yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Aldatan adam aldattığı kadınla eşini görüştğrmek ister mi??? Erkekler aptal da bu kadar değil. Sanmıyorum.
Aptal aptal... arkadasimin kocasi da komsuyla aldatti, hani gizler saklar ya da samimi olmak istemez deniyor ya, valla gercek hayatta tam da boyle oldugunu gordum. gozumuzun onunde aldatmislar ailecek gorusurlerdi.

Saygıyı yitiriyorsunuz farkında mısınız ?
Kadında art bi niyet görmedim.Eğer eşiniz de kadına karşı bir şeyler hissetse zaten onu sizin yakınınıza sokmak gibi bir niyeti olmaz.Tepkiniz çok abartılı ve gereksiz olmuş.Yıpranırsınız ve yıpratırsınız .

Su konudaki 22 sayfa 2015 yılındamı yasıyoruz dedırttı
Hala esıne kole muamelesı yapan kadınlar,ben ızın vermezsem yapamazcılar
Kadını yolarım, dul ve bekarla gorusemez, ates barut dıyenler
Kadın benımle ıletısıme gecsın olmaz oyle seycıler
Bırakın bu fı tarıhınde kalmıs psıkopatlıkları bır kenera kendınızı ne kadar paralasanızda sonuc degısmeyecek esınız aldatacaksa aldatır! Es oldugunuzu unutuyorsunuz annesı gıbı davranıyorsunuz adamlarda kacıyor sızden. Ne izleyecegıne ne dinliyecegine ne giyecegine kimle konusacagına karar vermek bır annenın kucuk cocuguna yaptıgı mudahaledır sızler bunu esınıze yapıyorsunuz !

Konu sahıbı hem ırkcılık yapıyor hemde duzen bozuyorsun
Kadının arap olması senelerdır o ulkede yasadıgı gercegını degıstırmez esınle arkadas oldugunuda
Duzenını dılını bılmedıgım bır ulkeye gıtmeseydın askın gözu kor gıttıysen kurallarına uyacaksın cunkı orda kadın erkek degıl İNSAN kıstası var

Siz anlamadiniz galiba, kadin adamin esiyle arkadaslik kurmak istiyo, bu kadin turkce bilmiyosa nasi arkadasligi kurmak istiyodu? Onu soruyorum bende.
Eşiyle zaten arkadaş canım benim kadınla kurmak istiyo arkadaşlığı dil bilmediği içindeeşinden yardım etmesini istemiş. ne var bunda oda eşine kızmış. anlamadan dinlemeden.

Kadın dul diye illa birileriyle mi yatmak zorunda? Hadi diyelim yattı. Hangi kadın yattığı adamın karısıyla tanışmak ister, yüzüne bakar? Şok oldum.

o telefonu kocana
sonrada mesajı o kadına yuttururdum
ne münasebet
seni kahveye çagıracaksa gelsin evine davet etsin
eşine niye diyor

Eşiyle zaten arkadaş canım benim kadınla kurmak istiyo arkadaşlığı dil bilmediği içindeeşinden yardım etmesini istemiş. ne var bunda oda eşine kızmış. anlamadan dinlemeden.
Tamammm bende soruyorum iste dil bilmiyosa nasi kadinla arkadaslik kurmak istiyo diyorum.. hani kahve icmeye davet ediyomus nasi kadinla konusmayi dusunuyo

hey maşallah yorumlardan 300 bölümlük dizi senaryosu çıkar.. adama atılmamış iftira kalmamış, ellerinize sağlık hanımlar..

Hayir birini bulmak istese 8senedir tanidigi kadinla zaten yasayacagini yasardi. Neden bunu milyon kisiden birinle degilde sekiz yillik komsusunla yapsin ki sacmalik olan bu canim

Bu konuda aldattığını düşünmüyorum zaten grnel olarak aldatabilir; bu ne 8 yıla bakar ne başka birşeye.

ben konu sahibini şu konuda haksız buldum çok fazla tepki göstermiş
ve kullanmaması gereken kelimeler söylemiş
ayrıca birinin bekar veya dul olması suç değildir ,
bu konuya ilk verdiğim örnekte komşuda kadında adamda evliydi yani evliyse bir şey olmaz durumu da olmuyor her bekar veya dul kadın da evli adamların üstüne atlamak için beklemiyor
yalnız
bende adamla kadının mesajlaşıp durmasını doğru bulmadım
eğer arkadaş olmak istiyorsa kadın olur zaten direkt kadına sorsun
aralarında bir şey olsa tanıştırmaz yanyana getirmez olaylarına ben inanmıyorum
aldatma eğer duygusalsa genelde tanıdık insanlardan geliyor

ayrıca türk kadınları böyle oluyor vs. değil ki niye kendimizi daha aşağıda görüyoruz sanki
aldatmanın kıskançlığın dili dini ırkı mı var sadece türk kadınları mı kıskanıyor eşini başka kadınla mesajlaştığını bilirse onlar olay çıkarmaz mı kıskanma sadece türk kadınına has bir özellik mi

Size göre doğrudur yazarsınız, başkasına göre yanlıştır eleştirir. Ne var bunda? Dediğim gibi saygısızlık, hakaret, küfür varsa kib'leyin. Site yönetimi gereğini yapar.
Sitede eleştiri serbest bir çok sosyal platformda olduğu gibi. Rahatsızsanız bu durumdan yazmayabilirsiniz buraya. Eleştiriyi yasaklamış platformlar varsa oraya alalım sizi.

