yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

biraz evvel yazdığımı aynen size de copy-paste yapıyorum
burası forum
herkes herkese cevap verebilir, herkes herkesin düşüncelerini saygı sınırları içinde eleştirebilir
eğer böyle olmasaydı, yazılan her yorumun altında herkesin kullanabileceği "cevapla" butonu olmazdı
eğer "cevapla" butonu olan bir foruma yorum yazıyorsanız "fikriniz kendinizi bağlar, size benim fikrimi eleştirme hakkını kim veriyor" deme hakkınız yok
o "cevapla" butonu sadece "evet haklısın" demek için mi var orada?

O bekar kadınlar da sizin kocanlarınız için ölüp bitiyordu..
eeeee valla bu memlekette, bu gibi insanların bulunduğu her bölgede yalnız yaşamak zor

Kadın ille arkadaş olmak istiyorsa senin telefonunu alır ve sana mesaj atardı .esının tutumu yanlıs.o Kadından da uzaktır diyecektim ama önce bu niyetini anla seninle iletişim kurabileceğini esinle değil bunu gizel bi şekilde açıkla.

Kıskançlık yapmışsınız :) Bu da doğal tabi ben de aynısını yapardım.

sahilyolu arkadaşım kadın dil bilmiyo o yüzden eşine demiş arkadaş olmak istiyorum diye yardım istemiş ortak dil bilen eşi

Evet biz bekar kadınlar gördüğümüz her evli erkeğin üzerine atlıyoruz, öcüyüz biz! koruyun kocalarınızı bizden, hangisini ayartsak diye fırsat kolluyoruz. Evli kadın olmak size seviye atlatıyor, aman kapayın kocalarınız kafese Allah korusun biz görür de kapmaya çalışırız filan. Hay Allahım ya...Bir de kırmızı ile bir yer işaretledim yukarıda, aklım tutuldu okurken yemin ediyorum, nasıl çalışıyor o kafalar merak içindeyim

ARAP BACI diye konu başlatacam nerdeyse......

Konuyu geyiğe çevirmeyelim, dalga geçen yorumlar yapmayalım, uyarı sebebidir, sonra site yönetimi a desek banlıyor diyorsunuz.

ben bekar kadınlarla arkadaslık etmem kısmına takıldım?neden bekar bayanlarla arkadaslık edemiyorsunuz onu anlamadım?bekarlarla evliler arkadas olmamalı diye bir kural mı var?nekadar sığ düsünceler ya.....

Biz burda saygisizlik elestiriden konusuyoruz, her okdugum bi konuda saygisizlik elestiri var bu olmal zorundami? Medeniyet diye birsey kalmadimi yani anlamadim. Elestir istedigin kadar elestir ben baska insanlar icin yazmiyorum konu sahibi bizlerden bi cevap bekliyo biz cevapliyoruz elestiren kisiye fikrim uyup uymadigi kimi ilgilendirir? Sonucta konu sahibine verdigim fikir...

Bu tür sayko kadınlar yüzünden bizim apartmandaki hiç bir erkekle değil sohbeti selamlaşmıyorum bile.
Hiç bir kadınla da gidip gelme yapmam, selamlaşırım oda bir elin parmağını geçmez.
Biraz kendinize güvenin de kocanıza ve masum bir kadına sırf boşanmış diye zina isnad etmeyin.
Ayıptır ! Yazıktır !

Aynen ya korkuyorum valla benim de çok yakın bir erkek arkadaşım var her hadisede yanımda olmuştur şimdi sevdiği bir kız da var. Umarım sorun yapmaz. Şahsen korkuyorum arkadaşlığımız bozulur, kız kıskanır falan diye.

