- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Bu Konu
Fake Konular ' a gider
Benden söylemesi.
bir iki arkadaş eski konuları okumuş
fake olmadığına kanaat getirdiler
Hayret ediyorum gerçekten ya bu nedir böyle? Adamlarda sanki suç yok hep kadınlar yapıyor herşeyi..Kocan düzgün olduktan sonra,etrafında bekar olsun,dul olsun ne farkeder? Sanki bütün bekar kadınlar da sıraya girdi bekliyordu,evli erkekler için..Tamam bunu yapan insan çok var ama bunun evlisi bekarı yok ki..Karakteri bozuk olan insan evli adamada bakar,aldatır da..Ama bunun bekarlıkla ne alakası var onu anlayamadım yani..Evlenmeden önce bekar değilmiydi bu kadınlar ya,bu nasıl bir genellemedir böyle?
dünyadaki bir tanecik erkek kaldı sanki.bende anlayamıyorum.sanki kadınlar yamyamda erkekleri avlıyor gibi.biz cinslerimizi böyle görüyorsak erkekler bizleri ne gözle görüyordur vay halimize.ben 2 saat önce, yorumları okuyunca o hayreti yaşadım, şimdi ilk şoku attım
yani hal böyle olunca insan düşünmeden edemiyor, demek ki bu kadınlar evlenmeden önce evli erkeklere de alıcı gözüyle bakabiliyorlardı diye, tabi kimsenin günahını almıyorum, insan düşünmeden edemiyor diyorum
dediğin gibi tamamen karakter ve ahlak meselesi ve en çok eşin karakteriyle ilgili
yine de beni en çok hayrete düşüren yorumlar 1)hemen taşının diyenler ki söyleyecek söz bulamıyorum
2) kocana birşey yapma (hatta kocana yanaş) kadına haddini bildir diyenler
sanki konu sahibine karşı kadının sorumluluğu var da adam komşu
Ay birisi cilve yapa yapa numarayı sildir demiş
ama bu arada kadına da haddini bildirecek!
evlere çelik kasa almalı.içine eşimizi sokup şifreli kilitle kilitlemeli.gözlerini oymalı yerine patates sokmalı.görmesin bişeycik.en güzel çözümOnu şiddet uygulayarak mı yapacak acaba belirtmemiş.
Birisi de önleminizi alın demiş sanki eşleri bir eşya hırsızdan falan koruyacaklar
Onu şiddet uygulayarak mı yapacak acaba belirtmemiş.
Birisi de önleminizi alın demiş sanki eşleri bir eşya hırsızdan falan koruyacaklar
dünyadaki bir tanecik erkek kaldı sanki.bende anlayamıyorum.sanki kadınlar yamyamda erkekleri avlıyor gibi.biz cinslerimizi böyle görüyorsak erkekler bizleri ne gözle görüyordur vay halimize.
Ay ortada bir şey de yok ki,sanki kadın ne yapmış,kocasına mı asılmış?Konu sahibini oturmaya çağırmış sadece..Kadın belki iyi niyetle arkadaşlık kurmak istiyor,hemen ortalığı yıkmanın alemi var mı? Gören de der ki,kadın adama asılmış,yalnız oturmaya çağırmış,el kol hareketleri yapmış sarılmış..Bu kadar da abartılır mı yani? Arkadaşlık kursun kadınla,baktı ki hoşuna gitmeyen hareketleri var o zaman keser ilişkisini..Daha kadın hiç bir şey yapmadan,bu kadar günahını almanın alemi yok yani..ben 2 saat önce, yorumları okuyunca o hayreti yaşadım, şimdi ilk şoku attım
yani hal böyle olunca insan düşünmeden edemiyor, demek ki bu kadınlar evlenmeden önce evli erkeklere de alıcı gözüyle bakabiliyorlardı diye, tabi kimsenin günahını almıyorum, insan düşünmeden edemiyor diyorum
dediğin gibi tamamen karakter ve ahlak meselesi ve en çok eşin karakteriyle ilgili
yine de beni en çok hayrete düşüren yorumlar 1)hemen taşının diyenler ki söyleyecek söz bulamıyorum
2) kocana birşey yapma (hatta kocana yanaş) kadına haddini bildir diyenler
sanki konu sahibine karşı kadının sorumluluğu var da adam komşu
evlere çelik kasa almalı.içine eşimizi sokup şifreli kilitle kilitlemeli.gözlerini oymalı yerine patates sokmalı.görmesin bişeycik.en güzel çözüm
canım tabi var öyle kadınlar ama öyle bi yorumlar varki buna hitaben yazdım.biz nişanlıyken eşime evli bi kadın musallat olmuştu.mahalleden..1 kere birlikte olalım bidaha rahatsız etmem diye faceden bulup mesaj atmıştı.o tip kadınlarda var.ama genelleme çok yanlış.bütün kadınlar böyle değil ben buna kızıyorumhayır var öyle kadınlar, hepimiz biliyoruz, görüyoruz
ama genelleme yanlış, üstüne üstlük "bekar kadınlar"a maletmek çok yanlış
ben, kayınpederime asılan evli kadınlar biliyorum iş yerinde
kadın gelmiş soruyor, kırmızı ruj sürmüş, dudaklarını uzatıyor, yakışmış mı diye
o zaman ne yapacağız? evlenince ada mı satın alalım????
Adamların k.çına alarm takalım en iyisi biz,başka kadın yaklaştımı çalsınOnu şiddet uygulayarak mı yapacak acaba belirtmemiş.
007 james bondDün tv'de izledim iki yarış atı kaçırılmış, üzerlerindeki chipler sayesinde bulmuşlar. Bence böyle birşey olabilir chip taktırabilinir bende
Ay ortada bir şey de yok ki,sanki kadın ne yapmış,kocasına mı asılmış?Konu sahibini oturmaya çağırmış sadece..Kadın belki iyi niyetle arkadaşlık kurmak istiyor,hemen ortalığı yıkmanın alemi var mı? Gören de der ki,kadın adama asılmış,yalnız oturmaya çağırmış,el kol hareketleri yapmış sarılmış..Bu kadar da abartılır mı yani? Arkadaşlık kursun kadınla,baktı ki hoşuna gitmeyen hareketleri var o zaman keser ilişkisini..Daha kadın hiç bir şey yapmadan,bu kadar günahını almanın alemi yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?