- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
verdim hesap no yu lutfen tum turkiyeye yayalim Allahim parmagimiz yansa nasil.kotu oluruzhesap no yazmıyor ben dayanamam kıyamam canım
ağlarım allah şifasını versin onun ve tüm hastaların
sonradan resim olarak attimAllah şifa versin. Yardımcıları olsun. Çok üzüldüm ya..
Hesap no göremedim yalnız..
sonradan resim olarak attim
Iban numarasına gondermeye çalıştık eşimle ama böyle bi iban yok diyor.sizde de oluyor mu? Ne yapmamiz gerek? Gonderebilen biri yazsa keske
bugun esimde yapacak sonucu soylerim size.. Ama abim daha iyi anlar bi ona sorayim eksik yazmiyorsunuz demiIban numarasına gondermeye çalıştık eşimle ama böyle bi iban yok diyor.sizde de oluyor mu? Ne yapmamiz gerek? Gonderebilen biri yazsa keske
Yok eksik yazmiyoruz direk kopyala yapistir yaptık,hatta iban doğru mu diye bütün haber sitelerine de baktık.ibani olduğu gibi yaziyoruz böyle bi iban yok diyor.isim istiyor ahmet sevinç yazdik olmadi anne baba ismi falan yazdık oda olmadi.acaba isimden dolayi mi olmuyo diye düşündük birde.siz bir deneyin sonucu mutlaka bildirirseniz cok sevinirimbugun esimde yapacak sonucu soylerim size.. Ama abim daha iyi anlar bi ona sorayim eksik yazmiyorsunuz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?