Karşı cinsten arkadaşı olmayan insan anlayamıyor genelde bu durumu.
O benim kardeşim, canım gibi

Bir de ben olsam aksine yakınlaşırdım kadınla madem şüphen var ne demişler

Dostunu kendine yakın tut, düşmanlarını ise daha da yakın

benim anladığı olayı sen kurgulamışsın

çok sert :)

Bence şu erkeklere biriciklermiş, dünyadaki son ve tek erkeklermiş gibi yaklaşmayın hanımlar

bir eş olarak eşinizden istemediğiniz insanlarla görüşmemesini talep etmeniz mantıklı ama bunu gerçekleştirme yolunuz çok çirkin kusura bakmayın. öncelikle bu kadar zarif bir biçimde size hoşgeldin diyen çiçekler veren bir kadını ortada hiçbir şey yokken sırf "dul" diye bu kadar aşağılamanıza o kadın adına çok üzüldüm. arkadaş olmak istememek sizin bileceğiniz iş. ayrıca anladığım kadarıyla kadın eşinize kanca filan takmamış durumda 8 yıllık tanışıklık ve iletişim var bunu eşiniz utanılacak birşey olmadığı için göğsünü gere gere söylemiş zaten. kadını eve alıp cinsel ilişkiye mi gireceksin ithamı... offf gerçekten çok çiğ
"evlilik güven üzerine kurulur falan filan boş laflar söyledi" demişsiniz ya, sizin o boş bulduğunuz laflar sağlam ve sağlıklı evliliklerin temelini oluşturuyor.
tekrarlayayım, o hanımla görüşmemek ve eşinizin görüşmemesini istemekte hiçbir beis yok. sizin düşünceniz sizin kararınız. ama eşinize güvenmiyorsunuz belli ki ayrıca bence biraz da özgüven eksikliğiniz var. o hanımı karalamadan ve daha 6-7 aylık bir evlilikte bu kadar ağır konuşmadan ilişkinizi yıpratmadan talebinizi belirtseydiniz daha hoş olmaz mıydı? kendinizi eşinizin yerine koyun önceden tanıdığınız bir erkek hakkında bu kadar ağır ithamlarda bulunsaydı gururunuz kırılmaz mıydı?

not: çiçeklere üzüldüm yazık olmuş.

Ama sinirlendim justum ya, kendileri bekarken evli erkekleri av olarak mı görüyordu diye düşünmeden yapamıyor insan. Daha bir konu öncesinden boşanmayı düşünen konu sahibinin bunları söylemesi ayrı bir konu, nefret ediyorum şu insanların boşanmış ve bekar kadınlara olan ön yargısından.

Evli kadınların arasında ne kadar çok aldatan olduğunu bilseniz... vuhuvv işin içinde çalışan biri olarak diyorum...

Dün akşamda yazdım ama çok sinirlendim yani. Ne demek bekar diye görüşmesini istememek, ne demek boşanmış diye yaftalamak. Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna demiyorlar. Yahu aralarında birşey olsa bu adam dibine getirir mi seni. Her evli kadın boşanabilir aynı muamele size yapılsa ne düşünürsünüz. Biz bunun ceremesini çok çektik o yüzden çok sinirleniyorum. Annem boşanıp iki çocukla kaldığında dayım yanımızdaydı evlendi ve hemen ev sahibi oğlu taşınacak deyip bizi çıkardı kadındı bunu yapan, sonra aylarca ev aradık dul olduğunu öğrenince kimse ev vermedi tabi annem tırnakları ojeli saçları bakımlı ne düşünüyorlarsa artık. Sonunda okulların açılmasına 2 hafta kala acelece kutu gibi bir eve atıverdik kendimizi kaydımızı zor yaptırdık. Herkesin gözü hep annemdeydi annem zar zor bulduğu işten gelirken yorgun argın dedikodular da başlardı. Gece anneciğim korkudan tv yi açıık bırakıp oturma odasında koltukta uyurdu. Eşli arkadaşlarını yanlış anlarlar etraftan diye eve çağıramazdı onların evli olduğunu bilmezler de erkeği sevgilisi sanarlar diye hep başı önde yürürdü çok aç kaldık zorluklar çektik ama asla yanlış görmedik. Sonra tüm esnaf çevre annemi tanıdıkça sevdiler borcunu zamanında öder kimseye borç yapmaz evden işe işten eve artık abla dükkanı götür senin derlerdi, komşular ne pişerse kokmuştur diye getirirlerdi ama o mertebeye kolay gelmedik. Almanya gibi bir yerde bir de bir kadın bir kadını nasıl yaftalıyor nasıl potansiyel koca avcısı görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…