yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Allah eşine sabır versin.

Eşinizin 8 yıllık arkadaşıymış numarasının olması gayet normal bir durum ve sizinle tanışmak için eşinize mesaj atmasıda gayet normal.Hayır yani bekar olunca ne oluyor onuda anlamıyorum oldu olacak biz bekarlar cam Fanusta yaşayalım sokağa bile çıkmayalım.

kadın naiftir,zariftir,nazlıdır.bu böyledir,sizin öyle olmayışınız ve fikriniz kendinizi bağlar,

Yani kimse yanlis anlamasin beni ama her insan farklidir. Bende almanyada yasiyorum bu benim veya esimin yok boyle konularda rahat oldugumun anlamina gelmez. Ben olsam bende istemem esimin yok yan komsuyla mesajlasmasini, hadi numarasi var ama sizonle arkadaslik kurmak istiyosa sizin numaranizi ister orda bitirir konusmayi. 8 sene arkadassa arkadas napalim yani ozamanlar siz yoktunuz hayatinda artik siz varsiniz ve bu durumdan rahatsiz oluyosaniz esinize guzellikle soyleyin bunu. Bekar olup olmasiylada alakasi yok bence. Cogu kisi konu sahibini suclamis ama her insan ayni degildir. Rahat insanlarda vardir kotu dusunmezler ama boyle durumdan rahatsiz olanlarda vardir yani bunun icin kimseyi yargilayamayizki. Ben olsam ayni davranirdim kizardim ederim ama sinirim gectiginde esime bunu tekrar guzellikle soylerdim ve sorardim benim bi arkadas erkekle yazismisim olsa nasi tepki verirsin diye, eminim bu soruya bile parlar..

Aldatmanın taş hatunu mu varmış anlayamadım. Guzelliğe bakmıyor ki böyle şeyler.
Alman dururken arap mı olur canım mantığını anlamadım.
Hayir birini bulmak istese 8senedir tanidigi kadinla zaten yasayacagini yasardi. Neden bunu milyon kisiden birinle degilde sekiz yillik komsusunla yapsin ki sacmalik olan bu canim

Kadın neden sana söylemiyor seni beklediğini de kocan üzerinden haber yolluyor? Almanya malmanya genel kurallar bunlar, tuhaf. Aldatmamış olsa bile rahatsız edici bir arkadaşlıkları var.

ben kadın ve adamın arasında bişey var mantığıyla bakmadım, şayet kadının adama ilgisi varsa ve buu bu boyuta taşımışsa mantığı ile bu fikri önerdim,
ayrıca benim sunduğum fikri ,size eleştirme hakkını kim veriyor? yanlış veya doğru bubeni ilgilendirir aldatma gibi bi durumda zaten karşılıklı istek doğrultusunda yaşanır herşey.
eğer kadının niyeti çok temiz olsa adama watsaptan yazacağına, adamdan kadının numarasını isteyip arkadaş olmak istediğini ve davetini bizzat konu sahibine söyler.
bu türkünde de,arabında da,çerkezinde de böyledir.

ayrıca son yazdıklarınıza katılıyorum
kadın dulsa veya bekarsa aldatmaya daha müsayit diye bi görüş olamaz.
dul olmak suç değil,hepimizin başına gelebilecek bi durum.dullara o kadar kötü bakılıyor ki bazı kadınlar sırf dul ismini taşımamak için yürümeyecek bi evliliği yürütmeye çalışıyor. keza bekarların evli erkeklerle ilişki oranı evli kadınlara kıyasla oldukça düşük. bu demek oluyor ki aldatmanın evli,bakar,dul konularıyla ilgisi yok, çirkin hareketler kişiyi bağlar genelleme asla doğru değil....

Buraya fikirinizi yazdığınız sürece herkesin eleştirme hakkı vardır. Eleştirilmek istemiyorsanız fikrinizi kendinize saklamanız daha mantıklı bir seçenek olur. Söylemeden edemedim.

Bu tedbir alma isi nasil oluyor?

Kocalariniz sizi aldatmasin diye tedbir almak onurunuza dokunmuyor mu?

Kocan seni sevdiginden degil sadece senin aldığın "tedbirlerle" sana bagli kaliyorsa gercekten mutlu oluyor musun? Onlem almadigin an seni aldatacak kadar karaktersiz adamlarla evli olduğunu dusunmek cok korkunc degil mi?

Kafamda deli sorular

Buraya fikirinizi yazdığınız sürece herkesin eleştirme hakkı vardır. Eleştirilmek istemiyorsanız fikrinizi kendinize saklamanız daha mantıklı bir seçenek olur. Söylemeden edemedim.
K.bakmayinda insanlar ayni diye birsey yok. Her kadin farkli davranir boyle olaylarda bunu kimse elestiremez. Ha kendin oyle davranmazsin o baska ama kimse kimsenin fikrini begenmek zorunda degil ztn.

o zaman beğenmediğim her fikri burada hırpalamalımıyım bende.
konu sahibinin sorusunu cavaplandırdım,kimseye benim fikrim doğru mu diye sormadım, doğal olarak herkes kendi fikrini yazsın,
ha eleştirilecekse de saygı çerçevesinde eleştirebilir , herkes yanılabilir,ama saldırır vaziyette,küçümseyerek eleştirme hakkını ve rahatlını kimse gösteremez
.

Kadının dil bildiği yok numarasını isteseymiş diyenler var.tamam tel nosunu verdi eşi komşusuna aradı ne konuşacaklar dil yok bişey yok yabancı komşu türkceyi öğrendiyse bilemewm artık yada görüntülü işaret diliyle mi anlaşacaklardı aleemsiniz vallahi .

Dil bilmiyosa arkadasligi nasil kurmayi dusunuyodu ozaman?

K.bakmayinda insanlar ayni diye birsey yok. Her kadin farkli davranir boyle olaylarda bunu kimse elestiremez. Ha kendin oyle davranmazsin o baska ama kimse kimsenin fikrini begenmek zorunda degil ztn.

Farklılık ayrı bir konu eleştiri ayrı. Bu platformda herkesin birbirini eleştirmeye hakkı var.
Hakaretten bahsetmiyoruz, eleştiriden bahsediyoruz burda. Siz buraya fikrinizi yazarsanız bir başkası bunu eleştirebilir ancak eleştirilmek size hakaret hakkı vermez. Bu platformda hakarete ceza var, sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı eleştiriye de ceza verilirdi öyle değil mi? Eleştirel mesajda rahatsız olduğunuz bir şey varsa kib'lersiniz olur biter. Ama beni eleştiremezsiniz diyemezsiniz.

Bu sayfada cogunlukla elestirme dediginiz baya saygisizca yapiliyo. Verdigim fikiri elestirmek nedemek? Fikrimi birinin benim gibi gorup gormemesi bana gore. Bilmiyorum almanyada kaliyorum belki ben kelimeleri yanlis ifade ediyprumdur ama benim icin elestiri bu anlamina gelir ve benim fikrimi elestirmeye gerek yok sonucta kimseye zorla bu fikri herkez kabullenecek demiyorum.

bende olsam aynı tepkiyi verirdim. siz sonuna kadar haklısınız. aldatıyormu bılemem ama yaptığı yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…