yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Direk aldattığını düşünüp kavga çıkarman abartı olmuş...Kadının bekar olması seni onunla aldatabileceği anlamına gelmiyorki...
Ama akşamın bi saati mesaj atmasını bende doğru bulmazdım.madem davet etmek istiyorsa önce senin numaranı alıp görüşmek istediğini söyleyebilirdi.Çiçek hediye etmesi incelikmi yoksa bişeylerin üstünü örtmesimi onu anlayamadım...

Çok abartmışsın. Önce tanımalıydın, sonra karar verirdin. Direk yargısız infaz ve huzur kaçırma olmuş. Benim eşim de hoşlanmaz. Çevremde çok görüştüğüm erkek arkadaş kalmadı ama ben abartı buluyorum evlenince karşı cinse ait herkesi hayattan çıkarmayı. Eşin yurt dışında büyümüşse ona daha da normal gelebilir. Yani önce bir anlasaydın. Bekar olan herkesin bizim kocalarımızda gözü yok.

o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! senin onla ilişkinmi var ne diye ısrar ediyosun eve çağıralım diye !!filan iyice kavga ettik.. 2 gün konuşmadık ..

Bu nasıl iğrenç bir konuşma tarzıdır yahu?
Kadının tek suçu boşanmış olmak mı?

Hepsini geçtim istemiyorsan istemiyorum dersin.
Sakince numarasını silmesini ve eşinin de görüşmesini istemediğini söylersin.
Bu usturupsuzca konuşmak da neyin nesi?

Kusura bakma ama ben hareketlerini çok çocukça buldum.

Fikrim dogru veya yanlis, elestirinin dozu kacirilmadigi surece elestiriye açiğim.sizi kayirarak soyluyorum ,oyle ti ye alir gibi, alintisiz laf atan uyelerin fikirlerini ve fikrime yorumlarini elestirecek kadar ciddiye almiyorum.evet sizin soylediginiz de dogru , adamimda haksizlik payi var. Neyse . konu sahibi yok,yorum yaziyoruz derdine care olsun diye biz dertleniyouz.

baya sınırları zormalıss dımı

bende bekar bir kadınla görüşmek istemediğimden bunu kibarca eşime söyledim.
Ben de buraya takıldım.Evlenınce bekarlarla takılmıyor musun?

Bekar bi kadinla gorusmek istemiyorum kismindan sonra okumiyim dedim ama merakima yenildm. Keske okumasaydim

Hayir ne saniyosunuz bütün kadinlar kocisinizi elinizden almaya mi calisiyor dunyadaki tek erkek sizin kocaniz mi

Çok zor degil mi böyle yasamak

Allah akil fikir esinize de sabir versin

Hic cabaya gerek yok,esinzin fikrizihninde baska kadin varsa ne derseniz diyin,ne yaparsaniz yapin anca tesvik edersiniz bknz "essegin aklina karpuz kabugu sokma " birak kendi haline...gitmezse senindir,,giderse zaten hic senin olmamistir

eksik alıntılamışım
"ve...bekar!"ı değil
"Eşin ne kadar sadık olmaya çalışsada karşısındaki kadın ve.. bekar.!" ı açın siz biraz

Şöyle evlidir bir erkek eşine saygısından en azından aldatmaz uzak kalır başka kadınlardan
Ama eşin bu saygıyı boşlugunda düşünmeyebilir. Bu boşluk nedir ? Eğer karsısındaki kadın onu etkileyecek olursa yakınlaşırsa sende olmayan onda buldugu bişeyler varsa o zaman o anında meyillenebilir saygı falan düşünmez.
Yani sonçta komsunuz bekar bi kadın oldugu için rahattır da. Kadın da eşinize ilgi duyabilir. Veyahut eşiniz de dediğim gibi duyabilir.
Bence Gidin kadınla konuşun ben arkadaşlıgınızı uygun bulmuyorum lütfen eşimden benden uzakdurun huzurumuz bozuluyor diyin.

Başta sana kızmıştım konu sahibi. Ama eski konunu görünce acıdım doğrusu. "Evde kaldım" kaygısıyla yapılan bir evlilik, ilgisiz bir koca, aileden uzakta kalmak, pişmanlık.. bu durum seni saçma bir psikolojiye sokmuş olabilir. Muhtemelen kadına değil de kocana güvenmiyorsundur bu kadar kısa sürede boşanmayı düşündürecek, kötü bir eşin var çünkü..

