o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! senin onla ilişkinmi var ne diye ısrar ediyosun eve çağıralım diye !!filan iyice kavga ettik.. 2 gün konuşmadık ..
nuryolu sadece size değil genele yazıyorum
burası forum
herkes herkese cevap verebilir, herkes herkesin düşüncelerini saygı sınırları içinde eleştirebilir
eğer böyle olmasaydı, yazılan her yorumun altında herkesin kullanabileceği "cevapla" butonu olmazdı
eğer "cevapla" butonu olan bir foruma yorum yazıyorsanız "fikriniz kendinizi bağlar, size benim fikrimi eleştirme hakkını kim veriyor" deme hakkınız yok
o "cevapla" butonu sadece "evet haklısın" demek için mi var orada?
nuryolu bu yazacağım ise size
yazılanlardan kadının adama asıldığı sonucunu çıkarmışsınız
benim fikrimce
bu durumda bile (ki ben durum budur demiyorum!) bu samimiyeti ve yakınlığı veren "eş"tir
eğer durum buysa tepki koyması gereken de, komşu kadına haddini bildirmesi gereken de yine "eş"tir
eş durumdan rahatsız değil ise eşin karısının haddini bildirilmesi gereken de "eş"e asılan "kadın" değil "eş"tir
zira, kadına karşı sorumluluğu olan "eş"tir
bu sebeplerle sizin yorumunuzdaki "kadına haddini bildir, eşine tatlı tatlı naz yap" tavsiyesi benim gibi düşünenler tarafından eleştiriye gayet açıktır.
baya sınırları zormalıss dımıBu nasıl iğrenç bir konuşma tarzıdır yahu?
Kadının tek suçu boşanmış olmak mı?
Hepsini geçtim istemiyorsan istemiyorum dersin.
Sakince numarasını silmesini ve eşinin de görüşmesini istemediğini söylersin.
Bu usturupsuzca konuşmak da neyin nesi?
Kusura bakma ama ben hareketlerini çok çocukça buldum.
eksik alıntılamışım
"ve...bekar!"ı değil
"Eşin ne kadar sadık olmaya çalışsada karşısındaki kadın ve.. bekar.!" ı açın siz biraz
daha yeni üyesin bak bakalım neler olmuşKadın dul diye illa birileriyle mi yatmak zorunda? Hadi diyelim yattı. Hangi kadın yattığı adamın karısıyla tanışmak ister, yüzüne bakar? Şok oldum.
baya sınırları zormalıss dımı
daha yeni üyesin bak bakalım neler olmuş
Gerçek hayatta da görüyoruz. Gayet namuslu dullar var. Mesela halam. Hatta ahlaksızlık gördümü gider dalar.Malesef ülkemizde dullara iyi gözle bakılmıyor.. Onlar ya şanssızlık ile evlenip yanlış karardan dönüyorlar ya da eşlerini kaybediyorlar.
Hangimiz garantisini verebiliriz bu duruma düşmeyeceğimizin?
Siz bu durumda olsanız?
Önceden -gayet normal sohbetiniz arkadaşlığınız- olan bir adam evleniyor, yanınıza taşınıyor. Sizde gayet saf saf karısıyla arkadaş olmak istiyorsunuz. Hani arkadaşı olsun, yalnız kalmasın diye de eşi destekliyor..
Sonunda anlaşılmaz şekilde kadın çıldırıyor.
- Hangi kadın yattığı adamın karısıyla - arkadaşlık etmek- ister?
- Hangi adam yattığı kadının gelip karısıyla arkadaş olmasını ister?
Yok, yok nereden tutsan elinde kalıyor.
Bir kere bu adamın tepkisi farklı olurdu. Kadın arkadaş olmak istedikçe kocası çekerdi, b*kları çıkmasın diye. Hatta bahane bulurdu.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?