle olmayışınız ve fikriniz kendinizi bağlar,
ben kadın ve adamın arasında bişey var mantığıyla bakmadım, şayet kadının adama ilgisi varsa ve buu bu boyuta taşımışsa mantığı ile bu fikri önerdim,
ayrıca benim sunduğum fikri ,size eleştirme hakkını kim veriyor? yanlış veya doğru bubeni ilgilendirir aldatma gibi bi durumda zaten karşılıklı istek doğrultusunda yaşanır herşey.
eğer kadının niyeti çok temiz olsa adama watsaptan yazacağına, adamdan kadının numarasını isteyip arkadaş olmak istediğini ve davetini bizzat konu sahibine söyler.
bu türkünde de,arabında da,çerkezinde de böyledir.
ayrıca son yazdıklarınıza katılıyorum
kadın dulsa veya bekarsa aldatmaya daha müsayit diye bi görüş olamaz.
dul olmak suç değil,hepimizin başına gelebilecek bi durum.dullara o kadar kötü bakılıyor ki bazı kadınlar sırf dul ismini taşımamak için yürümeyecek bi evliliği yürütmeye çalışıyor. keza bekarların evli erkeklerle ilişki oranı evli kadınlara kıyasla oldukça düşük. bu demek oluyor ki aldatmanın evli,bakar,dul konularıyla ilgisi yok, çirkin hareketler kişiyi bağlar genelleme asla doğru değil....
Zaten o arap bacıda suç ki seen git taaaaa Türkiye den gelen kadına dil bilmeyen le arkadaş olnaya calış. bırakacaktı tek başına nasıl olsa o kapısını calacaktı.dilide bi şekilde eşi veya türk arkadaşları sayesinde zamanla çözeceklerdir.orda tek bizim gurbetci gelinmi var.Tamammm bende soruyorum iste dil bilmiyosa nasi kadinla arkadaslik kurmak istiyo diyorum.. hani kahve icmeye davet ediyomus nasi kadinla konusmayi dusunuyo
ben konu sahibini şu konuda haksız buldum çok fazla tepki göstermiş
ve kullanmaması gereken kelimeler söylemiş
ayrıca birinin bekar veya dul olması suç değildir ,
bu konuya ilk verdiğim örnekte komşuda kadında adamda evliydi yani evliyse bir şey olmaz durumu da olmuyor her bekar veya dul kadın da evli adamların üstüne atlamak için beklemiyor
yalnız
bende adamla kadının mesajlaşıp durmasını doğru bulmadım
eğer arkadaş olmak istiyorsa kadın olur zaten direkt kadına sorsun
aralarında bir şey olsa tanıştırmaz yanyana getirmez olaylarına ben inanmıyorum
aldatma eğer duygusalsa genelde tanıdık insanlardan geliyor
ayrıca türk kadınları böyle oluyor vs. değil ki niye kendimizi daha aşağıda görüyoruz sanki
aldatmanın kıskançlığın dili dini ırkı mı var sadece türk kadınları mı kıskanıyor eşini başka kadınla mesajlaştığını bilirse onlar olay çıkarmaz mı kıskanma sadece türk kadınına has bir özellik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?