yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

ben 2 saat önce, yorumları okuyunca o hayreti yaşadım, şimdi ilk şoku attım
yani hal böyle olunca insan düşünmeden edemiyor, demek ki bu kadınlar evlenmeden önce evli erkeklere de alıcı gözüyle bakabiliyorlardı diye, tabi kimsenin günahını almıyorum, insan düşünmeden edemiyor diyorum
dediğin gibi tamamen karakter ve ahlak meselesi ve en çok eşin karakteriyle ilgili
yine de beni en çok hayrete düşüren yorumlar 1)hemen taşının diyenler ki söyleyecek söz bulamıyorum
2) kocana birşey yapma (hatta kocana yanaş) kadına haddini bildir diyenler

sanki konu sahibine karşı kadının sorumluluğu var da adam komşu

dünyadaki bir tanecik erkek kaldı sanki.bende anlayamıyorum.sanki kadınlar yamyamda erkekleri avlıyor gibi.biz cinslerimizi böyle görüyorsak erkekler bizleri ne gözle görüyordur vay halimize.

bu konu çok tutarsız eşin neden o kadınla arkadaş olman konusunda bukadar ısrarlı sen nedne heme n bukadar buyuk tepkiler verdin yanı resmen dış kapının mandalı yüzünden kavga etmişsiniz neden senın arkadaşlarını eşin seçiyorki bukadaını illa eve sokmak istemesı hiç normal gelmedı ama yınede bukadar tepkili bi şekilde çözülmez bu olay belkide sadecevarsayım belkide gerçekten kötü bişi geçmiyor içinden adamın

dünyadaki bir tanecik erkek kaldı sanki.bende anlayamıyorum.sanki kadınlar yamyamda erkekleri avlıyor gibi.biz cinslerimizi böyle görüyorsak erkekler bizleri ne gözle görüyordur vay halimize.

hayır var öyle kadınlar, hepimiz biliyoruz, görüyoruz
ama genelleme yanlış, üstüne üstlük "bekar kadınlar"a maletmek çok yanlış

ben, kayınpederime asılan evli kadınlar biliyorum iş yerinde
kadın gelmiş soruyor, kırmızı ruj sürmüş, dudaklarını uzatıyor, yakışmış mı diye

o zaman ne yapacağız? evlenince ada mı satın alalım????

Ay ortada bir şey de yok ki,sanki kadın ne yapmış,kocasına mı asılmış?Konu sahibini oturmaya çağırmış sadece..Kadın belki iyi niyetle arkadaşlık kurmak istiyor,hemen ortalığı yıkmanın alemi var mı? Gören de der ki,kadın adama asılmış,yalnız oturmaya çağırmış,el kol hareketleri yapmış sarılmış..Bu kadar da abartılır mı yani? Arkadaşlık kursun kadınla,baktı ki hoşuna gitmeyen hareketleri var o zaman keser ilişkisini..Daha kadın hiç bir şey yapmadan,bu kadar günahını almanın alemi yok yani..

evlere çelik kasa almalı.içine eşimizi sokup şifreli kilitle kilitlemeli.gözlerini oymalı yerine patates sokmalı.görmesin bişeycik.en güzel çözüm

Dün tv'de izledim iki yarış atı kaçırılmış, üzerlerindeki chipler sayesinde bulmuşlar. Bence böyle birşey olabilir chip taktırabilinir bende

canım tabi var öyle kadınlar ama öyle bi yorumlar varki buna hitaben yazdım.biz nişanlıyken eşime evli bi kadın musallat olmuştu.mahalleden..1 kere birlikte olalım bidaha rahatsız etmem diye faceden bulup mesaj atmıştı.o tip kadınlarda var.ama genelleme çok yanlış.bütün kadınlar böyle değil ben buna kızıyorum

Onu şiddet uygulayarak mı yapacak acaba belirtmemiş.

Birisi de önleminizi alın demiş sanki eşleri bir eşya hırsızdan falan koruyacaklar
Adamların k.çına alarm takalım en iyisi biz,başka kadın yaklaştımı çalsın

Bu nedir böyle ya,milletin işi gücü yok,oturup paranoya yapıyorlar sürekli

demek kadinlar dul kaldiginda evli kadinlarla arkadaslik edemiyecek.
Gozleri oyulur aman.

Sizin basiniza da gelebilir bu. O zaman da baskasi hakkinizda boyle cirkin seyler dusunebilir.
Kadinin yaptigi bir hata olsa gam yemiyecem.

Dul diye nitelendirdiğiniz kadınlar için koca kavramı çokta mühim olsaydı başkasınınkini ayartmak yerine kendi eşlerinden boşanmazlardı.. hayatta en mühim şey bi kocaya sahip olmak zanneden insanlar var sanırım. Herkes sahip çıksın kocasına tabi.. maazallah kapanın elinde kalabilir.. taşın oradan konu sahibi.. olabildiğince uzağa kaç.. marsta hayat keşfedilmek üzere mesela oraya yerleşebilirsin. Hem böylece dullardan ve bekarlardan kurtulmuş olursun

evet katılıyorum
ortalığı yıkmaktan öte, edilen laflar çok terbiyesizce, ne olursa olsun, bir kadına hiç yakışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…