yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

evet aynı şeyi söylüyoruz

Ay bende aynı şeyi yazmışım şimdi gördüm seninkini

Bende yazdım yukarıda haberlerde gördüm çok pahalı yarış atları çalınmış üzerlerinde ki chip sayesinde bulunmuş, hatta evcil hayvanlara taktırılması zorunluluğu gelecekti, onlarda eşlerini aradan çıkarsın işte.

Dün tv'de izledim iki yarış atı kaçırılmış, üzerlerindeki chipler sayesinde bulmuşlar. Bence böyle birşey olabilir chip taktırabilinir bende

olur mu? beğenmezler onu
chipin yeri tespit edilene kadaaaar atı alan üsküdarı geçer

evet katılıyorum
ortalığı yıkmaktan öte, edilen laflar çok terbiyesizce, ne olursa olsun, bir kadına hiç yakışmıyor
Ben eşime öyle bir tepki versem eminim uzun bir süre asla yüzüme bakmazdı benim ve çok kırılırdı..Gerçekten çok ayıp etmiş konu sahibi eşine...

Fakemi gercekmi konu?
Ona gore yorum yapicam ellerime yazik yoksa.

Güven yoksa bir ilişki de o ilişki bitmiştir zaten bence..Asla bugüne kadar eşime öyle bir ima da bile bulunmadım..Eğer bulunacak hale gelmişsem gider boşanırım zaten..İnsan eşine böyle bir şeyi nasıl söyler ki aklım almadı benim...

evet aynı şeyi söylüyoruz

Ben eşime öyle bir tepki versem eminim uzun bir süre asla yüzüme bakmazdı benim ve çok kırılırdı..Gerçekten çok ayıp etmiş konu sahibi eşine...

kızlar, nickleri alabilmek için bu mesajları alıntıladım
hepinize iyi geceler
bekar kadınlardan uzak, güzel rüyalar

dünyadaki bir tanecik erkek kaldı sanki.bende anlayamıyorum.sanki kadınlar yamyamda erkekleri avlıyor gibi.biz cinslerimizi böyle görüyorsak erkekler bizleri ne gözle görüyordur vay halimize.

kızlar, nickleri alabilmek için bu mesajları alıntıladım
hepinize iyi geceler
bekar kadınlardan uzak, güzel rüyalar

L Li-moon senin nick'i alıyorum diye
kendiminkini almışım

Aynen, benimde var arkadaşım daha flört ederken tanıştırdı beni eşi ile, şimdi evliler ondan çok eşi ile kardeş gibi oldum evlerine gittim bebek bekliyor kadın hemen aynı gün bana da haber verdi. Bana çok saçma geliyor böyle şeyler. Kuzenim sözlüsünden ayrıldı mesela onu diğer kuzenimizden kıskandı, bazı cümleler kullandı diye. Onlarda buna benzerdi. Bu kadar güvenmediğin biri ile evlenme zaten. Aldatmasına fırsat vermediğin için aldatamı-yor-sa ne anlamı var ki o evliliğin.

olmayanı olmus gıbı soylemek ıftıraya gırer sız neye dayanarak o bayanla esınısın arasında bısey oldugnu ıda edıyorsunus azkenrınıse gûvenın ja bu kadar pasıf olmayın ,ne guzel esın arkadas edın dıyor cevre edınme yardımcı oluyor yok art nıyet fesatlık sankı Adam yok tek senın kocan var evlıyım bekarda evlı arkadaslarım var hıc esıme yan bakcaklar doyle yapcaklar aklıma gelmez bılle ,geldıgı an o evlılık bıtmıstır bılle ve bıtter .

Evet çok haklısın..Adamın herşeyini kısıtla,göz açtırmıyorum diye övün birde ne saçma şey..Hiç kısıtlamam yani yaparsa da yapsın ki göreyim,benim için bunu görmek daha iyi olur..Hayatımın sonuna kadar birlikte yaşayacağım adamın gerçek yüzü neymiş görmüş olurum en azından..Beni seviyor diye kendi kendimi kandırmamış olurum..Zorlama evlilikten ne hayır gelir ki? Sen istediğin kadar kısıtla,adamın içinde varsa fırsatını bulduğu ilk anda aldatır zaten...

Vallahi cnm aklina kotu seyler sokmak istemiyorumda bir kadin supheleniyorsa vardir muhakkak bir sebebi .. bu devirde hersey mumkun ayrica kadinin hareketleri tuhafima gitti cicek mesaj vs olayi .. gecenlerde duymus oldugum bir olay beni o kdr cok etkilediki anlatamam kadinin bir tanesi yan komsusunu tanisma bahanesiyle eve davet ediyor o kiz cagizda dunyadan bi haber samimi oluyor bu kadinla megerse sinsice duzenlenmis bir plan aslinda kizin kocasiyla, kadinin iliskisi var bu arada o kadinda evli .. gunler geciyor kadin bu kiza gel sana is bulayim vsvs kizi ise gonderiyor kiz ise gider gitmez kocasiyla bulusuyor hemde ayni apartmanin icerisinde ve kaciyorlar bu kadinla o kizin kocasi ... Yuva bozanin yuvasi olurmu olmaz su an kadin ektigini biciyor resmen ... O kizada yazik guvenmis vs sirtindan vurulmus inan bunu duyunca iki gun uyamadim .... Bu sadece bir ornek sakin yanlis anlama adamin gunahini almayalimda ama tedbir amacli ya derhal tasinacaksin oradan yada kadini evine almicaksin ...

Ben olsam bu Türkler de amma yabani insanlarmış diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…