Yandık.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Yine aynı muhabbet
Kayınvalide dükkan açtı 4 milyar bi oğlundan aldı malları aldı söz verdi dükkanı bırakıp bırakıp gitti. zorla hergün bizi aradı para istedi kredi çekin ben ödiycem dedi çekti eşim de 3 milyarı. söz verdi dükkan da duracağım dedi. eşim de kendi parasını kazansın sonra kardeşleri De evlenince biz sürekli para vermeyelim diye yardım etmek istedi . biraz durdu bi hafta kadar o da. Yine bugün bırakıp gitti. başka şehire arkadaşında kalmaya gidiyormuş dükkanı kapatıp. iki oğlu var bekar. üçüncü de en büyüğü yani eşim. işte eşim de bağırdı daha geçen sana para verdim diye. gidersen o anahtarı bırak dedi seni gebertirim filan artık çok kızdı. çünkü daha bi hafta önce yine bırakıp gitti geri söz,vermişti yine aynısı olunca. kredinin bu ay ki parasını da vermemiş borcu taktı yani bize. o kadar lafa anahtarı da bırakıp gitmiş. ya geçen evine gittim savaş alanı gibi o kdr dağınık ki size anlatamam. bir şeyin yerini soruyorum kendi de bilmiyor arıyor çekmeceleri. çekmece içleri ayrı şok. tornavida mı ararsınız ped mi ararsın mutfak da ayakkabı mı ararsın tişört mü ararsın herşey orda burda.. biraz topladım o gün hasta diye geçen gittik yine aynı.
O kadar umursamaz sorumsuz anlatamam. evlatlarının parası ile açtı o dükkanı başında durmuyor. yararı yok bari zararı olmasa. evlatları nefret ediyor kocası çoktan boşanmış. küçük oğlu zaten asla istemiyor. ee ortanca da evlenecek bu yaz . eşim de yufka yürekli. bizim başımıza kalacak.. valla ben istemem geçen biz de kaldı çekmeceleri karıştırıyordu yatak odasında neymiş krem arıyormuş. bizim evi de kendi evi gibi dağıtır mahveder.. yandık biz ya sürekli maddi zararı oluyor bize. kimseyi düşünmüyor sürekli gezip tozuyor. ne olacak ne yapacağım bilmiyorum. eşim iki güne geri barışır ama ben unutmam bu yaptığı kazıkları.. maddi kazıkları..

Oğulları psikologa götürse? Psikolojisi iyi değil gibi. Arkadaşı kim,nerde vs bilmeden yollamasinlar ya. Hem yaşlı hem sorunlu gibi teyze,başına bi iş gelmesin Allah korusun. Bence o dükkanı bosaltin,zararına bile olsa kurtaracak bifiyata toptancıya falan satın malları. Kapatın gitsin. Evlatları da her ay belli bir miktar koyup tedavisini yaptirsin. Tamam sizde kalmasın da ama o da anne. Onlar da evlat,yani ilgilenmeleri lazım. Yaşlanınca biz ne olucaz kim bilir.

42 yaşında daha. arkadaşları gönüllü gittiği partiden. kimseyi dinlemiyor ki

42 yaşında daha. arkadaşları gönüllü gittiği partiden. kimseyi dinlemiyor ki
Benim annecimden genç. Sert bir şekilde uyarmalı, dükkan açtı madem sorumluluk alsın. Psikolojisi iyi değil ama belliki. Partide baraj altı kalan ise yaramayan partilerdendir kesin

evlatlari neden nefret ediyor??herseye tamam ama bunu okurken icim acidi.kimse kimseye zorla bakmak zorunda degil tabiki.allah ta kimseyi kimsenin eline muhtac etmesin oda ayri bir konu..kadin hasta olabilir kac yasinda bilmiyorum ama evlatlarinin bile nefret ettigini soyluyorsunuz belki bunalimda.tanimadigimiz ruh sagligini bilmedigimiz bir kadin hakkinda atip tutmak hic hos olmaz bence.

