- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Ay bende aynı şeyi yazmışım şimdi gördüm seninkiniAlarm taktırsın.Gece böyle ışığı yanıp söner.
Alerji yapiyor mus o chipler.Dün tv'de izledim iki yarış atı kaçırılmış, üzerlerindeki chipler sayesinde bulmuşlar. Bence böyle birşey olabilir chip taktırabilinir bende
canım tabi var öyle kadınlar ama öyle bi yorumlar varki buna hitaben yazdım.biz nişanlıyken eşime evli bi kadın musallat olmuştu.mahalleden..1 kere birlikte olalım bidaha rahatsız etmem diye faceden bulup mesaj atmıştı.o tip kadınlarda var.ama genelleme çok yanlış.bütün kadınlar böyle değil ben buna kızıyorum
Ay bende aynı şeyi yazmışım şimdi gördüm seninkini
Dün tv'de izledim iki yarış atı kaçırılmış, üzerlerindeki chipler sayesinde bulmuşlar. Bence böyle birşey olabilir chip taktırabilinir bende
Ben eşime öyle bir tepki versem eminim uzun bir süre asla yüzüme bakmazdı benim ve çok kırılırdı..Gerçekten çok ayıp etmiş konu sahibi eşine...evet katılıyorum
ortalığı yıkmaktan öte, edilen laflar çok terbiyesizce, ne olursa olsun, bir kadına hiç yakışmıyor
canım tabi var öyle kadınlar ama öyle bi yorumlar varki buna hitaben yazdım.biz nişanlıyken eşime evli bi kadın musallat olmuştu.mahalleden..1 kere birlikte olalım bidaha rahatsız etmem diye faceden bulup mesaj atmıştı.o tip kadınlarda var.ama genelleme çok yanlış.bütün kadınlar böyle değil ben buna kızıyorum
olur mu? beğenmezler onu
chipin yeri tespit edilene kadaaaar atı alan üsküdarı geçer
özellikle eşinden ayrılmış kadınlara bu gözle bakıyorlar ya bu çok onur kırıcı..üzücüevet aynı şeyi söylüyoruz
Güven yoksa bir ilişki de o ilişki bitmiştir zaten bence..Asla bugüne kadar eşime öyle bir ima da bile bulunmadım..Eğer bulunacak hale gelmişsem gider boşanırım zaten..İnsan eşine böyle bir şeyi nasıl söyler ki aklım almadı benim...
Bende yazdım yukarıda haberlerde gördüm çok pahalı yarış atları çalınmış üzerlerinde ki chip sayesinde bulunmuş, hatta evcil hayvanlara taktırılması zorunluluğu gelecekti, onlarda eşlerini aradan çıkarsın işte.
evet aynı şeyi söylüyoruz
Bende yazdım yukarıda haberlerde gördüm çok pahalı yarış atları çalınmış üzerlerinde ki chip sayesinde bulunmuş, hatta evcil hayvanlara taktırılması zorunluluğu gelecekti, onlarda eşlerini aradan çıkarsın işte.
Ben eşime öyle bir tepki versem eminim uzun bir süre asla yüzüme bakmazdı benim ve çok kırılırdı..Gerçekten çok ayıp etmiş konu sahibi eşine...
kızlar, nickleri alabilmek için bu mesajları alıntıladım
hepinize iyi geceler
bekar kadınlardan uzak, güzel rüyalar
dünyadaki bir tanecik erkek kaldı sanki.bende anlayamıyorum.sanki kadınlar yamyamda erkekleri avlıyor gibi.biz cinslerimizi böyle görüyorsak erkekler bizleri ne gözle görüyordur vay halimize.
kızlar, nickleri alabilmek için bu mesajları alıntıladım
hepinize iyi geceler
bekar kadınlardan uzak, güzel rüyalar
olsun canım :) sanada iyi geceler öpüyorum
Güven yoksa bir ilişki de o ilişki bitmiştir zaten bence..Asla bugüne kadar eşime öyle bir ima da bile bulunmadım..Eğer bulunacak hale gelmişsem gider boşanırım zaten..İnsan eşine böyle bir şeyi nasıl söyler ki aklım almadı benim...
Evet çok haklısın..Adamın herşeyini kısıtla,göz açtırmıyorum diye övün birde ne saçma şey..Hiç kısıtlamam yani yaparsa da yapsın ki göreyim,benim için bunu görmek daha iyi olur..Hayatımın sonuna kadar birlikte yaşayacağım adamın gerçek yüzü neymiş görmüş olurum en azından..Beni seviyor diye kendi kendimi kandırmamış olurum..Zorlama evlilikten ne hayır gelir ki? Sen istediğin kadar kısıtla,adamın içinde varsa fırsatını bulduğu ilk anda aldatır zaten...Aynen, benimde var arkadaşım daha flört ederken tanıştırdı beni eşi ile, şimdi evliler ondan çok eşi ile kardeş gibi oldum evlerine gittim bebek bekliyor kadın hemen aynı gün bana da haber verdi. Bana çok saçma geliyor böyle şeyler. Kuzenim sözlüsünden ayrıldı mesela onu diğer kuzenimizden kıskandı, bazı cümleler kullandı diye. Onlarda buna benzerdi. Bu kadar güvenmediğin biri ile evlenme zaten. Aldatmasına fırsat vermediğin için aldatamı-yor-sa ne anlamı var ki o evliliğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?