- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Oğulları psikologa götürse? Psikolojisi iyi değil gibi. Arkadaşı kim,nerde vs bilmeden yollamasinlar ya. Hem yaşlı hem sorunlu gibi teyze,başına bi iş gelmesin Allah korusun. Bence o dükkanı bosaltin,zararına bile olsa kurtaracak bifiyata toptancıya falan satın malları. Kapatın gitsin. Evlatları da her ay belli bir miktar koyup tedavisini yaptirsin. Tamam sizde kalmasın da ama o da anne. Onlar da evlat,yani ilgilenmeleri lazım. Yaşlanınca biz ne olucaz kim bilir.
Benim annecimden genç. Sert bir şekilde uyarmalı, dükkan açtı madem sorumluluk alsın. Psikolojisi iyi değil ama belliki. Partide baraj altı kalan ise yaramayan partilerdendir kesin42 yaşında daha. arkadaşları gönüllü gittiği partiden. kimseyi dinlemiyor ki
evlatlari neden nefret ediyor??herseye tamam ama bunu okurken icim acidi.kimse kimseye zorla bakmak zorunda degil tabiki.allah ta kimseyi kimsenin eline muhtac etmesin oda ayri bir konu..kadin hasta olabilir kac yasinda bilmiyorum ama evlatlarinin bile nefret ettigini soyluyorsunuz belki bunalimda.tanimadigimiz ruh sagligini bilmedigimiz bir kadin hakkinda atip tutmak hic hos olmaz bence.
4 milyar filan. dükkanı bırskıp gitti malları satmamız lazım yoksa paramız çöpSizden ne kadar para çıkacak toplamda kredi ödemesi vs için ?
Ele güne düşürme diyenler olmuş kadın 42 yaşında yahu ne düşmesi.Dünyaya getirdi diye bi ömür kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil bu kadın bu çocukları doğururken banka kartı gibi kullanmaya doğurmadı herhalde.Sorumsuz besbelli bi hastalığı olduğunu sanmıyorum.
Kredi falan çekip ev alın bence konu sahibi,paranın gidecek bi yeri olursa annesine kredi çekip durmaz herhalde kocanız.Ayrıca bakmak zorunda falan da değilsin gencecik kadın baksın kendi kendine
Haklısınız siz de tabiki. Madem psikolojisi bozuk değil o zaman bence bırakın orada oyalansin bir daha para istemiyecrkse. 4milyar 4bin herhalde. Şöyle düşünün bu kadın hasta da olabilirdi, daha büyük meblağ gidebilirdi. Malları satınca size sorun çıkartır,tartisirsiniz gibi geldi bana.4 milyar filan. dükkanı bırskıp gitti malları satmamız lazım yoksa paramız çöp
Dükkanı devretseniz pek de anlamam ya böyle işlerden.Daha da bulasmayın bu kadına ya çocuk doğurdu diye ömür boyu sömürme hakları yok herkes haddini bilsinBen ödeyeceğim dedi ödemiyor zaten 60 milyar borcumuz var iş kurduk iş için çektik bunu bile bile zorla haftalarca arayıp yalvardı. parayı çekip verdik şimdi de o dükkana gitmiyor
42 yaşında kayınvalidem. dükkan açtı yardım istedi kredi çekip verdik dükkanı kapatıp gezmeye gidiyor. tam 7 milyar mal aldı dükkana başında duracağına söz verdi.kimse dükkan aç demedi ona kendi istedi yardım ettik ben ödeyeceğim dedi 60 milyar borç içinde bi de ona kredi çektik. kadın arkadaşları ile kalmaya şehir dışına çıktı...Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin..
İnş bi toptancıya satarsak bari para kurtulur bi biz de değil öteki oğlunun da parası var inş kurtarmaya çalışacağızDükkanı devretseniz pek de anlamam ya böyle işlerden.Daha da bulasmayın bu kadına ya çocuk doğurdu diye ömür boyu sömürme hakları yok herkes haddini bilsin
Dükkanın anahtarı bırakıp gitti onun söz hakkı yokki ona ait hiç bir mal yok hepsi eşimin kardeşi ile bizim zaten herşey bizim .Ben sizin borcu bilmiyordum. O zaman konusup malları satalım deyin kvye bakalım o da razı gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?