Çünkü evlatlarına bakmıyor onlarla ilgilenmiyor dükkan açacağım deyip evlenmek için para biriktiren oğlundan azıcık parasının içinde 4 milyar alıp dükkanı açıp bırakıp gidiyor eylem yapmaya ankaraya. çünkü üstüne üç milyar bizden alıp dükkana mal alıp o parayı ödeyeceğim deyip bize kredi çektirip arkadaşları ile gezmeye şehir dışına gidiyor. Ödemedi bizi borcumuzun içinde üç milyar daha borçlu yaptı bizde kiradayız 60 milyar borcumuz var bile bile bize zorla kredi çektirdi ben ödeyeceğim siz sadece çekin dedi güvendik inandık yardım etmek istedik dükkanı olsun başının çaresine baksın dedik ama o dükkanın başında durmuyor. Durmazsa nasıl satacak kıyafetleri nasıl para kazanacak? ve demin keyifli diye internette paylaşıyor. ruh sağlığı süper. ama bizim onun sayesinde sinir küpü durumumuz

Ele güne düşürme diyenler olmuş kadın 42 yaşında yahu ne düşmesi.Dünyaya getirdi diye bi ömür kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil bu kadın bu çocukları doğururken banka kartı gibi kullanmaya doğurmadı herhalde.Sorumsuz besbelli bi hastalığı olduğunu sanmıyorum.

Kredi falan çekip ev alın bence konu sahibi,paranın gidecek bi yeri olursa annesine kredi çekip durmaz herhalde kocanız.Ayrıca bakmak zorunda falan da değilsin gencecik kadın baksın kendi kendine

Ben ödeyeceğim dedi ödemiyor zaten 60 milyar borcumuz var iş kurduk iş için çektik bunu bile bile zorla haftalarca arayıp yalvardı. parayı çekip verdik şimdi de o dükkana gitmiyor

4 milyar filan. dükkanı bırskıp gitti malları satmamız lazım yoksa paramız çöp
Haklısınız siz de tabiki. Madem psikolojisi bozuk değil o zaman bence bırakın orada oyalansin bir daha para istemiyecrkse. 4milyar 4bin herhalde. Şöyle düşünün bu kadın hasta da olabilirdi, daha büyük meblağ gidebilirdi. Malları satınca size sorun çıkartır,tartisirsiniz gibi geldi bana.

Ben ödeyeceğim dedi ödemiyor zaten 60 milyar borcumuz var iş kurduk iş için çektik bunu bile bile zorla haftalarca arayıp yalvardı. parayı çekip verdik şimdi de o dükkana gitmiyor
Dükkanı devretseniz pek de anlamam ya böyle işlerden.Daha da bulasmayın bu kadına ya çocuk doğurdu diye ömür boyu sömürme hakları yok herkes haddini bilsin

Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin..
42 yaşında kayınvalidem. dükkan açtı yardım istedi kredi çekip verdik dükkanı kapatıp gezmeye gidiyor. tam 7 milyar mal aldı dükkana başında duracağına söz verdi.kimse dükkan aç demedi ona kendi istedi yardım ettik ben ödeyeceğim dedi 60 milyar borç içinde bi de ona kredi çektik. kadın arkadaşları ile kalmaya şehir dışına çıktı...

Dükkanı devretseniz pek de anlamam ya böyle işlerden.Daha da bulasmayın bu kadına ya çocuk doğurdu diye ömür boyu sömürme hakları yok herkes haddini bilsin
İnş bi toptancıya satarsak bari para kurtulur bi biz de değil öteki oğlunun da parası var inş kurtarmaya çalışacağız

Ben sizin borcu bilmiyordum. O zaman konusup malları satalım deyin kvye bakalım o da razı gelir belki

Dükkandaki malları internet üzerinden satmayı deneseniz.Zararın neresinden dönerseniz kârdır derler.

Kaybınız daha büyük olabilirdi buna şükür deyin.

Sizin kayinvalideniz normal degil ,ayarlari bozulmus ,esinize sart kosun kayinvalidenizle gorusmeyin maddi destek vermeyin ,
Esiniz annesini psikiyatrea gotursun ,
Size ne onun annesinin sorunlarindan ,evinizde dirlik duzen saglasin ,sizin anneniz bunlari yapsa o neler dermis bi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…