Tabi bütün bunlar yazdıklarını haklı çıkarmaz.. hayata ve eşine karşı güçlü bir tavır sergilemeni tavsiye ederim. Böyle geçmez bi ömür..

Bir kadin bosuna suphelenip bu tepkiyi vermez.Belliki rahatsiz olmus ,birseyler var.
Benim eski esimde yakin arkadasinin karisiyla beni aldatiyordu .Kadin cok ilgiliydi guya bana ve cocuklarima hediyeler gondermisti .Kizima barbie bana cikolata esime parfum daha neler almisti.Bendd bu hediyeleri alinca sigortalarim atti .Icimde anlamsiz bir firtina koptu bu kadin niye bizimle boyle ilgileniyor bunlar neyin nesi demistim.Hediyeleri attim .Esimde bana nasil boyle dusunursun sen nasil yobaz bir insansin o kadin arkadasimin esi diye tripler atti .Oysa aralarindaki ilski o zamanlarda coktan baslamis.Yani bi kadin hissediyor .Hem komsu kadinin yaptigi nedense bana itici geldi .Aralarinda birsey olmasi buyuk ihtimal.Bu hikayeler o kadar cokki burda nerdeyse hergun duyuyorum.

daha yeni üyesin bak bakalım neler olmuş

Gerçek hayatta da görüyoruz. Gayet namuslu dullar var. Mesela halam. Hatta ahlaksızlık gördümü gider dalar. Malesef ülkemizde dullara iyi gözle bakılmıyor.. Onlar ya şanssızlık ile evlenip yanlış karardan dönüyorlar ya da eşlerini kaybediyorlar.
Hangimiz garantisini verebiliriz bu duruma düşmeyeceğimizin?
Siz bu durumda olsanız?
Önceden -gayet normal sohbetiniz arkadaşlığınız- olan bir adam evleniyor, yanınıza taşınıyor. Sizde gayet saf saf karısıyla arkadaş olmak istiyorsunuz. Hani arkadaşı olsun, yalnız kalmasın diye de eşi destekliyor..
Sonunda anlaşılmaz şekilde kadın çıldırıyor.

1. Hangi kadın yattığı adamın karısıyla - arkadaşlık etmek- ister?
  2. Hangi adam yattığı kadının gelip karısıyla arkadaş olmasını ister?

Yok, yok nereden tutsan elinde kalıyor.
Bir kere bu adamın tepkisi farklı olurdu. Kadın arkadaş olmak istedikçe kocası çekerdi, b*kları çıkmasın diye. Hatta bahane bulurdu.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

ya benim arkadaşım bi ara sevgilisi olan yada evli erkek olunca elde etmeyi çok istiyorum çok farklı bir heyecan oluyor demişti. işini garantiye al canım. benim eşim alman olduğu halde kültür farklı olduğu halde komşu kadınlarla mesajlaşmıyor yada görüşmüyor. bu kadında evli erkek hayranı olabilir. sana yanaşıp ordan eşine yanaşabilir. çok kötü insanlar var ne yazıkki. ben senin yerinde olsaydım aynı kıyameti bende koparırdım. haklısın sonuna kadar!!

canım haklısın, mantıklı ve yapıcı anlatmışsın düşündüklerini.
ben de yaklaşık 5 yıl boşanmış bir kadın olarak yaşadım.
çok şükür hiç bir sıkıntı çekmedim.
bayanın yabancı oluşuna ve yalnızlığına verdim rahatça cinsellik yaşabilirliğini.
ve çok doğal buluyorlar, sonrasında da hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyolar hayatlarına.

canım haklısın, mantıklı ve yapıcı anlatmışsın düşündüklerini.
ben de yaklaşık 5 yıl boşanmış bir kadın olarak yaşadım.
çok şükür hiç bir sıkıntı çekmedim.
bayanın yabancı oluşuna ve yalnızlığına verdim rahatça cinsellik yaşabilirliğini.
ve çok doğal buluyorlar, sonrasında da hiç bir şey olmamış gibi devam edebiliyolar hayatlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…