yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Yan komsu bnm kocama msj atacak ha kafalarini kirarim... ne niyetle olursa olsun bence esiniz no.sunu vermekle hata etmis.
aldatsa size solemez ama aldatmicak anlaminada gelmez bu ATESLE BARUT YAN YANA DURMAZ

Taşınma imkanın varsa çok iyi olur burnuma kötü kokular geliyor bacım. Allah yardımcın olsun

İyice gözlemleyip, sonuca göre davransaydın çok daha iyi olurdu. Evet seni aldatıyor olabilir, hayır aldatmıyor da olabilir. Bunu aslında sen öğreneceksin. O da fevri davranarak olmaz. Belli etmeden, sakin sakin incelemeye alacaksın :)
Kesinliğinden emin olmadan yanlış cümleler kurma. Belki gerçekten haklısın ve aldatılıyorsun ama böyle davranarak kendini haksız çıkarıyorsun. Konu eşin olmaktan çıkıp, senin cümlelerin, ithamların halini alır.

bu ne demek ya , bekarlarla görüşmem , sen kimsin ki böyle laflar ediyorsun...
valla kocanın yerinde ben olsam seni dakikasında boşardım senin gibi biriyle bir ömür geçmez..

benim de 8 yıldır cok samimi oldugum bir erkek arkadaşım evlense , karısıyla tanışmak istesem tabi ki bende mesaj atar tanışmak isterim,, bunda bir fesatlık göremiyorum ama sizin kalbiniz gayet kötü ve fesat olduğu için siz de her bekar bayanı kendiniz gibi görüyorsunuz....

sizi eve davet etmeye çok meraklıysa eşinizle değil sizinle muhabbete geçmeliydi.ya evinizin önune gelirdi davet etmek için, yada kocanızla çok samimiyse kocanızdan sizin numaranızı alabilirdi. burnuma aldatma kokusu gelmiyor ama eşinin bu kadar samimiyet kurması gereksiz.eşini uyar !!!
40 kere uyara uyara kafasına sok !!! o kadınla samimiyeti kessin. hani bana güven diyormuş ya eşin.. o zaman senin güvenini sarsacak hareketler yapmasın ki sende güven...

Bende aynı tepkiyi verirdim ve kadınlada açık açık konuşurdum

bence çok tepki vermişsin arkadaşım ,benim ayrıca takıldığım konu ,bayan eşinden ayrılmış diye neden görüşmek istemiyosunuz, herkesin başına ayrılık gelebilir ,Allah korusun sizinde ..sizi bu şekilde istemeseler ? empati yapın bence ve siz yargılıyosunuz demiyorum ama genel olarak dersek (hiçkimseyi yargılamamak gerek)

önceden bilmesine gerek yok güvenmediği adamla neden evleniyor ?
.
elbette güvenmediği insanla evlenmemeli kimse ona diyeceğim şey yok
güvenmek ayrı temkinli olmak ayrıdır..
güvenebilir insan..ama körü körüne değil..

bu pozisyhonla konu sahibininde başına muhtemelen ayrılık gelir..kimsede kapısına koymaz bekar arkadaş istemiyorum diye

Şu an çok üzerine gitme eşinin, sadece eşinin eve geliş gidiş saatlerini gözlemle ama bir an önce muhitinizi değiştirin

hem ayrıca evlendikten sonra kocamda kocam olmayın ya adamı siz teşvik edersiniz aldatmaya böyle yaparsanız!!!kocadan başka şeylerde var hayatta,,,herkes evlendikten sonra boşanmaya adaydır ya da dul kalmaya,,hayat bu kimseyi sakın kınamayın

iç gıcıklayıcı bir durum.
aralarında bir şey olmasa bile kadının kafasından geçenleri bilemezsin.
İyi veya kötü ben de bu şekilde bir arkadaşlık kurmak istemezdim.

Bilmiyorum izin verme yazisnalarina ama şunu kesinlikle soyliyeyim
AKLINA ADAMIN BÖYLE ŞEYLER SOKMA hakli bile olsann böyle cümleleri ağzında sakiz yapma
Böyle cümleleri cok kullanma yoksa almak skanlik olur herzaman aklının bir köşesinde durur adamin ve normalmis gibi olur

Keşke kadınla tanışsaydın. Eşin 8 yıldır tanıyomuş zaten aralarında birley olsa niye seninle evlensin Allah aşkına. ben olsam eşime rahatsız olduğumu belirtirim ama kavga çıkarmam. Kadınlada tanışırım bundan sonra biz seninle haberleşelim eşimi aradan çıkaralm canım derim sinyaller veririm. bu tip basit şeylerde kavga çıkarırsan ilerde her kıskanman senin abartı bi hareketin gibi görünebilir.

bence o kadınla ilişkisi vardı, senden önce..ikisi de bekar cinsel açıdan ve duygusal açıdan bunlar bana kalırsa görüşmüşler.görüşmekle kalabilmişler tabi ki, çünkü eşinin evlenmesi gerekiyordu eninde sonunda. ailesine uygun olan senin gibi bir eş alacaktı ve aldı da. bundan sonra seni aldatacak diye bişey yok, belki evlenene kadar bir macera yaşadılar.
ama bunların tam tersi de olabilir eşinin dediği gibi..
tabiki de emin olmak güç.

çok yakın akrabamın (bayan). ailece görüştüğü komşusuyla(diğer kadında evli, görüşürlerken eşli görüşürlermiş) eşinin ilişkisi olduğunu öğrendiğimden beri (ki o zaman çocuktum ben) çok masum bakamıyorum.

not: yahu çevremde ne garip ilişkiler yaşanmış. sonra bana yok efendim güvensizsin diyorlar. nasıl güveneyim. kaç tane aldatılan eş var çevremde... çoğu da çocukluğuma ait anılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…