Konu sahibesi,
kızacaksınız ama sonuna kadar haksızsınız, evli insanlar bekar kadın veya erkeklerle görüşebilir, arkadaş olduktan sonra bunda bir sakınca yoktur, evliler evlilerle arkadaş olur diye bir kural yoktur, siz evlendikten sonra bekar olan arkadaşlarınızı defterden sildiniz mi?
Hiç mi çocukluk, gençlik arkadaşınız yok ?

Biz eşimle çocukluğumuzdan beri görüştüğümüz tüm erkek ve kız arkadaşlarımızla görüşürüz, eşimin birçok çocukluk arkadaşını evimde ağırladım, hepsi de bekardı, birgünden birgüne eve onla yatmak için mi çağırdın diye bir söz etmedim, yeri geldi bir cafede buluştukları da oldu.

Kıskançlık yerine göre yapılır, siz size çiçeklerle hediyelerle Hoşgeldiniz diyen bir kadını tanımadan yargısız infaz etmişsiniz, bir şans verip karakterini, nasıl biri olduğunu öğrendikten sonra dertlenseydiniz size hak verirdim fakat konunun şu haliyle eşinize ve Çiçekleri ezip kapı önüne koyarak kadına ayıp etmişsiniz.

Yilda cok onemli degil kadinin bu tutumundan sonra zaten aklina dusmustur erkek bu pis nefisli herkes bilir ama bu tutumdan sonra adamin yerinde ben olsam afetmezdim kolay kolay

İşt bizim Mune'miz..

kadın naiftir,zariftir,nazlıdır.bu böyledir,sizin öyle olmayışınız ve fikriniz kendinizi bağlar,

nuryolu sadece size değil genele yazıyorum
burası forum
herkes herkese cevap verebilir, herkes herkesin düşüncelerini saygı sınırları içinde eleştirebilir
eğer böyle olmasaydı, yazılan her yorumun altında herkesin kullanabileceği "cevapla" butonu olmazdı
eğer "cevapla" butonu olan bir foruma yorum yazıyorsanız "fikriniz kendinizi bağlar, size benim fikrimi eleştirme hakkını kim veriyor" deme hakkınız yok
o "cevapla" butonu sadece "evet haklısın" demek için mi var orada?

nuryolu bu yazacağım ise size
yazılanlardan kadının adama asıldığı sonucunu çıkarmışsınız
benim fikrimce
bu durumda bile (ki ben durum budur demiyorum!) bu samimiyeti ve yakınlığı veren "eş"tir
eğer durum buysa tepki koyması gereken de, komşu kadına haddini bildirmesi gereken de yine "eş"tir
eş durumdan rahatsız değil ise eşin karısının haddini bildirilmesi gereken de "eş"e asılan "kadın" değil "eş"tir
zira, kadına karşı sorumluluğu olan "eş"tir

bu sebeplerle sizin yorumunuzdaki "kadına haddini bildir, eşine tatlı tatlı naz yap" tavsiyesi benim gibi düşünenler tarafından eleştiriye gayet açıktır.

Tamammm bende soruyorum iste dil bilmiyosa nasi kadinla arkadaslik kurmak istiyo diyorum.. hani kahve icmeye davet ediyomus nasi kadinla konusmayi dusunuyo
Zaten o arap bacıda suç ki seen git taaaaa Türkiye den gelen kadına dil bilmeyen le arkadaş olnaya calış. bırakacaktı tek başına nasıl olsa o kapısını calacaktı.dilide bi şekilde eşi veya türk arkadaşları sayesinde zamanla çözeceklerdir.orda tek bizim gurbetci gelinmi var.

Konuya uyarımızı da yazalım, hakaret, polemik vb Olmasın lütfen.

Eleştirilerse ceza alma sebebi değildir, insanlar üsluplarına dikkat ettiği sürece eleştiri yapabilir, az evvel bende eleştirdim mesela

Avrupa ülkelerinde cinsiyet ayrımcılığı bizim ülkemizdeki kadar yaygın değildir. Onlar çocuklarını kız erkek ayırarark yetiştirmez. Böyle yetişen insanlar da doğal olarak karşı cinsle arkadaşlığı türk insanının gördüğü gibi tü kaka olarak görmez. Arkadaşlık, arkadaşlıktır kadını erkeği olmaz. Hal böyle ounca da 8 yıldır arkadaşı olan bir kadından kıskanmazlar eşlerini. Kıskanma türk kadınınına ya da türk erkeğine has bir özellik değil ancak bu tarz kıskanmalar evet türk insanına has.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…