yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

Konuyu başlatan uyuyo heralde bu kadar kadını ayrıştırdı.ortya bir konu açtı ayıkla pirincin taşını.

bu konu sahibi bilerek yapıyo galiba
eski konulara baktım şimdi
açtığı konulara en fazla 2 mesaj yazıyo

Esinizi yapmamis olsa bile tesvik etmissiniz. Nasil olsa bir kere suphelendi benden diyip yapmaya yeltenmesine sebep olmayin. Durduk yere essegin kulagina karpuz suyu kacirmanin alemi yok. Yine de dikkatli olun ve o numarayi telefonundan silmesini rica edin siz eski bir arkadasiniz (erkek) konussaniz o ne hissederdi once bunu sorarak empati kurmasini saglayin. Zaten yeterli olur

bu konu sahibi bilerek yapıyo galiba
eski konulara baktım şimdi
açtığı konulara en fazla 2 mesaj yazıyo
konu sahibine İlk başta şüpheli yaklaşsamda sonradan geçmiş konulara baktımda sadece konu açmayı seviyor,yorumlara katilmiyor
Ama gelen yorumlar bir kez daha beni kendime sorgulattı, cidden üzüldüm.

Son düzenleme:
Çok doğru yazmışşınız ben acıklamaya calıştıkca yanlış anlaşıldım.adamın aklında bile yokken biz kadınlar zorla sokuyoruz malesef

ben de üzüldüm, şaşırdım hatta şok oldum...

Sacmalik otesi sacmalik.
Almanya gibi yerde tas gibi almanlar varken sutun gibi turkler varken adamda salak hicbiryerde bulamadi dur ben 8yillik komsumla ask-i memnu olayim dedi birde bunu evimin icine sokayim risk alayim ekşın olsun hayatimiz renklensin dedi ve kimsenin birbirine bakmadigi ulkede bir arap kadini buldu. Siz kadindan hoslanmadiniz medeni halinden degil. Size degil cicek saksi maydonozumu bile odunc vermem

ben de üzüldüm, şaşırdım hatta şok oldum...
Gecmiş konularina baktimda Yorumumu değiştirdim ama konu sahibine tavsiyem biraz rahat olması yani varsa bir şüphesi önce bir kadını tanısın, gitsin gelsin sonra karar versin kaldı ki bence ortada sadece dost olmaya çalışan medeni bir komşu var.biraz önyargıyla yazılmış bir yazı.

Kadın bekar olunca ne oluyormuş? Bekar demek her erkeğe bakar anlamına mı geliyor? Ben de evliyim ve bir sürü bekar kız arkadaşım var,hepsi de kendi halinde düzgün insanlar..Ne demek istiyorsunuz yani? Biraz kelimelerinizi seçerek konuşun lütfen,burda ki bir sürü bekar insanı zan altında bırakmayın...Bazı kadınların,herkesin benim kocamda gözü var tripleri bıktırdı artık ya.

ben konu sahibinden öte
gelen yorumlara üzüldüm, gelen yorumlara şok oldum
ayrıca konu sahibi için, ilk yorumumda da yazdığım gibi
insanın kadın olarak bir ağırlığı olur
kurduğu cümleler çok çirkin

aşkolsun @FashionStiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil
eğer komşu bekar bir kadın eşinle konuşursa pardon mesaj atarsa (8 yıllık arkadaşı da olsa) hemen taşınacaksın!
taşınamıyorsan o bekar kadına haddini bildirip, kocana nazlana nazlana yanaşıp o kadının telefon numarasını sildireceksin!
zaten, evli isen bekar veya dul kadınlarla hiç görüşmeyecek, görüştürtmeyeceksin!
aşkolsuuuun, okumadın mı tavsiyeleri

Son düzenleme:
Zaten sorunda gelen yorumlar ya,cok şaşırttı beni.niye herkesin kocası bir tane,neden tüm kadınlar bu eşsiz hint kumaştan kocalarla yasak aşk yaşamak için sıraya girmiş te sıranın önüne geçmek için aralarında kavga ediyorlarmış gibi yazılmış.
Diyelim ki öyle, neden tek tehlike unsuru kadınlar,ortada aldatma konusu olunca kadınlar kendi kendine mi aldatıyorlar, Kocalar sanki sadece geçerken ugramislar

Hayret ediyorum gerçekten ya bu nedir böyle? Adamlarda sanki suç yok hep kadınlar yapıyor herşeyi..Kocan düzgün olduktan sonra,etrafında bekar olsun,dul olsun ne farkeder? Sanki bütün bekar kadınlar da sıraya girdi bekliyordu,evli erkekler için..Tamam bunu yapan insan çok var ama bunun evlisi bekarı yok ki..Karakteri bozuk olan insan evli adamada bakar,aldatır da..Ama bunun bekarlıkla ne alakası var onu anlayamadım yani..Evlenmeden önce bekar değilmiydi bu kadınlar ya,bu nasıl bir genellemedir böyle?

Geçmişten arkadaşlıkları varsa numarasının olması gayet normal değil mi?
Bu kadar abartılı tepki ilk kez gördüm..
Eşimin eski okul arkadaşı-kız- gelip bizde kaldı. Hatta gayet eğlendik.
Bu durumda herhalde siz, çıldırıp saçınızı başınızı yolardınız.
Yapmayın Allah aşkına.
Azıcık güvenin şu adamlara.Hepsi uçkur peşinde koşmuyor ya.

Yerden goge kadar haksizsin , Esine soyledigin laflar yenir yutulur gibi degil ..

8 yilik tanisiyorlar numaralari birbirlerindr olabilir bundan dogal ne varki .
Butun bekar kadinlarida tehlike olarak gormen cok yanlis ..
Esinin yerinde olsam uzun bir sure senle konusmazdim.

o yorumları yapanlar bir de ağız birliği etmiş gibi "kadına haddini bildir, kadınla konuş" vs demişler
böyle birşey varsa bile kadından çok erkektir suçlu karısına karşı
büyük konuşmayayım ama benim kocam aşna fişna yapsa kadından banane, hiç suçlamam ki kadını
bana göre tek suçlu kocam olur çünkü bana karşı sorumluluğu olan odur
.

Bu Konu
Fake Konular ' a gider
Benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…