- Emoji Skoru
- 2.091
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Hesap nodan da Tc istiyor Garanti Bankası . Hay Allah bankamatikten göndereyim bari . Çok teşekkür ederimCanım bende de gecersiz iban diyordu hesap numarasina gönderdim.iban no eksik veya hatalı yazılmış galiba.şu hesap noya gonder istersen 84405260 5001
Rica ederim.benden de şube ismi alıcı adı bankanın adını ve şehir istedi.banka ziraat bankasi.şehir ismi de eskişehir.alıcı adı ahmet sevinç.ben merkez subeye gonderdim.orda bütün sube isimleri cikiyor zatenHesap nodan da Tc istiyor Garanti Bankası . Hay Allah bankamatikten göndereyim bari . Çok teşekkür ederim
Oh eline sağlık . Ben de çıkıp bir bankamatikten göndereceğim inşallah . Olay Odunpazarı ilçesinde olmuş o şubeye de gönderilebilinir sanıyorum . Eksik gedik yazmışlar sağolsunlar . Rabbim şifa versin minik kuzucuğa inşallah ..Rica ederim.benden de şube ismi alıcı adı bankanın adını ve şehir istedi.banka ziraat bankasi.şehir ismi de eskişehir.alıcı adı ahmet sevinç.ben merkez subeye gonderdim.orda bütün sube isimleri cikiyor zaten
Oh eline sağlık . Ben de çıkıp bir bankamatikten göndereceğim inşallah . Olay Odunpazarı ilçesinde olmuş o şubeye de gönderilebilinir sanıyorum . Eksik gedik yazmışlar sağolsunlar . Rabbim şifa versin minik kuzucuğa inşallah ..Rica ederim.benden de şube ismi alıcı adı bankanın adını ve şehir istedi.banka ziraat bankasi.şehir ismi de eskişehir.alıcı adı ahmet sevinç.ben merkez subeye gonderdim.orda bütün sube isimleri cikiyor zaten
Odunpazari şubesi çıkmadı gönderirken.amiiinn insallahhOh eline sağlık . Ben de çıkıp bir bankamatikten göndereceğim inşallah . Olay Odunpazarı ilçesinde olmuş o şubeye de gönderilebilinir sanıyorum . Eksik gedik yazmışlar sağolsunlar . Rabbim şifa versin minik kuzucuğa inşallah ..
Şu emojiden nefret ettim sayenizdeOff çok üzüldüm, yazık kuzuma nasılda ağlıyor içim parçalandı
down sendromlu.halasi cakmagi cakmisProf.dr. Mehmet Mutaf bu tür vakalara bakıyor. Ve çok da iyi ameliyat ediyor. İnanıyorum güzel bir hayatı olacaktır bundan sonra.
Allah yardım etsin inşallah. Çok üzüldüm. Nasıl yanmış peki?
Ibanin sonuna 5001 eklenmesi gerekiyomus kızlar eşim yapmış gonderiliyo öyle dediHesap numarası: 84405260 5001
IBAN: TR52000100231084405260
bu konuda takacak tek konunuz bu emoji ise ....Şu emojiden nefret ettim sayenizde
Şu konuya atılacak emoji mi bu ?